Eşime yetmiyorsa?

Evet söylemek istediğinizi çok daha iyi anladım, teşekkür ederim.
4 yılda 2-3 kere Rutinin dışına çıktığımızdan belirtmem gerektiğini farketmemisim. Haklısınız :)

Bazı zaman evet, hatta işin biraz cilve kısmı oluyor, bir kaç gün sabret bak neler olacak gibi.. ama genelde Hayır desem daha dogru olur. Yani 3 reglin 1 inde sabrediyordur.
sadece o dönemde prezarvatif takarsanız iyi olıur.çünkü kanama ile kendine ve ona enfeksiyon bulaştırma rtiskiniz yükselir. tavsiye.

Maşşallah ya ne desem bilemedim şimdi sanırım eşin değişmez o alışmış annem hep derki erkek kadın bulamazsa köpeğe bile tenezzül eder sözüm meclisten dışarı :halay:Allah sana kolaylık versin canım regl de bile beklemiyorsa dostlar başına böle koca :oops:

Okuyamayacağım cevapların hepsini ama işte hiç mi yorulmuyor mu?
İşi rahat. Yorucu değil, kendi işi, gidiş geliş saatleri de esnek. 6 da evde olur genelde.
Bu kadari bana normal gelmedi. Surda 4-5 gun sabredememesi, nefsine hakim olamamasi bence sorun.. fizyolojik yada psikolojik gorusmesi lazim.
Coğunluk libidosu yuksek deyip gecmiş. Hayir ne alakasi var yahu. Normallestirmeyin şöyle..
Benim esiminde cok yuksek ama hastalikta dogumda ayri kalmada vs kalkip da duz duvara tirmanan gibi cildirmaz, masturbasyon yapmaz. Bu beyinde biten birsey

Resmen esiniz vucudunu kontrol edemiyor..
Ekstrem durumlarda, doğum gibi :) 1 hafta ara verdiği oldu. Yada anne babası boşanma kararı vermişti, o zamanda. Ama her ay 5 gün sabretmelisin desem çok çok zorlanır.

Menopoz sürecinde isteksizlik kanıtlanmış bir durum bildiğim kadarıyla. Sonrasında normale dönme ihtimali var ama dönmeyebilir de. Annelerden duyduğumla yazmıyorum.

Oldu ya başına bişey geldi, sevişemiyor, sevişmek istemiyor o zaman ne olacak? 6 ay sevişmesi yasak diyelim. Düşük tehlikesi var dr hamilelik süresince yasak koydu. Kadın yatıyor öpüşmek dahi istemiyor. Ne olacak? Bu adam masturbasyonla ne kadar zaman idare edecek bu durumda?

Ya da tam tersini düşünelim adamda problem oldu. Sertleşme sorunu başladı, isteksizlik geldi. Ya da libidosu düştü? Bu adam normal olmaya devam edecek mi yoksa kendini eksik hissedip öfkesini kadına mı yansıtacak?
menepozda isteksizlik normal şarltlarda olmaz. menepozlu cok arkadalım var hala eşleriyle fingirdeşirler veya bekar olanda da sevgili yaparlar.
birşey oldugunda her şekilde halledilir. sen bunu dert etme :) sevişmek dedigin sadece ve sadece bildigimiz usulde olmak zornda degil ki..,

menepozda isteksizlik normal şarltlarda olmaz. menepozlu cok arkadalım var hala eşleriyle fingirdeşirler veya bekar olanda da sevgili yaparlar.
birşey oldugunda her şekilde halledilir. sen bunu dert etme :) sevişmek dedigin sadece ve sadece bildigimiz usulde olmak zornda degil ki..,

Tamam canım sensin. Sen bitanesin, senin dediğin en doğrusu.
Konu sahibi doktora falan da gitmeyin canım ne gerek var. Problem değil böyle şeyler. Adam kendini kontrol edemiyormuş varsın etmesin. Ne olacak. Sen yetemiyorsan o kendi yolunu bulur nasıl olsa.

Yine inanmadim fake konu gibi
Her gun diyorsun yetmiyor mu diyorsun ne alaka
Başta da belirttim, ikinci üyeliğim. Buradan arkadaşlar edindiğim için ilkini kullanmadım.
Öncesinde günde 2 kere birlikte oluyorduk, ve şu an çocukla birlikte bu günde 1 bazen gun aşırı durumda. Günde 2 yi kendini tatmin ederek tamamlıyor.
Bende biliyorum ki alışkanlık, ama bu dengenin bozulması bizi kötü etkiler mi, yada ne kadar bozuk kalacak, yada regl bile bekleyememesini anormal bulan oldu mesela.. kafama takılan şeyleri paylaşmak istedim.
Kısacası fake değilim.

Eşinin sana çok yardımcı olmasına bayıldım. Hiç kafana takma bence. Merhametli ama hormonları çok çalışan bir kocan var bence. Kusura bakmazsan şu öneride bulunacağım. Kendi halleşiyormuş ya işini. O bölüme dahil ol sende. 5 dakikanı almaz.

Konu sahibi doktora falan da gitmeyin canım ne gerek var. Problem değil böyle şeyler. Adam kendini kontrol edemiyormuş varsın etmesin. Ne olacak. Sen yetemiyorsan o kendi yolunu bulur nasıl olsa.
:)
Fikrinizi öğrenmek istediğim bir sorum olacak, gözden kacirmissinizdor diye tekrar edicem

Ekstrem durumlarda ara verdiği oldu doğum gbi.., ama Regl olduğumda bekle desem çok çok zorlanır. Bunun için ısrar etsem yapmaya çalışır, mutlaka dener, ama yapabilecegini sanmıyorum.
Normal de bir erkek regl döneminde idare edebilmeli mi?

:)
Fikrinizi öğrenmek istediğim bir sorum olacak, gözden kacirmissinizdor diye tekrar edicem

Ekstrem durumlarda ara verdiği oldu doğum gbi.., ama Regl olduğumda bekle desem çok çok zorlanır. Bunun için ısrar etsem yapmaya çalışır, mutlaka dener, ama yapabilecegini sanmıyorum.
Normal de bir erkek regl döneminde idare edebilmeli mi?
ne itici bir durum regl döneminde ilişkiye girmek

yahu bu senin dogrun benim dogrum konusu degil ki. senin yazdıgına karşılık birşeyler yazıp bildigimi aktarıyorum.
sana yanlış anlamsız gelmiş geliyor olabilir. ok. bende bunu sana isbat etmeye calışırım.

Yahu 30 gunde 5 gun sabredemiyor . Bu bile mekaniğe bagladigini gosterir. Kan revan icinde ne demek ya onu dusunmek hic saglikli degil. Agriniz olur, dinlenmek istersiniz. Normal degil kesinlikle.

Ha ben mas. Yapacagim gel yardimci ol dese hadi bir nebze.ama o halde normal degil. Seven koca hayatim dinlen uzan bitince olur ne acelemiz var vs. Bizim kocalar bekleyebiliyor sizinki bekleyemiyorsa sorun var demektir.

Yahu 30 gunde 5 gun sabredemiyor . Bu bile mekaniğe bagladigini gosterir. Kan revan icinde ne demek ya onu dusunmek hic saglikli degil. Agriniz olur, dinlenmek istersiniz. Normal degil kesinlikle.

Ha ben mas. Yapacagim gel yardimci ol dese hadi bir nebze.ama o halde normal degil. Seven koca hayatim dinlen uzan bitince olur ne acelemiz var vs. Bizim kocalar bekleyebiliyor sizinki bekleyemiyorsa sorun var demektir.
Soruyu yanlış sormuşum, kusura bakmayın. Regl döneminde ilişkiye girmiyorum bende. Öyle bir beklentisi de yok zaten.

Benim için çok zor bir durum hiç o kadar libidom yok valla:KK76:
O kadar göreceli bir durum ki. Ama Bebek olduğu halde her gün hem gündelik işleri halledip hem de isteğinizi canlı tutup birlikte olabiliyorsanız hiç kendinizi suçlamayın kötü hissetmeyin derim

Back
X