• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldattım

bukre08

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2021
6
7
16
Eşim benimle aylarca birlikte olmuyor. Üstüne üstlük şiddet, hakaret, küfür. Çocuğumuz da yok. 3 senelik evliyiz hep böyleydi. En sonunda dayanmadım boşanacaktım ailem de ikna olmuştu boşanmama ama çok büyük bir yanlışa düştüm ben. Eski erkek arkadaşımla konuştum. Görüşme falan yok sadece telefonla konuştum. Koca bir boşluktaydım. Boşanacaktık. Biliyorum yaptığım şey hiç doğru bir şey değil zaten 2.haftasında telefonumu karıştırıp görmüşler ailem öğrendi evlatlıktan reddettiler beni boşanmama da müsade etmiyorlar artık. Eşime de söyledim ve gayet normal bir şekilde karşıladı en ufacık bir kelime dahi söylemedi kötü anlamda sadece evliyken böyle yapmasaydın keşke dedi. Seni kaybetmek istemiyorum ben senin arkandayım her zaman dedi. Çok haklı yapmamam gerekiyordu ama ne sevgi görebiliyorum ne de cinsel anlamda bir şey. Benimde tuhafıma gitti bu kadar sakin karşılaması. Terapiste gidiyorum. Ailem bana kötü gözle bakıyor karşılarına alıp bi kere bile konuşmadılar niye böyle bir şey yaptın diye sormak yerine yakıp yıktılar. Hala boşanmak istiyorum ama ailem tamamen bana karşı ne yapmam gerekiyor. Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleme:
Eğer fake değilsen konunun her yeri bir ayrı tuhaf.

Eski erkek arkadaşınla konuşmak için boşanmayı bekleyemedin mi?

Hadi bekleyemedin konuştuğunu neden cümle aleme duyurdun?

hadi duyurdun kocan bunu nasıl ve neden normal karşıladı?

önceki mesajında kimseye muhtaç değilim kendi paramı kazanıyorum yazmışsın. O zaman neden boşanmak için ailenden izin istiyosun?

Sadece telefonda konuşmusşın ailene kadar nasıl yakalandın neden önlem anlamadın?? Cinssellik yok çocuk yok sevgi yok. Bence de boşan. Çalışıyor musun. Ailen destek vermese yalnız baş edebilecek misiin bunlaarıı düşün.
Boşanmak için uzun süre diretince anlamışlar hayatımda birisi olduğunu telefonumu karıştırıp görmüşler. Çalışıyorum ama ailem ne kadar beni reddetsede onları arkamda bırakmak istemiyorum 😔

önceki mesajında kimseye muhtaç değilim kendi paramı kazanıyorum yazmışsın. O zaman neden boşanmak için ailenden izin istiyosun?

ve en önemlisi fake misin?
Fake değilim hayatımın her yeri tuhaf ailem hayatımı yönetiyor kendi kararlarımı kendim alamıyorum

"Üstüne üstlük şiddet, hakaret, küfür." dediğin kişi "Eşime de söyledim ve gayet normal bir şekilde karşıladı en ufacık bir kelime dahi söylemedi kötü anlamda sadece evliyken böyle yapmasaydın keşke dedi." böyle yaptı ilginç geldi:işsiz:

Senelerdir çalışıyorum kendi paramı kazanıyorum muhtaç değilim hiçbir şekilde. Ailem herkes laf eder boşandıktan sonra etraftaki insanlar bana kötü gözle bakar mantığındalar. Bundan boşansan sanki daha iyisi mi gelecek bile dediler. Ben kimsenin gelmesini istemiyorum ki. Böyle yaşayacağıma boşanırım kendi başıma yaşarım daha iyi ama kabul ettiremedim.
Daha önceki konunda dediğin gibi kendi yaşamını kur çalışıyormuşsun da. Bak kabul ettirmene de gerek kalmamış reddetmişler seni.

Boşanmak için uzun süre diretince anlamışlar hayatımda birisi olduğunu telefonumu karıştırıp görmüşler. Çalışıyorum ama ailem ne kadar beni reddetsede onları arkamda bırakmak istemiyorum 😔
Ben senin yerinde olsam 3 yıl bile dayanmazdım. Direkt boşanırdım. Ailenle bence konuş anlaşmaya bak kocaman kadınsın illakki anlayışla karşılarlar. (Konuşma içeriklerin arkadaşça mı yokssa aşk meşk mi ne gördüler de reddettiler nasıl eşin varsa umursamamış sorun yapmamış ben bunu bile kafama takar bitirirdim.)

ve en önemlisi fake misin?
Fake değilim hayatımın her yeri tuhaf ailem hayatımı yönetiyor kendi kararlarımı
Telefonda konusmak, telefon konusmasinin icerigine bagli olarak aldatmak sayilmayabilir ama bu durumu aileniz nasil
Telefonda konusmak, telefon konusmasinin icerigine bagli olarak aldatmak sayilmayabilir ama bu durumu aileniz nasil ogrendi?
Telefonumu karıştırıp görmüşler

Siddet, kufur her turlu pislik var ama baska bi adamla, ustelik eski sevgilinle konusmani ogrenen esin gayet modern bir sekilde tepkisiz sakin kalabiliyor?

--------Inanmadim--------

Ayrıca ailen senin hatanı bulduğu için boyle yapıyolar bi alabilseler seninle konuşsalarr bide hemen evlatlık reddetmekte ne demek boşansan napcaksın ailen seni kabul etmiyor bile durum çok vahim🙄
Ben bu anne baba abi kardeşleri de anlamam hiç .hadsizlik! sen birinin telefonunu ne hakla kurcalarsin yahu

• Komik
Reactions: Jou
Back
X