- 23 Mayıs 2016
- 31
- 24
- 3
- 36
- Konu Sahibi womaningreen
Bazen uyuduğumu düşünüp yanımda yaptığı da oluyor. Anlasilmayan bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ne bileyim anlıyorum işte. Şimdi belirtileri söylesem kişiye özelse çok acık verir :)Zaten çocuk varken ve evliliğiniz baya zaman olmuşken bile gün aşırı ya da her gün oluyormuş sizi istemese zevk almasa kısa tutardı bu kadar olmazdı yani erkekler için onun yeri başka olabiliyor. Peki siz nasıl anlıyorsunuz yaptığını yanınızda yapmıyor ya sonuçta nasıl tanık oluyorsunuz onu anlamadım kendi de demiyordur herhalde bunu dimi bence sizinle de gerektiği kadar birlikte olduğu sürece sorun yok.
namaz kılan bir insan evli insanın master.. yapmasının dini yönünü de biliyor olmalı. uygun görülmüyor.
bebek öncesi sık olmasa da master... yapması, şimdi her gün ihtiyaç duyması sadece libido değil bence, alışkanlık tıpkı sigara gibi.
bence bir bilene danışmanızda fayda var.
Beni yanlış anlamayın, eşimle dini yaşantımız biraz farklı. Sizin yada bir başkası kadar iyi bilmiyor olabilirim ben. Ama biliyor olsam da, bu şekildeki müdahele de pek bulunamazdim sanırım.
Yani bu gunahmis, sen neden yapıyorsun, diyemem.
Nihayetinde benim de günahlarımı konuşmaya başlarsak işin içinden cikamayabiliriz :)