- Konu Sahibi ezelimsin06
-
okadar rahat yorumlar yapıyorsunki allah bilir evlide değilsindir çocuğunda yoktur.
Oncelikle esinin sana yaptigi bu tavir kendi sucunu ortmekten baska bisey degil. Sana sert elestride bulunmam istemiyorum. Olmeyi bile dusenen bi kadin psikolojide son noktada demektir. Simdi iki cocugun olucak nasipse. Bunun icin bi ayrilma istegi varsa ailenin yaninda olmasi sana destek olmasi gerek. En cok da manen destek. Hemen hemen bir cok kadin yasiyo bunlari. Belki farkli seyleri. Hepimizin tahammul kapasitesi farkli. Allah'in gucune gider karnindaki bebegi kotuleme canim. Kizini suclayamiyosan onuda suclama. Tek sucu disarda degil icerde olmasi mi? Sakinligini korumalisin. Zaten suan sucunu bastirmak icin seni lekelemeye calisicaktir. Allah yardimcin olsun.sizden bir ricam var ne olur aptal olduğumu düşünmeden sadece empati kurarak yorum yazınız ve akıl veriniz. 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var ve şuan 4 aylık hamileyim. 3 ay öncesine kadar muhteşem olmasada gayet düzenli düzeyli giden bir evliliğim vardı. ne bir aldatılma ne bir dayak ne bir kavga... dingin, sakin, huzurluyduk. 1 sene uğraştıktan sonra 3 ay önce hamile olduğumu öğrendim gerçekten sevinmiştim. eşimde öyle. 1 hafta sürdü sözde mutluluğum. kahvaltı hazırlıyordum eşim ekmek almaya gitti ve telefonunu evde bıraktı. kayıtlı olmayan bir numaradan gayet samimi bir günaydın mesajı geldi. eve geldi mesaj geldi dedim titreyerek kaptı telefonu, mesajı gördü ve direk bana baktı. tanımadığını yanlışlıkla atılmış olduğunu söyledi. bende telefonu elinden kapıp hoparlörü açarak şahsı aradım. gayet samimi konuşmalar yapan bir kadın, eşimi tanıyor, eşim mesaj yanlışlıkla geldi bana diyor ve kadın eşimin adıyla hitap etmeye başlayarak, ''yooo hayır sana attım s....cığım 'diyor. o arada bardağı suratına fırlattım bayan anladı. o ses ne dedi. eşimde yanlış zamanda aradığının sesi dedi ve kapattı telefonu. kıyamet koptu. ancak 2. bebeğime hamileyim aileler onun yeminlerine inandı, ayrılmamıza gönlü olmadı kimsenin; affet birdaha yapmaz dedi. bende inanmasamda son bir şans dedim güya kendi kendime. keşke bunla kalsa. 2 gün öncesine kadar kalbim kırık dökük hamileliğimi geçiriyorum, eşimi hiç umursamıyorum. gece çok geç saatte eve geldi. kapıda direk boğazıma yapıştı. 9 senedir sesini bile yükseltmeyen adam tam bir canavar oldu. üstüme saldırdı. suratımda morarmayan yer yok. sebep ise evli üvey kız kardeşi var, eşi başka bir şehirde, görev icabı. arada bir bana çocuğunu bırakıp gezmeye giderdi. yada hastaneye postaneye. hep bahanesi hazırdı. meğer benim eşimin çok yakın bir arkadaşıyla ilişkisi varmış. adamda evli üstelik. oturduğumuz yer küçük adı çıkmış kötü diye. çocuğunuda bana bıraktığı için benim adımda ona çanak tutuyora çıkmış. eşimin adı adamla aynı masada oturup içtiği için kardeşini pazarlıyora çıkmış . sen biliyordun benden sakladın sendemi onla bir haltlar yiyorsunda saklıyorsun diye hiç sormadan hayvan gibi saldırdı bana. 2 gündür sanki hiçbirşey olmamış gibi annemi arıyor. pişman olduğunu sorgulamadan bir hata yaptığını affettirmek için elinden geleni yapacağını söylemiş. üstelik hala anneme diyormuşki kızın sana hiç çocuğu bırakıp gece biryere gittimi. annemde elin kolun kırılsın. kızımı arıycam gelirim derse 2 çocuğununda yüzünü göremeyeceksin demiş. şuan hala eşimle aynı evdeyim ama 2 yabancı. o hala hiçbirşey olmamış gibi bense resmen soğudum ondan. diyorum karnımdaki bebek uğursuz geldi bana. ama okadar kararsızımki seviyormuyum bittimi. eğer çeker gidersem 3 gün sonra tükürdüğümü yalamakda istemiyorum. hamilelik psikolojimi zaten bozmuştu. bunlarda cabası. ne olur yardım edin intiharı bile düşünüyorum. karnımdaki değil kızıma kıyamıyorum. belki konuyu yanlış yerde açmışımdır. daha yeni üyeyim.
bebeğe uğursuz demek konusunda sizinle aynı düşündüm de :)Benim cevabıma neden alıntı yaptınız ki
sizden bir ricam var ne olur aptal olduğumu düşünmeden sadece empati kurarak yorum yazınız ve akıl veriniz. 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var ve şuan 4 aylık hamileyim. 3 ay öncesine kadar muhteşem olmasada gayet düzenli düzeyli giden bir evliliğim vardı. ne bir aldatılma ne bir dayak ne bir kavga... dingin, sakin, huzurluyduk. 1 sene uğraştıktan sonra 3 ay önce hamile olduğumu öğrendim gerçekten sevinmiştim. eşimde öyle. 1 hafta sürdü sözde mutluluğum. kahvaltı hazırlıyordum eşim ekmek almaya gitti ve telefonunu evde bıraktı. kayıtlı olmayan bir numaradan gayet samimi bir günaydın mesajı geldi. eve geldi mesaj geldi dedim titreyerek kaptı telefonu, mesajı gördü ve direk bana baktı. tanımadığını yanlışlıkla atılmış olduğunu söyledi. bende telefonu elinden kapıp hoparlörü açarak şahsı aradım. gayet samimi konuşmalar yapan bir kadın, eşimi tanıyor, eşim mesaj yanlışlıkla geldi bana diyor ve kadın eşimin adıyla hitap etmeye başlayarak, ''yooo hayır sana attım s....cığım 'diyor. o arada bardağı suratına fırlattım bayan anladı. o ses ne dedi. eşimde yanlış zamanda aradığının sesi dedi ve kapattı telefonu. kıyamet koptu. ancak 2. bebeğime hamileyim aileler onun yeminlerine inandı, ayrılmamıza gönlü olmadı kimsenin; affet birdaha yapmaz dedi. bende inanmasamda son bir şans dedim güya kendi kendime. keşke bunla kalsa. 2 gün öncesine kadar kalbim kırık dökük hamileliğimi geçiriyorum, eşimi hiç umursamıyorum. gece çok geç saatte eve geldi. kapıda direk boğazıma yapıştı. 9 senedir sesini bile yükseltmeyen adam tam bir canavar oldu. üstüme saldırdı. suratımda morarmayan yer yok. sebep ise evli üvey kız kardeşi var, eşi başka bir şehirde, görev icabı. arada bir bana çocuğunu bırakıp gezmeye giderdi. yada hastaneye postaneye. hep bahanesi hazırdı. meğer benim eşimin çok yakın bir arkadaşıyla ilişkisi varmış. adamda evli üstelik. oturduğumuz yer küçük adı çıkmış kötü diye. çocuğunuda bana bıraktığı için benim adımda ona çanak tutuyora çıkmış. eşimin adı adamla aynı masada oturup içtiği için kardeşini pazarlıyora çıkmış . sen biliyordun benden sakladın sendemi onla bir haltlar yiyorsunda saklıyorsun diye hiç sormadan hayvan gibi saldırdı bana. 2 gündür sanki hiçbirşey olmamış gibi annemi arıyor. pişman olduğunu sorgulamadan bir hata yaptığını affettirmek için elinden geleni yapacağını söylemiş. üstelik hala anneme diyormuşki kızın sana hiç çocuğu bırakıp gece biryere gittimi. annemde elin kolun kırılsın. kızımı arıycam gelirim derse 2 çocuğununda yüzünü göremeyeceksin demiş. şuan hala eşimle aynı evdeyim ama 2 yabancı. o hala hiçbirşey olmamış gibi bense resmen soğudum ondan. diyorum karnımdaki bebek uğursuz geldi bana. ama okadar kararsızımki seviyormuyum bittimi. eğer çeker gidersem 3 gün sonra tükürdüğümü yalamakda istemiyorum. hamilelik psikolojimi zaten bozmuştu. bunlarda cabası. ne olur yardım edin intiharı bile düşünüyorum. karnımdaki değil kızıma kıyamıyorum. belki konuyu yanlış yerde açmışımdır. daha yeni üyeyim.
Kadın intiharı düşünecek kadar bozuk bir psikolojiye sahip, siz gelmiş burada kadına veryansın ediyorsunuz.Cidden şu KK kadınlarının kadına karşı acımasız tavırları kadar sinirimi bozan bir şey yok.!
Neymiş forumda bebek sahibi olamayanlar çokmuş onları da düşünmeliymiş.
Pardon ?!?
Kadın onca acısı, derdi içinde diğer forum üyelerini düşünmemiş mi yuh be !
Bak sen !
Vurun k.hpeye.. Kadındır zaten suçlu olan, çünkü o kadın, doğuştan suçlu !
Bu arada konu sahibi annen madem ilk günden yanında, seni hamile halinle döven hırpalayan o adi herifin yanında hala duruyorsan bunu ancak ilk şoku atlatamadığına bağlarım ben..
"Karnımdaki" diye bahsettiğiniz ve adını "uğursuz" koyduğunuz, sizin daha doğmamış her şeyden herkesten masum bebeğiniz!
Bizim ya da kendi adıma benim tepkim şu söylediklerine..
"diyorum karnımdaki bebek uğursuz geldi bana. ama okadar kararsızımki seviyormuyum bittimi. eğer çeker gidersem 3 gün sonra tükürdüğümü yalamakda istemiyorum. hamilelik psikolojimi zaten bozmuştu. bunlarda cabası. ne olur yardım edin intiharı bile düşünüyorum. karnımdaki değil kızıma kıyamıyorum."
Sert çıkışırken doğacak bebeğinden bu şekilde bahsedip eşinin yaptıklarına o çocuğu bu şekilde bahane göstermesi.
9 sene iyiymiş de evliliği ama hamilelikten sonra olmuş..
Psikolojisini bozan olay hamileliğinin ugursuzluğuna inanmasından.
şimdiden çocuguna uğursuz diyen dogdugunda en küçük olayda onu suçlayacak.bu kadının hamileliğinden felan değil genel karakteri.gerçekleri görmek yerine günah keçisi arıyor.
Ben konu sahibinin bu yazdıklarını desteklemiyorum ki.
9 senedir bir dediğini iki etmemiş kocasının önce aldattığına şahit olmuş sonra da bi temiz sopa yemiş karnındaki masum ile.
Ve o bebeğini düşünmüş ki karnını tutmuş, bilincaltında yavrusuna sımsıkı bağlı sadece korkunç bir psikolojide. Bunu anlamak zor olmasa gerek.
Hepimiz kadınız şurada, erkek üyeler yasak ama yasak olmasa eminim onlar böyle tepkiler vermezlerdi.
Bir de kadın empati yeteneği güçlü bir cinstir deriz ama nedense "düşene bir de biz vuralım" daha çok geçer akçe olmuş buralarda.
Sizinle genelde aynı fikirde değilimdir ama ben de aynen tam bu sizin dediğiniz gibi düşündüm.
Ben de tanıyorum böyle bir anne..
Hep o doğmasaydı daha mutlu olcağına inanan ve masum günahsız yavrusuna sevgi göstermeyen.
Vebali büyük oluyor ama yanına kalmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?