eşime yalan söyledim

Nikah şahitliği yaparken kıskanıp , rahatsız olmuyor muydu eşiniz .

nikah şahitliğinden önce de rahatsızlığı vardı arkadaşıma dair. bizim zaten o arkadaşımla birbirimze sözümüz vardı birbirimizin nikahlarında şahit olacağız diye. eşim de onu öyle görünce artık belki rahatlar diye düşünmüştüm.
hiç sevemedi, ikisi de kötü insan değil asla, ama gerçekten kardeşiniz gibi düşündüğünüz birini de affetmek sanırım daha kolay oluyor. kırk yılda bir saçmalamış ise özellikle. yazıp duruyorum, alakasız oluyorsa kusura bakmayın.

Rica ederim inş. hallolur.Huzur herşeyden önemli,ben eşimi bu kadar üzecekse arkadaşımdan vazgeçerdim şahsen.
Bir de yazan oldu mu bilmiyorum,bu sizi arayan kişi sizden hoşlanıyor olmasın?

bence yanlış yapmışsınız şahsen ben kızacağı birşey dahi olsa pat diye hemen söylerim en korktuğum şey ya başkasından duysa ya sonradan öğrense oda sonsuz güvenir bana o an hemen saniye geçmeden söylerim eşime

merhaba ben bu konuda bir bit yeniği sezinliyorum.burada açık açık net tarihleriyle olayın aktarılması ve konus sahibesinin eşinin detaycı olduğunun belirtilmesi beni bu kanıya vardırttı.
konu sahibesinin bu başlığı açmasının sebebi de detaycı olan kocasının bilgisayarda bu başlığa rastlaması ve konu sahibesinin sucsuz olduğunu düşünecek olması.
yukarda yazdıklarım benim konudan anladığım şahsi düşüncelerimdir.

Rica ederim inş. hallolur.Huzur herşeyden önemli,ben eşimi bu kadar üzecekse arkadaşımdan vazgeçerdim şahsen.
Bir de yazan oldu mu bilmiyorum,bu sizi arayan kişi sizden hoşlanıyor olmasın?

Yok yazan olmadı. Ama eşim hadsiz olduğunu düşünüyor arkadaşımın. ben yumuşak yüzlüyüm, benim sınırlarım eşim dahil tüm sevdiğim insanlar, ailem, eşimin ailesi vs tarafından genelde aşılır zaten malesef.
ve benim sadece birkaç kez telefonla görüşmek gibi bir şekilde, artık sınırı daha uzaktan çizdiğim ve aşmaya yeltenirse bu sefer benim gerçekten artık "eeh " deyip arkadaşımı hayatımdan tamamen uzaklaştıracağıma inanmıyor. bunda da haklı empati yapabiliyorum zira. arkadaşımın her zaman kız arkadaşları oldu. biz cinsiyet vs bilmeden yaşıyoruz ve biliyorum buna insanlar inanmıyor, ama böyleydi hep... huff...

Evet artık kötü bir şekilde öğrendi ve yanlış anladı. az biraz haklı da.
zamanla güvenini tekrar kazanacaksın. birden ne yapabilirsin ki.
zaten demen gereken şeyi demişsin eşine ama anlamamış.
biraz zamana bırakmaktan başka çaren yok canım...

Yerinde olsam eşimi dinlerdim, eşim oldugundan ziyade bana hakaret eden biriyle bidaha görüşmek istemem, kaldı ki eşimle aramı bozcam. Kim olursa olsun annemden başka bana hakaret edeni affedemiyorum, eşine yalan söyleme ortaya çıkarsa gözünden düşersin

Şimdi evli insanın karşı cinsten arkadaşı olmaz lafı biraz saçma çünkü siz 8 senedir arkadaşmışsınız. Erkek arkadaş buldunuz ya da evlendiniz diye arkadaşlığı azaltsaydınız ya da kesseydiniz saçma olurdu. Böyle yapanlar var belli ki. O zaman kimse karşı cinsle belki bir gün evlenirim diye dost olmasın. Nasıl olsa konuşmam ilerde diye. Konuya dönersek eşiniz haklı ne yazıkki. Yalnız arkadaşınızın dediklerini eşiniz bizzat duymadı ise eşinize siz demişseniz orda da hata var. Sonuçta senin arkadaşın imiş aranız kendi aranızda bozulur veya düzelirdi eşinize yansımadan. Şimdi hiç yoktan güven kırıcı bişi olmuş

vav, bu işte gerçekten eşimin mantalitesi. yok eşim buraya bakmaz herhalde şimdi huylandım, bakarsa daha fena. ben akıl danışmak için konu açmıştım. ne diyeyim bilemedim size şu an

evet galiba öyle... teşekkür ederim cevap için..

evlı ınsanların karsı cınsle samımıyet kurmasına ben karsıyım acıkcası
esımın bekarkenkı kız arkadaslarıyla artık esım degıl ben gorusuyorum bız kız tarafı olduk dıyorlar benı arıyorlar eslerıyle aksam caya kahveye gelıyorlar
benımde bekarken deger verdıgım bı arkadasım vardı esımle tanıstırmıstım evlendıkden sonra o arkadasım bıtek bayramda esımı arar bayramımızı kutladıgını soyler okadar...

kı bı erkek bı eş sundan uzak dur konusma dıyorsa emın ol mutlaka bırsey vardır
karsındakı arkadasın gercekden senı dusunen bırı olsa senı zor durumda bırakacak bukadar uzecek seyler soylemez evlendıkden sonra senden cok esınle kanka olurdu emın ol
esın bı erkek olarak bıseylerden rahatsız olmus uyarmıs ve sen yalan soylemıssın
ben olsam bende kızardım

Kusura bakmayin ama benim esim benim gorusme dedigim samimi kiz arkadasi ile benden gizlk gorusse altinda art niyet ararim ve kizdigim tek sey yalan soylemesi olmaz.

Nasil temizlersiniz bilmiyorum artik.

Ben olsam affetmem.

Merhaba da sende konu sahibinin eşinden az değilsin gibi

Doğru ben de tam bunu istiyordum, eşimle kardeşim dediğim insan kanka olsunlar. ne güzel olurdu. olamadı. böyle olmalıydı kesinlikle. eşim genelde insanları pek sevmiyor, kendi arkadaşları için de arada sırada periyodik olarak negatif şeyler ve kullanıldığını filan düşündüğü oluyor diye bu kardeşim dediğim insanla ilgili uyarılarını hiç ciddiye almadım.
gerçeği gizlemem hataydı umarım affeder... ama haklı yani bence de. sadece kötü niyetim yoktu, ama buna inandıramam büyük ihtimalle...
teşekkür ederim cevap için

bana, evliliğime, kocama denmemesi gereken şeyler söyledi öfkeyle. ağır saçmaladı yani.

Kötü olan,arkadaşının eşin hakkında konuşmuş olması.Daha kötüsü de sanırım senin bu sözleri eşine iletmen.
Şimdi düşünüyorum,eşimin bir (kız) arkadaşı bana laf etmiş,kavga etmişler.Sonradan eşim barışıp benden gizlese ciddi sorun çıkarırım.Beni önemsemediğini,arkadaşına ezdirdiğini düşünürüm.
Keşke zamanında en azından eşinle ilgili söylenenleri saklasaydın.

evet. ya, ben de çok kızmış ve artık silmiştim arkadaşımı o delirmesinden sonra.
oradan da rahatça söyledim. sonuçta gizlemek saçma diye inandığım için aslında.
arkadaşım arayıp özür dileyince, biz de o ara eşimle saçma salak sebeplerden tartıştığımızdan, bu da eklenmesin diye gizledim. çok salakça...
Teşekkür ederim cevap için

vav, bu işte gerçekten eşimin mantalitesi. yok eşim buraya bakmaz herhalde şimdi huylandım, bakarsa daha fena. ben akıl danışmak için konu açmıştım. ne diyeyim bilemedim size şu an

Merhaba da sende konu sahibinin eşinden az değilsin gibi

merhaba yorumumun çok gaddarca ve belki biraz paranoyak olduğunu düşünebilirsiniz.ama buasrı bir forum.forum latincede "pazar" demek.burda herkes fikirlerini görücüye çıkarır,konu farklı yönleriyle ele alınır.elbette konu sahibesi söylediklerinde haklı olabilir ama benden önceki yorumlarda zaten hep bu yönde olmuş.farklı bir pencere açmak istedim sadece ve biraz da işin "şeytani" yönünü göstermek istedim

yani, öyleleri de vardır elbet. insanın en kötü varlık olduğunu düşünüyorum ben de ama benimkisi akıl danışmak için sadece. aslında keşke psikologlar filan olsa da aramızda onlar da yorum yapsa.

Evet esin seni yalana sürüklemiş fakat keşke sen sonuçları ne olursa olsun doğruyu söyleseydin.. Zamanla düzelicektir. Ben karşıyım böyle arkadaşlıklara bu yüzden o arkadaşınla da görüşme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…