Eşimi aldatiyorum

Kadinlarin platformuna uye olan gundelikci ergen erkekler ah siz yok musunuz siZ umarim ilerde kadinlara olan bu meyliniz cinsi fikirlerinizde degisiklige sebep olmaz:)))))

Hahahaa süpersin yaa

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bu kadar geniş kocaya, geniş eş işte.. tencere kapak..

Konu ister gerçek olsun ister yalan.. Ne fark eder..
Sanki gerçekte böyle karaktersiz kadınlar yok mu?
Tabiki var..

konu sahibi erkekse vede bekarsa yada hiç muhim değil evli olsun ....n e dersin ahbap!!! belki bi gün gerçekten evleneceğin kadın yada eşin seni bu şekilde aldatır

Alayina fake ..
Hadi hepsi dogru diyelim,hic kimse aldatacakken hem de ilk defa olacakken kocasi arka odada iken yapacak kadar cesaret edemez.millet otelde yapmaya cesaret edemiyo da..
Nickiniz de boyle bi konu acacak biri icin gercek olamayacak kadar gercekci :))
Kusura bakmayin.
Sıkıcısınız

fantezi dünyanız baya genişmiş

pek inandırıcı gelmediyse de varsayalım ki doğru kocanız nasıl bir insanmış öyle yahu arkadaşınla karınla eğlenmeye git sonra onları akşam uyumaya gidip yalnız bırak mmmh bizden ne duymayı bekliyorsunuz acaba :44:

konu %100 face kokuyor
cümleleri kuruşundan sahtelik akıyor
hiç boşuna parmaklarınızı yormayın bence

Hiç güleceğim yoktu ya... Konu sahibinin anlattığı gibi bakılırsa bu olaya zavallı adamcağız dedim. Ama insanların aile ilişkileri de enteresan olabiliyor, haklısın :)

koca kaç zamandır o anı bekliyordu kadın halt etti erken davranıp bacııımmm

Yaaa sarildiktan sonra neler oldu anlatsana, cok merak ettim :26:

bana inandırıcı geldi.genelde ne eşiyle ne de eşinin ailesiyle hiç bir problemi olmayanlar.özellikle belirteyim bir eltisi olmayanlara rahat batıyor.burda da bunun örnekleri olan çok kadın gördük.

yapmıştır, yapıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…