• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşime yeni yil hediyesi ne alsammm

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Kizlar hamileyim biyere cikamiyorum.internetten siparis vermem lazim.bi fikir verin ne alayim.parfum saat kiyafet olmasin.bunlardan biktik.

Bi arkadaşım eşine internetten minik iki tane araba sipariş etmişti gelmedi henüz görmedim ama vosvosların miniklerinden plakalrinda isimleri yazacak ve taraftar renkleriyle süslenmiş güzel olabilir :)

Evde bır suprız hazırlamak en guzeli hediyeden ziyade manevi anlamda onu mutlu edecek birşey düşünebilirsiniz..

Kizlar hamileyim biyere cikamiyorum.internetten siparis vermem lazim.bi fikir verin ne alayim.parfum saat kiyafet olmasin.bunlardan biktik.
E baska secenek kalmamis ki:110: teknolojik bi seyler olabilir..bi agzini yoklayin..ya da ihtiyaci olan bi seylerden bahsetti mi..en olmadi kirmizi don:p

hamilesin madem

bebek ile babaya aynı kıyafetten al

takım tutarsa forma vs de olur

ama zaman az kaldı yetişir mi bilmem

ya da bebeğin ağzından bir şeyler yaz

ultrason fotoğrafı vs varsa onlarla bir şeyler hazırla

Ben zılatan ibrahimoviç in kitabını alcam..

Bastan anlaştık yeni yıl hedıyelerimiz fazla maliyetli olmayacak..kucuk armağan niteliğinde olacak..

Yanına da belki bi muzik cd si eklerim..

güzel bir çereçeve alıp resim konulan yere bebeğinizin ağzından güzel bir not yapıp paketleyin.. sonrada ikisinin fotosunu koyarsınız doğum yaptığınızda..

Bi arkadaşım eşine internetten minik iki tane araba sipariş etmişti gelmedi henüz görmedim ama vosvosların miniklerinden plakalrinda isimleri yazacak ve taraftar renkleriyle süslenmiş güzel olabilir :)
Guzel fikir:) hangi site?

Ben zılatan ibrahimoviç in kitabını alcam..

Bastan anlaştık yeni yıl hedıyelerimiz fazla maliyetli olmayacak..kucuk armağan niteliğinde olacak..

Yanına da belki bi muzik cd si eklerim..
çok pahal hedyelere karşıyım.kitap en güzel şey

Ben yabanciyim bizim orda yılbaşına çok önem veriyorler her kes hadiye falan aliyor bir birina.bence sen cem kurenin icina salayinca karlar ucusuyo ya onu al bir küçük kutuya nol agacli minik guzel cikolatalar var o ikisi güzel olur.bir site var orda satiliyor hadiye paketi ile yolaniyo çok guzel seyler var.bence o kar taneciklari guzrl

meraba kızlar bende yeni evliyim beraber ilk yılbaşımız olacak kısmetse ne alacağıma karar veremedim saat ve giyim olmasın ama onlardan aldım daha önce

Back