- 18 Eylül 2014
- 18
- 5
- 40
-
- Konu Sahibi erleichda1984
Nikah şahitliği yaparken kıskanıp , rahatsız olmuyor muydu eşiniz .
Rica ederim inş. hallolur.Huzur herşeyden önemli,ben eşimi bu kadar üzecekse arkadaşımdan vazgeçerdim şahsen.ya, paniklediğimde hata yapıyorum. sürekli saçma şeylerden tartıştığımızdan, bu telefon beni panik etmişti. söyledmedim. salakçaydı. ve anlıyorum dediğinizi de, biliyorum, tuhaf şeyler yaşadık malesef hala da yaşıyoruz ara ara. kolay olduğunu söyleyemem. teşekkür ederim cevap için.
Rica ederim inş. hallolur.Huzur herşeyden önemli,ben eşimi bu kadar üzecekse arkadaşımdan vazgeçerdim şahsen.
Bir de yazan oldu mu bilmiyorum,bu sizi arayan kişi sizden hoşlanıyor olmasın?
merhaba ben bu konuda bir bit yeniği sezinliyorum.burada açık açık net tarihleriyle olayın aktarılması ve konus sahibesinin detaycı olduğunun belirtilmesi beni bu kanıya vardırttı.
konu sahibesinin bu başlığı açmasının sebebi de detaycı olan kocasının bilgisayarda bu başlığa rastlaması ve konu sahibesinin sucsuz olduğunu düşünecek olması.
yukarda yazdıklarım benim konudan anladığım şahsi düşüncelerimdir.
Evet artık kötü bir şekilde öğrendi ve yanlış anladı. az biraz haklı da.
zamanla güvenini tekrar kazanacaksın. birden ne yapabilirsin ki.
zaten demen gereken şeyi demişsin eşine ama anlamamış.
biraz zamana bırakmaktan başka çaren yok canım...
Merhaba da sende konu sahibinin eşinden az değilsin gibimerhaba ben bu konuda bir bit yeniği sezinliyorum.burada açık açık net tarihleriyle olayın aktarılması ve konus sahibesinin eşinin detaycı olduğunun belirtilmesi beni bu kanıya vardırttı.
konu sahibesinin bu başlığı açmasının sebebi de detaycı olan kocasının bilgisayarda bu başlığa rastlaması ve konu sahibesinin sucsuz olduğunu düşünecek olması.
yukarda yazdıklarım benim konudan anladığım şahsi düşüncelerimdir.
evlı ınsanların karsı cınsle samımıyet kurmasına ben karsıyım acıkcası
esımın bekarkenkı kız arkadaslarıyla artık esım degıl ben gorusuyorumbız kız tarafı olduk dıyorlar benı arıyorlar eslerıyle aksam caya kahveye gelıyorlar
benımde bekarken deger verdıgım bı arkadasım vardı esımle tanıstırmıstım evlendıkden sonra o arkadasım bıtek bayramda esımı arar bayramımızı kutladıgını soyler okadar...
kı bı erkek bı eş sundan uzak dur konusma dıyorsa emın ol mutlaka bırsey vardır
karsındakı arkadasın gercekden senı dusunen bırı olsa senı zor durumda bırakacak bukadar uzecek seyler soylemez evlendıkden sonra senden cok esınle kanka olurdu emın ol
esın bı erkek olarak bıseylerden rahatsız olmus uyarmıs ve sen yalan soylemıssın
ben olsam bende kızardım
bana, evliliğime, kocama denmemesi gereken şeyler söyledi öfkeyle. ağır saçmaladı yani.
Kötü olan,arkadaşının eşin hakkında konuşmuş olması.Daha kötüsü de sanırım senin bu sözleri eşine iletmen.
Şimdi düşünüyorum,eşimin bir (kız) arkadaşı bana laf etmiş,kavga etmişler.Sonradan eşim barışıp benden gizlese ciddi sorun çıkarırım.Beni önemsemediğini,arkadaşına ezdirdiğini düşünürüm.
Keşke zamanında en azından eşinle ilgili söylenenleri.
vav, bu işte gerçekten eşimin mantalitesi. yok eşim buraya bakmaz herhalde şimdi huylandım, bakarsa daha fena. ben akıl danışmak için konu açmıştım. ne diyeyim bilemedim size şu an
Merhaba da sende konu sahibinin eşinden az değilsin gibi
merhaba yorumumun çok gaddarca ve belki biraz paranoyak olduğunu düşünebilirsiniz.ama buasrı bir forum.forum latincede "pazar" demek.burda herkes fikirlerini görücüye çıkarır,konu farklı yönleriyle ele alınır.elbette konu sahibesi söylediklerinde haklı olabilir ama benden önceki yorumlarda zaten hep bu yönde olmuş.farklı bir pencere açmak istedim sadece ve biraz da işin "şeytani" yönünü göstermek istedim