• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi aldatiyorum

Arkadaşlar beni önyargisiz dinlemenizi rica ediyorum. Ben 26 yaşindayim ve evliyim evleneli 1 yil oldu 8 sene boyunca ciktigim ve sevdigim bir adamla evlendim. Ancak hayatimi alt ust ettim bu dunyada ki en iyi ve beni en cok seven adami aldattim hem de inun en yakin arkadasiyla bu konuyu anlatabilecegim kimse yok haliyle cevremde. Ruya gibi bir dugunle yeryuzunde ki en iyi adamla evlendim ne ailesiyle ne de baska bir sey yuzunden birlikte oldugumuz bu 9 yil boyunca en ufak bir sorun yasamadik.
Hersey bundan 2 sene oncesinde başladi. Ben kocam ve arkadasi surekli ucumuz geziyor her gun gorusuyordukben icten ice arkadasina karsi bir seyler hissetmeye baslamistim ana kendimi geri cekiyordum aramizda inanilmaz bi cekim vardi birbirimizi tanamliyorduk resmen ama ben hep bu dusunceleri beynimden uzaklastirdim sonra esim bana evlenme teklif etti ve subat ayinda evlendik ustunden 1 sene gecti ve subat ayinin basinda kabus basladi bir gece ucumuz birlikte disari ciktik eglendik bize donduk esim yatmaya gitti bende gidicektim ama o arada biz konusmaya basladik ve ben gitmedim yatmaya o arada ona yerini hazirladim ve bi anda sarildik ve subat ayindan beri bu durum boylece surup gidiyor cok caresizim pismanim ama kendimi kontrol edemiyorum bu durumdan kurtulamiyorum

hangi filmeden alıntı bu senaryo hemen araştırayım ben bi :44:

Eşimin eski eşi,eşimi en yakın arkadaşıyla tammm 2 yıl boyunca aldatmış.:50:
Eşim öğrendikten sonra üzüntüden ülkeyi terk etmiş.
Var böyle tipler maalesef.
İyiki aldatmış eşimi yoksa nasıl tanıyacaktım birtanemi.:16:

Elbette doğru olabilir true da. Yeni üye, ilk mesaj, ilk konu..
Çok da rahat..
Eee aldattı diyelim. Ne yapmamızı bekliyor?
Amaç ne?
Dertleşecek birine de benzemiyor.

Eşimin eski eşi,eşimi en yakın arkadaşıyla tammm 2 yıl boyunca aldatmış.:50:
Eşim öğrendikten sonra üzüntüden ülkeyi terk etmiş.
Var böyle tipler maalesef.
İyiki aldatmış eşimi yoksa nasıl tanıyacaktım birtanemi.:16:

:50::50::50::50::50::50::50:

ön yargısız cevap veriyorum : konu sahibi duygularını bastırmamakta iyi etmişsin en doğrusu buydu ama zahmet olmazsa herşey ortaya çıkmadan eşine gerçkleri anlat ki bir aile faciası çıkmasın ' durduk yere ' sonra da boşanır o x le evlenirsiniz falan filan :ssz::ssz:

çocuklarınız olur penbe panjurlu bi eviniz değil mi eylül anlatsın hem bence eşi olumlu karşılayacak bende siz işi pişirin die erkenden yatıyordum her yere onuda getiriyodum diyecek

Arsızlığın bu kadarına da pes..
Bi de önyargısız olacağız öyle mi?
Tabi tabi
Eeee?
Başka?

nasıl bir yardım ya da tavsiye bekliyorsun anlayamadım arkadaş?

Kocasından gizleme taktikleri istiyor zaar :)
Baska kapıya fake arkadaş.
Muhtemen erkektir.
Ilk konusu bi msj atmış arkasına yaslanmis yorumları bekliyor ...

ön yargısız cevap veriyorum : konu sahibi duygularını bastırmamakta iyi etmişsin en doğrusu buydu ama zahmet olmazsa herşey ortaya çıkmadan eşine gerçkleri anlat ki bir aile faciası çıkmasın ' durduk yere ' sonra da boşanır o x le evlenirsiniz falan filan :ssz::ssz:

boşandıgındada dığer adam onu alacaktı zaten töbe töbe..
Adam alıpta napsın bugun başkasına yapan yarın benım kardeşimin,abımın,arkadaşımın,kuzenımle yapar der..

bence konu fake.. hiçbir erkek aşkım ben yatıyımda sen benım arkadaşımı ağarla demez..eğer diyorsa o kocada herseyı yapıyordur.resmen karısını göndermiştir benım mantıgımda o adama.

azcık ar,namus kavramını öğrenmenizi ve hayatınıza almanızı tavsıye ederim.

Esinizi ikna edin ayni evde yasamaya baslayin, daha rahat edersiniz... Yanliz hangisiyle hangi gün sey ettiginizi iyi tutun kafada, sonra olurda cocuk olursa yanlisina baba demesin... Gecinip gidersinizzzz :ssz:

çocuklarınız olur penbe panjurlu bi eviniz değil mi eylül anlatsın hem bence eşi olumlu karşılayacak bende siz işi pişirin die erkenden yatıyordum her yere onuda getiriyodum diyecek

evet evet nikah şahidiniz bile olur şu anki eşin :3:

neyse kelebenk ban yemeden gidelim buralardan bu konudanda çok ban çıkacak belli :18::18::kkk:

konu sahibi çıkmışş.misafir olarak okuyordur muhtemelen. bence dağılalım

suç sende değil...
bence kocan kendi arkadaşından hoşlanıyor... :37:
sürekli bi arada vakit geçirmeler felan

belki de sen uyuduktan sonra kocan gidip sarılacaktı arkadaşına
sen önce kapmışın hadi hayırlı olsun :23:

• Beğen
Reactions: 2k1
Midem bulandı...

Aynen benim de.. Hem de kendi evinde, eşi içeride uyurken. Çok kötü yaa çokk.. Eşine karşı duyguların değişmiş olabilir, ya da iyi bir insan olmasından dolayı onu sevmiş ama aşık olarak sevmemiş ikisini birbirine karıştırmış olabilirsin anlarım. Kendin de anlamışsın arkadaşından hoşlandığını. Sağlıklı ve mantıklı bir beynin, eşi varken bir başkasından hoşlandığını farkettiği anda durup düşünmesi lazım. İnsanın yetişmesi sadece okumakla olmuyor maalesef... O zaman deseydin ki eşine ben seni seviyorum ama bi taraftan da böyle, boşansaydın vs. ondan sonra burada gelip yanlış yaptığından bile yakınsaydın onurlu, kendini bilen bir insan olurdun gözümde hiç üzülme der geçerdim sana.. Ama şu an midem bulandı evet, kusura bakma ama çok rezilce.. Sen de öylesin.. Yazık.

Konuuu sahtee gibii geldii bana...
Birdee ilk mesajı buraya konu açmak olmuşş..
Yoksaaa dewamlıı sohbett ettiğimizz tanıdıkk kişilerden misinn sennn konu sahibii :60::60:

:67::67::67::67::67:

Neysee ben gene de yorum yapayımmm....
Bir kere bana dewamlı o arkadaşıyla her yere gitmeniz çok saçma geldii bu 1
Neden sizde kalıyor bu adam onu anlamadım bekar erkeğin sizin ewde ne işi war bu 2
Eşinizzz neden uykum war deyip bu kadar rahat dawranıyorr we sizi yalnız bırakıyor bu 3
Bu kadar midesi geniş mi eşinizin bu 4
Benimm böyle rahat bi eşim olucak onu boşarım buda 5 :46::46:

Elbette doğru olabilir true da. Yeni üye, ilk mesaj, ilk konu..
Çok da rahat..
Eee aldattı diyelim. Ne yapmamızı bekliyor?
Amaç ne?
Dertleşecek birine de benzemiyor.[/QUOTE

Yazdı gitti işte.
Valla arkadaşım amaçlarını bir anlayabilsek.:26:

Kadinlarin platformuna uye olan gundelikci ergen erkekler ah siz yok musunuz siZ umarim ilerde kadinlara olan bu meyliniz cinsi fikirlerinizde degisiklige sebep olmaz:)))))

herşey bir yanada insanın birazcık kendisine saysı olur ya eğer konu gerçekse eşinize çok yazık ne çok güvenmiş hayat arkadaşınada biricik dostunada..

suç sende değil...
bence kocan kendi arkadaşından hoşlanıyor... :37:
sürekli bi arada vakit geçirmeler felan

belki de sen uyuduktan sonra kocan gidip sarılacaktı arkadaşına
sen önce kapmışın hadi hayırlı olsun :23:

Hiç güleceğim yoktu ya... Konu sahibinin anlattığı gibi bakılırsa bu olaya zavallı adamcağız dedim. Ama insanların aile ilişkileri de enteresan olabiliyor, haklısın :)

konu sahibi erkekse vede bekarsa yada hiç muhim değil evli olsun ....n e dersin ahbap!!! :51::51::51:belki bi gün gerçekten evleneceğin kadın yada eşin seni bu şekilde aldatır:34::34::34:

Son düzenleme:
Back