Eşime yetmiyorsa?

Zaten çocuk varken ve evliliğiniz baya zaman olmuşken bile gün aşırı ya da her gün oluyormuş sizi istemese zevk almasa kısa tutardı bu kadar olmazdı yani erkekler için onun yeri başka olabiliyor. Peki siz nasıl anlıyorsunuz yaptığını yanınızda yapmıyor ya sonuçta nasıl tanık oluyorsunuz onu anlamadım kendi de demiyordur herhalde bunu dimi bence sizinle de gerektiği kadar birlikte olduğu sürece sorun yok.
Bazen uyuduğumu düşünüp yanımda yaptığı da oluyor. Anlasilmayan bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ne bileyim anlıyorum işte. Şimdi belirtileri söylesem kişiye özelse çok acık verir :)
namaz kılan bir insan evli insanın master.. yapmasının dini yönünü de biliyor olmalı. uygun görülmüyor.

bebek öncesi sık olmasa da master... yapması, şimdi her gün ihtiyaç duyması sadece libido değil bence, alışkanlık tıpkı sigara gibi.

bence bir bilene danışmanızda fayda var.

Beni yanlış anlamayın, eşimle dini yaşantımız biraz farklı. Sizin yada bir başkası kadar iyi bilmiyor olabilirim ben. Ama biliyor olsam da, bu şekildeki müdahele de pek bulunamazdim sanırım.
Yani bu gunahmis, sen neden yapıyorsun, diyemem.
Nihayetinde benim de günahlarımı konuşmaya başlarsak işin içinden cikamayabiliriz :)

Belki de işin çok içinde olduğumdan yanılıyor ve dediginiz gözle bakamıyorumdur. Ben nedense buradaki yorumlara kadar sadece libidosu fazla diye düşündüm.
Bunun bir hastalık, psikolojik hormonal veya fizyolojik farketmez, olduğu aklıma dahi gelmedi.

Öfke patlaması konusunda bir tecrübe yaşamadık, ama doğum yaptığım ilk hafta böyle bir şey olmadı. Yani 1 hafta yapmadığında ölmedi, kızmadı, bağırıp çağıran birine dönüşmedi.
Yada ailesi boşanmaya karar verdiğinde ilk duyduğunda 4-5 gun kadar böyle bir şeye ihtiyaç duymadı.
Bu ekstrem bir durum olduğu için her gün Genellemesinde sorun görmedim. Her gün den kastım olum, kalım, doğum, gibi bi şeyler yasaşak öyle bir illaki de ben tatmin olacağım durumu yok.

Hayatımız genelde sıradan. İşinden evine evinden işine giden, haftada 1 er kere ailelerimizi ziyaret eden, yeni yerlere gitmeyi seven insanlarız. Şu sıradanlik içinde değerlendirmekte fayda var belkide.

Rutin hayatlar içindeki her insan belli bir keyif verici dinlenme süreci ayırır zaten kendisine. Bu televizyon izlemek olsun, müzik dinlemek, sevdiği yemekleri yemek, cinsel tatmin vs.
Hemen hemen hepimizin hayatı rutin...

Bu açıklamayı konunuza ilave ederseniz, karanlık anlatımınız biraz daha netleşecektir. Yine de bir uzman fikrini alın.
Şöyle anlatmaya çalışayım; mesela çoğumuz günlük 3 öğün yemek yiyoruz değil mi? Eşiniz günlük 7-8 öğün yemek yiyor, bunu yemeden doymuyor. Görüyorsunuz ki metabolizması hızlı, bunu sindirebiliyor, kilo almıyor, gayet sağlıklı vs.
Ama yine de bi diyabet testi yaptırmanızda fayda vardır. Çünkü aynı şeyler sağlıklı bir insan kadar, bazı bünyeler için diyabet belirtisidir de.

Anlaşıldı mı biraz daha?

Peki bu kadın olur da sevişemez duruma gelirse, hasta olsa, erken menopoza girse, isteği azalsa ne olacak? Her gün sevişirken bile masturbasyon yapmaya engel olamayan adam bu durum başına gelse ne yapacak sence?
menepoz kadının sevişmesini engellmez ki ? istek azalması vs. de göstermez. bu bizim annelerimizin ürettikleri icatlar.
hastalık zorlar tabi hastalıktan hastalıga değişir. safra kesesini aldırsa dinlenme ve yara iyileşmesi sürecini atlattıktan sonra sorun kalmaz.
rahim kanseri bile olsa eger erken teşhiste tedaviden sonra sevişebilirler. sevişme dedigin tek birşekilde de olmaz. bazen sadece öpüşürsün bundan bile erekte olur rahatlayabilir. önü sonu olmayan bir şey bu yaa.
istek azalması konusu uzun..detayı yazmak lazm ama şimdi yazmıcam..

kapansan olmaz mı belki imana gelir ?

Tamam vurma şaka yaptım

Bence bir sıkıntı yok bebis büyüsün normale dönersiniz. Çocuk vs seni ekstra meşguliyete sokmak istemiyordur ki 30 yaşında yani

Bazen uyuduğumu düşünüp yanımda yaptığı da oluyor. Anlasilmayan bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Ne bileyim anlıyorum işte. Şimdi belirtileri söylesem kişiye özelse çok acık verir :)

Beni yanlış anlamayın, eşimle dini yaşantımız biraz farklı. Sizin yada bir başkası kadar iyi bilmiyor olabilirim ben. Ama biliyor olsam da, bu şekildeki müdahele de pek bulunamazdim sanırım.
Yani bu gunahmis, sen neden yapıyorsun, diyemem.
Nihayetinde benim de günahlarımı konuşmaya başlarsak işin içinden cikamayabiliriz :)
kendisi belki biliyordur ancak kendine söz geçiremiyor gibi görünüyor buradan bakınca. o yüzden bir bilene danışmak hem size hem eşinize belki çözüm sağlar.

Derdim bu ya :)

Söylemese bile anlarım. Hemen her şeyde birimizin birinden bir şey saklaması pek mümkün değil. Birbirimizi çok uzun zamandır tanıyoruz, kaşını gözünü oynatma derdini anlarım.

Daa önce böyle sorunundan birini mi tanıdınız?

Bu durumun bebek düzeni oturduk eskiye döneceğini varsayarak kendine bunu dert edinmiyor. Bendeki endişe donmezse? Bu durum sürekli hale geldiğinde de sorun olmamaya devam eder mi?
Ona göre etmez de çok iyi anladığını düşündüğün için fikrini öğrenmek istedim :)
hiç bir şey olmaz. fabrika ayarlarınıza geri dönersiniz :D

namaz kılan bir insan evli insanın master.. yapmasının dini yönünü de biliyor olmalı. uygun görülmüyor.

bebek öncesi sık olmasa da master... yapması, şimdi her gün ihtiyaç duyması sadece libido değil bence, alışkanlık tıpkı sigara gibi.

bence bir bilene danışmanızda fayda var.
Uff sigara diyince. Bende birakmaya calisiyorum olmuyor. Sigara aliskanligi yerine gunde 5 posta adama mi sarsam yeni hi aliskanlik olarak simdi aklima dusurdunuz :KK48:

Rutin hayatlar içindeki her insan belli bir keyif verici dinlenme süreci ayırır zaten kendisine. Bu televizyon izlemek olsun, müzik dinlemek, sevdiği yemekleri yemek, cinsel tatmin vs.
Hemen hemen hepimizin hayatı rutin...

Bu açıklamayı konunuza ilave ederseniz, karanlık anlatımınız biraz daha netleşecektir. Yine de bir uzman fikrini alın.
Şöyle anlatmaya çalışayım; mesela çoğumuz günlük 3 öğün yemek yiyoruz değil mi? Eşiniz günlük 7-8 öğün yemek yiyor, bunu yemeden doymuyor. Görüyorsunuz ki metabolizması hızlı, bunu sindirebiliyor, kilo almıyor, gayet sağlıklı vs.
Ama yine de bi diyabet testi yaptırmanızda fayda vardır. Çünkü aynı şeyler sağlıklı bir insan kadar, bazı bünyeler için diyabet belirtisidir de.

Anlaşıldı mı biraz daha?
Evet söylemek istediğinizi çok daha iyi anladım, teşekkür ederim.
4 yılda 2-3 kere Rutinin dışına çıktığımızdan belirtmem gerektiğini farketmemisim. Haklısınız :)
Konu sahibi siz regl donemindeyken sabrediyor mu?
Bazı zaman evet, hatta işin biraz cilve kısmı oluyor, bir kaç gün sabret bak neler olacak gibi.. ama genelde Hayır desem daha dogru olur. Yani 3 reglin 1 inde sabrediyordur.

menepoz kadının sevişmesini engellmez ki ? istek azalması vs. de göstermez. bu bizim annelerimizin ürettikleri icatlar.
hastalık zorlar tabi hastalıktan hastalıga değişir. safra kesesini aldırsa dinlenme ve yara iyileşmesi sürecini atlattıktan sonra sorun kalmaz.
rahim kanseri bile olsa eger erken teşhiste tedaviden sonra sevişebilirler. sevişme dedigin tek birşekilde de olmaz. bazen sadece öpüşürsün bundan bile erekte olur rahatlayabilir. önü sonu olmayan bir şey bu yaa.

Menopoz sürecinde isteksizlik kanıtlanmış bir durum bildiğim kadarıyla. Sonrasında normale dönme ihtimali var ama dönmeyebilir de. Annelerden duyduğumla yazmıyorum.

Oldu ya başına bişey geldi, sevişemiyor, sevişmek istemiyor o zaman ne olacak? 6 ay sevişmesi yasak diyelim. Düşük tehlikesi var dr hamilelik süresince yasak koydu. Kadın yatıyor öpüşmek dahi istemiyor. Ne olacak? Bu adam masturbasyonla ne kadar zaman idare edecek bu durumda?

Ya da tam tersini düşünelim adamda problem oldu. Sertleşme sorunu başladı, isteksizlik geldi. Ya da libidosu düştü? Bu adam normal olmaya devam edecek mi yoksa kendini eksik hissedip öfkesini kadına mı yansıtacak?

Banyo yapmaktan zatürre de olmuyorsunuz he :hasta: yok anam hergün hergün hiç bana göre değil
olmaz olmaz neden olsun kli
Evet ben hastalık olduğunu düşünüyorum. Psikolojik bir hastalık. Hormon seviyesinin yüksek oluşu elbette önemli ancak bunu tetikleyen ruhsal durum diye düşünüyorum.

Eşiniz gitmiyorsa bile , siz onun haberi olmadan bir uzmana danisabilirsiniz. En azından nasıl davranmanız gerektiğini öğrenirsiniz.
bu hormonsal ve ruhsal durum kişiden kişiye değişiklik gösterir. her olguda aynı şekilde görülmez.
ama ark. eşinin durumu cok ciddi bir rahatsızlık boyutunda degil.

Evet söylemek istediğinizi çok daha iyi anladım, teşekkür ederim.
4 yılda 2-3 kere Rutinin dışına çıktığımızdan belirtmem gerektiğini farketmemisim. Haklısınız :)

Bazı zaman evet, hatta işin biraz cilve kısmı oluyor, bir kaç gün sabret bak neler olacak gibi.. ama genelde Hayır desem daha dogru olur. Yani 3 reglin 1 inde sabrediyordur.
Bu kadari bana normal gelmedi. Surda 4-5 gun sabredememesi, nefsine hakim olamamasi bence sorun.. fizyolojik yada psikolojik gorusmesi lazim.
Coğunluk libidosu yuksek deyip gecmiş. Hayir ne alakasi var yahu. Normallestirmeyin şöyle..
Benim esiminde cok yuksek ama hastalikta dogumda ayri kalmada vs kalkip da duz duvara tirmanan gibi cildirmaz, masturbasyon yapmaz. Bu beyinde biten birsey

Resmen esiniz vucudunu kontrol edemiyor..

Menopoz sırası için net fikrim yok ama sonrası için kadının daha özgür sevistigi bile söylenebilir çünkü hamile kalma şüphesi vs yok. Ve o yasa gelen kadın kendini daha iyi tanımışta oluyor diyip fikrimi soyliyeyim istedim :)
Uff sigara diyince. Bende birakmaya calisiyorum olmuyor. Sigara aliskanligi yerine gunde 5 posta adama mi sarsam yeni hi aliskanlik olarak simdi aklima dusurdunuz :KK48:
Bir dene tabi :)
Menopoz sürecinde isteksizlik kanıtlanmış bir durum bildiğim kadarıyla. Sonrasında normale dönme ihtimali var ama dönmeyebilir de. Annelerden duyduğumla yazmıyorum.

Oldu ya başına bişey geldi, sevişemiyor, sevişmek istemiyor o zaman ne olacak? 6 ay sevişmesi yasak diyelim. Düşük tehlikesi var dr hamilelik süresince yasak koydu. Kadın yatıyor öpüşmek dahi istemiyor. Ne olacak? Bu adam masturbasyonla ne kadar zaman idare edecek bu durumda?

Ya da tam tersini düşünelim adamda problem oldu. Sertleşme sorunu başladı, isteksizlik geldi. Ya da libidosu düştü? Bu adam normal olmaya devam edecek mi yoksa kendini eksik hissedip öfkesini kadına mı yansıtacak?

Tabiki yaşamadan bilinmez ama bu durum bizi bu şekilde bir çıkmaza sokmaz. Böyle bir suruklenmeye gidersek bosanacak kadar saygiliyiz birbirimize.
Geneli kastettiyseniz haklı olabilirsiniz.

Enerjisini atması Lazım sanırım. Çok yorucu bi işi olmadığı kanaati oluştu bende. Spora gitse birazda siz ev işi alışveriş vs yorsanız bu kadar sık olmayacağını düşünüyorum. Çünkü yorgunluk ve uykusuzluk doğrudan etkiliyor

Kadin doğum kontrollerimi aksatmam, biraz da doktor hasta gizliliğine güvenip sormuştum aslında doktoruma. Tabiki alanı olan biri kadar bilemez ama garipsemedi hiç. Kimi insan çok sık acikir, kimi insan çok uyur, bu biyolojik ihtiyaç. Diğer işlerinde bir aksama yoksa, onun da normali bu demişti.
Ama belki de dediginiz gibi işi psikoloji olan biri daha çok yardımcı olabilir.
Benim merak ettigim aslında bunun yerine koyabilecegimiz ne olabilir?
Bende günde 2 kere birlikte olmaktan keyif alıyordum, hersey yolundaydi, ama ister istemez annelikle yogunlugum ve sorumlulugum değişti. Ve ayırdığım vakit ve enerji azaldı. Onunki ise sabit.
Peki bunu erkekte nasıl değişir? Sanırım asıl fikir almak istediğim nokta bu.

Menopoz sırası için net fikrim yok ama sonrası için kadının daha özgür sevistigi bile söylenebilir çünkü hamile kalma şüphesi vs yok. Ve o yasa gelen kadın kendini daha iyi tanımışta oluyor diyip fikrimi soyliyeyim istedim :)

Bir dene tabi :)

Tabiki yaşamadan bilinmez ama bu durum bizi bu şekilde bir çıkmaza sokmaz. Böyle bir suruklenmeye gidersek bosanacak kadar saygiliyiz birbirimize.
Geneli kastettiyseniz haklı olabilirsiniz.

Yani konu sizden çıktı bambaşka şeyler konuşuyoruz şu an ;) Buraya nasıl geldik ben de anlamadım.

Back
X