Eşimi aile baskısından nasıl kurtarırım?

Eşiniz istemedikçe kurtaramazsınız.
Hatta bu durumu eşiniz baskı olarak değil bizi sevdikleri için yanlarında istiyorlar olarak algılıyor olabilir.
Bu konuyu eşinizle konuşmuş muydunuz?

Eşiniz istemedikçe kurtaramazsınız.
Hatta bu durumu eşiniz baskı olarak değil bizi sevdikleri için yanlarında istiyorlar olarak algılıyor olabilir.
Bu konuyu eşinizle konuşmuş muydunuz?
Çok konustuk. Değişen bir şey olmuyor. Kabullenmiyor. Evde benim adım geçmediğini söylüyor falan, geçmediğini ben de biliyorum her şey alttan laf sokmalarla oluyor ama bu onu anlamıyor.

Çok konustuk. Değişen bir şey olmuyor. Kabullenmiyor. Evde benim adım geçmediğini söylüyor falan, geçmediğini ben de biliyorum her şey alttan laf sokmalarla oluyor ama bu onu anlamıyor.
Anlıyor , işine gelmiyor. İlgi gördüğü mü vardı ömründe, iki ilgi gördü havalara uçtu, bunu kaybetmemek için seni de çocuğunu da kurban eder.

Kocanız yetişkin bir birey değil mi neden onu kurtarmanız gereksin ki? İnsanların hayatlarında öncelik sıraları vardır,bazen bazı insanların sıralamalarındaki yerlerimizi beğenmeyiz o zaman ya oturup konuşur çözüm yoluna gideriz,ya sine ye çeker yada kendi yolumuza gideriz.
Ben kafası benim kadar çalışan birini kimden neden koruyayım

Bazı kadınlar bu evde ezilmiş erkekleri alıyorlar adam ediyorlar sonra aileleri sahiplenmeye başlıyor bu adamlar da hiç şaşırtmıyorlar eşlerine tekmeyi basıyorlar. Sizi de anlıyorum ben i kadar emek verdim duskunken ben elinden tuttum diyorsunuz ya kör gözü açıldığında ilk bastonunu kirarmis derler o hesap sizin eş . Saygınlık görmek için sizi çok rahat harcayacak bu adam inşallah Kpss den çok iyi alır atanirsiniz bu adama muhtaç olmazsınız köpek gibi davranmaya başlayınca size sevgi gosterecektir çünkü onun anladığı dil bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…