eşimi 9 sene sonra tanıdım

Bir sürü madem oluştu aklımda:

1)Madem affedeceksiniz Kocanızın şiddetine ve aldatma girişimlerine karşın neden veryansın ediyorsunuz?
2)Madem eve dönecekseniz neden ailenizin yanına gidip olayları farklı yerlere getirip onların da huzurunu kaçırıyorsunuz?
3)Madem sadece kızınızı düşünüyorsunuz karnınızdaki bebeği neden doğurmayı düşünüyorsunuz?
4)Madem sizin sorununuz kocanız ve bunun farkındasınız, neden karnınızdaki bebeğe uğursuz diyorsunuz?
5)Madem buradaki evli ya da bekar üyelerin olduğunun farkındasınız, aklımıza mantığımıza güvenmiyorsunuz bu konuyu neden açıyorsunuz?
Amaç ne cidden?

okadar rahat yorumlar yapıyorsunki allah bilir evlide değilsindir çocuğunda yoktur.

Ben de çok sert yorum yaptım.
Siz söylemeden söyleyeyim..
Evli değilim.
Boşandım.
İki çocuğum var.
İkisine de Allahın lütfu olarak bakıyorum.
Şiddete ve başka kadınlara dayanamadığım ve kabul edemediğim için boşandım.
Hem de küçücüktü çocuklarım boşandığımızda.
Kendime saygımı yitirmektense, çocuklarımı huzursuz bir evde büyütmektense boşanmayı ve herşeyi göze aldım..
Sadece evlatlarım için.

Yani dusundukce sinirleniyorum vallahi, kiz babasina bagimliymis yapamazmis, 7 yasindaki cocuk kendisi icin dogruyu, iyiyi olcemez, gelecegi icin karar verme yetisine tam olarak sahip degildir onlari koruyup kollamak anne, babanin gorevidir, yani bir uyusturucu bagimlisi cocugun annesi gelip "ama cocugum eroini cok seviyor, bagimlisi, onsuz yasayamaz" diyerek ona uyusturucu saglamasindan farki yok benim gozumde, ya o basiretsiz kocaniz birgun kahvede laf soyluyorlar diyerek kizinizi dovse, okuldan almaya kalksa gene goz mu yumacaksiniz, malum kahvede laf soylemisler adama dokunmus. Vallahi cok ofkeliyim, bitarafiniz yemiyo o belli bari iyi bir anne olmaya calisin cocuklarinizin gelecegini dusunun

Oncelikle esinin sana yaptigi bu tavir kendi sucunu ortmekten baska bisey degil. Sana sert elestride bulunmam istemiyorum. Olmeyi bile dusenen bi kadin psikolojide son noktada demektir. Simdi iki cocugun olucak nasipse. Bunun icin bi ayrilma istegi varsa ailenin yaninda olmasi sana destek olmasi gerek. En cok da manen destek. Hemen hemen bir cok kadin yasiyo bunlari. Belki farkli seyleri. Hepimizin tahammul kapasitesi farkli. Allah'in gucune gider karnindaki bebegi kotuleme canim. Kizini suclayamiyosan onuda suclama. Tek sucu disarda degil icerde olmasi mi? Sakinligini korumalisin. Zaten suan sucunu bastirmak icin seni lekelemeye calisicaktir. Allah yardimcin olsun.

Valla hepimiz bir ana bir baba evladıyız.
Hiç birimiz anne seni aldatan adamı neden affetmedin neden seni döven adamdan ayrıldın babasız bıraktın demeyiz.
İnandırıcı gelmedi bana bence siz kendiniz ayrılmak istemiyorsunuz
6 yaşındaki çocuğun annesi yanında olduğunda tamamdır.
Ben 5 yaşında babam askere gitmişti çocuk olarak babam nerde diyordum arada sonra unutuyordum.
En fazla 1 ay babam nerede der biter.
Ben hamilelik psikolojisine veremicem dediklerinizi genelde bebeği daha çok sahiplenir hamileler çünkü.

geçmiş olsun, ailende arkanda neden çekesin ki, adam hem seni aldatıyor hem dövüyor, hem de seni aldatmakla suçluyor, ama gerçekten 9 sene sonra bunları yapıyor oluşu ilginç, bence seni aldatıyor ve o kadın eşinin karakterini değiştirdi ya da gerçek karakterini açığa çıkardı diyeyim
bu saatten sonra nasıl aynı yatağa gireceksiniz, sevgiyle birbirinize sarılacaksınız ki, unutmak imkansız, bence vakit kaybetme, en büyük şansın annen, çocuklar içinde nafaka alırsın kendin içinde, tazminat davasıda açarsın

size diyecek söz bulamıyorum. size uğursuz gelen bebeğiniz değil eşiniz bence terkedin o pisliği. annenizde arkanızdaymış ne güzel

kendi yediği haltı örtbas etmek için size saldırmış,üste çıkacak ya

Kadın intiharı düşünecek kadar bozuk bir psikolojiye sahip, siz gelmiş burada kadına veryansın ediyorsunuz.Cidden şu KK kadınlarının kadına karşı acımasız tavırları kadar sinirimi bozan bir şey yok.!
Neymiş forumda bebek sahibi olamayanlar çokmuş onları da düşünmeliymiş.
Pardon ?!?
Kadın onca acısı, derdi içinde diğer forum üyelerini düşünmemiş mi yuh be !
Bak sen !
Vurun k.hpeye.. Kadındır zaten suçlu olan, çünkü o kadın, doğuştan suçlu !

Bu arada konu sahibi annen madem ilk günden yanında, seni hamile halinle döven hırpalayan o adi herifin yanında hala duruyorsan bunu ancak ilk şoku atlatamadığına bağlarım ben..

Bizim ya da kendi adıma benim tepkim şu söylediklerine..
"diyorum karnımdaki bebek uğursuz geldi bana. ama okadar kararsızımki seviyormuyum bittimi. eğer çeker gidersem 3 gün sonra tükürdüğümü yalamakda istemiyorum. hamilelik psikolojimi zaten bozmuştu. bunlarda cabası. ne olur yardım edin intiharı bile düşünüyorum. karnımdaki değil kızıma kıyamıyorum."

Sert çıkışırken doğacak bebeğinden bu şekilde bahsedip eşinin yaptıklarına o çocuğu bu şekilde bahane göstermesi.
9 sene iyiymiş de evliliği ama hamilelikten sonra olmuş..
Psikolojisini bozan olay hamileliğinin ugursuzluğuna inanmasından.

önce aldatma ardında iftira...(kız kardeşi gibi oldugunuzu düşünmüş ki bunu düşünmüş olması bile çok korkunç)...

o masum bebeğe şimdi yaşadıklarınızdan dolayı böyle bir yafta koyuyorsunuz ama diğer tarafından bakın bu son 3 ayda daha önce görmediğiniz bir çok şeyi gördünüz..belki de şimdiden o bebeğe çok şey borçlusunuz...

hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun ..bol bol dua edin

Kurban oldugum Allah im haketmeyene verme evlat kafayi yicem ugursuzluk esinizde olmasin sakin

şimdiden çocuguna uğursuz diyen dogdugunda en küçük olayda onu suçlayacak.bu kadının hamileliğinden felan değil genel karakteri.gerçekleri görmek yerine günah keçisi arıyor.

"Karnımdaki" diye bahsettiğiniz ve adını "uğursuz" koyduğunuz, sizin daha doğmamış her şeyden herkesten masum bebeğiniz!

BU MESAJ BENİ AĞLATTI. O MASUMUN NE GÜNAHI VARKİ.. İSTENMEDİĞİNİ HİSSEDİYODUR. VE İÇİNE KEPENIK BİRİ DLARAK DOĞUCAK.

Ben konu sahibinin bu yazdıklarını desteklemiyorum ki.
9 senedir bir dediğini iki etmemiş kocasının önce aldattığına şahit olmuş sonra da bi temiz sopa yemiş karnındaki masum ile.
Ve o bebeğini düşünmüş ki karnını tutmuş, bilincaltında yavrusuna sımsıkı bağlı sadece korkunç bir psikolojide. Bunu anlamak zor olmasa gerek.
Hepimiz kadınız şurada, erkek üyeler yasak ama yasak olmasa eminim onlar böyle tepkiler vermezlerdi.
Bir de kadın empati yeteneği güçlü bir cinstir deriz ama nedense "düşene bir de biz vuralım" daha çok geçer akçe olmuş buralarda.

şimdiden çocuguna uğursuz diyen dogdugunda en küçük olayda onu suçlayacak.bu kadının hamileliğinden felan değil genel karakteri.gerçekleri görmek yerine günah keçisi arıyor.

Sizinle genelde aynı fikirde değilimdir ama ben de aynen tam bu sizin dediğiniz gibi düşündüm.
Ben de tanıyorum böyle bir anne..
Hep o doğmasaydı daha mutlu olcağına inanan ve masum günahsız yavrusuna sevgi göstermeyen.
Vebali büyük oluyor ama yanına kalmıyor..

Empati kurduğum için kadına çok kızgınım ben zaten..
Aynı yoldan geçmiş, aynı şeyleri yaşamış bir kadın olarak hiç çocuklarım olmasaydı demedim.
Ya da olanları onlara yüklemedim hiç.
Bilinçaltında sımsıkı yavrusuna bağlı olduğunu anlamak zor olmasa gerek demişsiniz ama ben bunu anlamadım.
İki cümle..
Bu bebeğin uğursuzluğuna inanıyorum..
Karnımdakine değil kızıma kıyamıyorum.
Bebekle ilgili başka cümle yok.
Nerden anlayacagız yavrusuna sımsıkı bağlı olduğunu..

evet maalesef böyle anneler var ve ben onları Allaha havale ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…