Eşimi beğenmeme durumu (fiziksel)

Nasıl göstermedi ya? Bu heriflerin hepsi mi iyi oyuncu yoksa sizin mi çok inanasınız var anlamıyorum gercekten. Boşanın yol yakınken. Zamanla ısınma diye bir şey yok . Zaten bu kadar rahat yalan söyleyebilen biri ile göz göre göre evlenmeniz hataymış. Zaten soğumuşsunuz da artık, içiniz çekmiyor adamı. Kendi yolunuza gidin, birbirinizin hayatını kaydırmadan evvel.
şöyle söyleyeyim ailesinin her şeyi, kendi yaşı vs maddi durumu her şeyi uydurmuş. sevdiği için, onu kabul etmeyeceğim için söylediğini söyledi affettim. sanırım benim hatam affetmek. şu an yalan söylemiyor fakat itibarı sarsıldı gözümde. bu kadar agresifte değildi. evlendikten sonra agresifleşti. velhasıl kelam haklısınız çok teşekkür ediyorum

Dün duygusal boşluk , bugün ise soğuma konusu. Konu açılış mesajı ile arkadan gelen mesajlar birbirinden oldukça farklı.

Umarım yine danışanına ne söyleyeceğini bilemeyen bir sözde psikoloğa yol göstermeye çalışmıyoruzdur.

Konunun gerçek muhatabı her kimse , sıfır talep ve anlaşmalı boşanmayla 2 tarafında bir an önce özgür kalmasını sağlayacak kadar dürüsttür umarım.

Yani kendini varlıklı gösterip çulsuz çıktı sizde hani nerde diye sorunca yüksek perdeye mi geçti?
hayır hayır benim ailemin maddi durumu iyi ve şehirde yaşıyoruz vs diye (ona göre iyi) ailesinin köyde yaşadığını maddi durumlarını söylemedi. sanırım utanıyordu. yaşı da doğru değildi. bunun gibi bir çok şey. ben ve ailem asla bunları kıstas olarak görmeyiz fakat beni tanımadığı için sevgiliyken tamamen yalanla geçti. ailesi ile tanıştığımda idrak ettim. dediğim gibi benim için bunlar önemli değil hala da değil. ben sanırım yalandan dolayı sarsılan itibarı kafamdan atamıyorum bu yüzden pişmanım evlendiğime.

Dün duygusal boşluk , bugün ise soğuma konusu. Konu açılış mesajı ile arkadan gelen mesajlar birbirinden oldukça farklı.

Umarım yine danışanına ne söyleyeceğini bilemeyen bir söz psikoloğa yol göstermeye çalışmıyoruzdur.

Konunun gerçek muhatabı her kimse , sıfır talep ve anlaşmalı boşanmayla 2 tarafında bir an önce özgür kalmasını sağlayacak kadar dürüsttür umarım.
emin olun değil ben kendim zaten çift terapisine gidiyorum. pek faydası olmadı. haklısınız çok teşekkür ediyorum

Konu sahibiciğim, şaka bir yana, fiziksel özelliklerden daha önemli sorunlarınız varmış yahu. Yorumlardan gördüm. Eşiniz anladığım kadarıyla yalancı biri, öyle mi? Çok kötü ya. Ak dediği kara çıkmış sanırım. 😔

İletişim eksikliği/ bozukluğu çift terapisi ile düzelir belki ama yalan konusunu ne düzeltir bilmiyorum. Muhtemelen de kırılan güveniniz bir daha onarılamaz 😕

Konu sahibiciğim, şaka bir yana, fiziksel özelliklerden daha önemli sorunlarınız varmış yahu. Yorumlardan gördüm. Eşiniz anladığım kadarıyla yalancı biri, öyle mi? Çok kötü ya. Ak dediği kara çıkmış sanırım. 😔

İletişim eksikliği/ bozukluğu çift terapisi ile düzelir belki ama yalan konusunu ne düzeltir bilmiyorum. Muhtemelen de kırılan güveniniz bir daha onarılamaz 😕
ben biraz yanlış anlaşılacak şekilde yazmışım onu fark ettim ve düzelttim. hatta yanlış başlığa açmışım. neyse. yalancıydı diyelim artık söylemiyor fakat o başlarda karizma gelen erkek profili yıkıldı ve ben bunun üzerine sevgime dayanarak inşa ettim bu evliliği. ben fiziksellik gayesinde değildim sevsem yeterdi. ama agresif ve yalana başvuran bir kişi bana göre değilmiş. bu da cinsel isteksizlik yaratıyor. ilgin ve üslubun için teşekkürler

asiri kendinizi abartarak yaziyorsunuz
Yalan yuzunden sogumus olabilirsiniz buna hak veriyorum
Ama kitap okumuyor gobekli ailesi kultursuz gibi seyleri kaba buldum acikcasi
Terapistle bile olumlu birsey olmuyorsa ayrilmaktan baska care yok
haklısınız. sanırım ikimizin de farklı hayatları var ve ben bunu tanımlayacak kelimeleri doğru seçemedim. belki de kızgınlığımdandır.

şöyle söyleyeyim ailesinin her şeyi, kendi yaşı vs maddi durumu her şeyi uydurmuş. sevdiği için, onu kabul etmeyeceğim için söylediğini söyledi affettim. sanırım benim hatam affetmek. şu an yalan söylemiyor fakat itibarı sarsıldı gözümde. bu kadar agresifte değildi. evlendikten sonra agresifleşti. velhasıl kelam haklısınız çok teşekkür ediyorum
Kendini sizden hep aşağıda görmüş , acizce yalanlarla arayı kapatmaya çalışmış. Ama eninde sonunda öğrenmişsiniz, yine aşağıya çekilmiş. Agresifliği ne yaparsa yapsın o büyük açığı kapatamamasından . Sizin yanınızda küçük ve önemsiz hissediyor kendini. Size bilenmesine sebebiyet veriyor bu. Siz onun rakibisiniz. Kendi size çıkamayınca sizi aşağı çekmeye çalışacak . Psikolojik şiddet, manipülasyon hatta fiziksel şiddete başvurabilir. Bu evlilik devam ettiği takdirde sonunuzu iyi görmüyorum.

Kendini sizden hep aşağıda görmüş , acizce yalanlarla arayı kapatmaya çalışmış. Ama eninde sonunda öğrenmişsiniz, yine aşağıya çekilmiş. Agresifliği ne yaparsa yapsın o büyük açığı kapatamamasından . Sizin yanınızda küçük ve önemsiz hissediyor kendini. Size bilenmesine sebebiyet veriyor bu. Siz onun rakibisiniz. Kendi size çıkamayınca sizi aşağı çekmeye çalışacak . Psikolojik şiddet, manipülasyon hatta fiziksel şiddete başvurabilir. Bu evlilik devam ettiği takdirde sonunuzu iyi görmüyorum.
Bizim terapistimizden beklediğim cevabı siz verdiniz. İnanın bu böyle. Son bir aydır çok kıskanç ve beni itip kakıyor. Git gide sessizleşiyorum ve çoğu zaman korkuyorum. Babası onu aşağılayan biri ben farkındayım bu tavırlarının kökenini. Ona hep içten yaklaştım ama ben de yoruluyorum ve soğudum. Çok sağolasınız. Bu kadar kötü yorum arasında anlaşılmak iyi geldi.

Birbirinize uygun değilsiniz demek ki .
Yaşına ailesine kadar yalan söyleyen biriyle neden evlendiniz ki . Madem evlendiniz kabullendiniz şimdi niye adamı suçluyorsunuz.
Olmuyorsa açıkça söyleyin boşanın

Bizim terapistimizden beklediğim cevabı siz verdiniz. İnanın bu böyle. Son bir aydır çok kıskanç ve beni itip kakıyor. Git gide sessizleşiyorum ve çoğu zaman korkuyorum. Babası onu aşağılayan biri ben farkındayım bu tavırlarının kökenini. Ona hep içten yaklaştım ama ben de yoruluyorum ve soğudum. Çok sağolasınız. Bu kadar kötü yorum arasında anlaşılmak iyi geldi.
Evlilik terapisti ise daha çok arayı bulma odaklı yaklaşabilir, siz bence ayrı olarak da bir psikologa gidin. Siz haklısınız , eşiniz olacak insanın birtakım özellikleri olmasını istemek hakkınızdı, o bu hakkı gaspetti.

Aamine Aamine ben paylaş butonuna yeni bastım:) ne ara okudunuz beğenmediniz ve beni engellediniz? İnsanlar gerçekten çok garip
Sizi engellemedim Onuda nerden cıkqrtınız ozellıkle sonuna kadar okudum sadece adama yazık diyorum bıde bır dedıgımı ıkı etmez demişşiniz bnce dırek boşanıp adamı rahat bırakmalısınız

Konu ilk başlarda biraz prenses sendromu gibi gözükse bile bence öyle değil. Hele şu yorumunuzdan sonra. İtip kakma bir şiddettir. Ve gittikçe artacak dozu , biliyorsunuz değil mi ? Aşağılık kompleksine girmiş ve sizden hıncını çıkarmaya çalışıyor gibi duruyor. Keşke yalanlarını fark ettiğiniz an bıraksaydınız.

Konu ilk başlarda biraz prenses sendromu gibi gözükse bile bence öyle değil. Hele şu yorumunuzdan sonra. İtip kakma bir şiddettir. Ve gittikçe artacak dozu , biliyorsunuz değil mi ? Aşağılık kompleksine girmiş ve sizden hıncını çıkarmaya çalışıyor gibi duruyor. Keşke yalanlarını fark ettiğiniz an bıraksaydınız.
Biliyorum. bazen bizler imtihanlarımıza çekiliriz. ve farkında olamayız. oldu bittiye gelir. haklısınız. şu sıralar ona fayda sağlıyor terapi. bana sağlamasa da. en kısa zamanda bu durumu kendimce çözümleyeceğim. teşekkür ediyorum.

Biliyorum. bazen bizler imtihanlarımıza çekiliriz. ve farkında olamayız. oldu bittiye gelir. haklısınız. şu sıralar ona fayda sağlıyor terapi. bana sağlamasa da. en kısa zamanda bu durumu kendimce çözümleyeceğim. teşekkür ediyorum.
İmtihan var imtihan var. :) Ama dediğiniz gibi oldu bittiye gelmiş biraz. Buradaki yazımınızdan kibar ve duygusal biri olduğunuz çıkarımını yaptım. Umarım kendinizi ezdirmezsiniz.

Sizi engellemedim Onuda nerden cıkqrtınız ozellıkle sonuna kadar okudum sadece adama yazık diyorum bıde bır dedıgımı ıkı etmez demişşiniz bnce dırek boşanıp adamı rahat bırakmalısınız
Şu toplumda kadınların kadınları yerdiği kadar hiç bir varlık yeremez. Örneğin adamdan dayakta yesem o yalan da söylese fazlası da olsa ondan boşanmam ona lütuf öyle mi? Sevmek bir dediğini iki yapmamakla olacak bir şey değil. Ona zarar vermezsiniz. Kadın cinayetlerinde bile herkes sevdiği için yapıyor. (Eşim şiddet yanlısı demiyorum) sadece tutumunuz yanlış

X