eşime yalan söyledim

Kendin söylüyorsun eşin güven konusunda aşırı titiz demekki..
Bile bile bunu göze ala ala yapmasaydın keşke..
Benim eşim de aynı anlattığın gibidir.. En ufak şeyleri bile büyütüp tartışabiliyoruz (Gerçi yavaş yavaş aşmaya başladık şükür)
7-8 yıllık flört döneminde öğrendim ki kızacağı bir şey de olsa en başında söylemeliyim böyle çok daha iyi oluyor hem bana güveni sağlamlaşıyor hem kızacaksa da o zaman kızıyor esiyor gürlüyor sonra sakinleşiyor..
Siz bunu uzattığınız için kötü olmuş...
Artık ne olsa kızacağı bişi de olsa pat diye söylüyorum tamam çekiniyorum tepkisinden ama o öyle istedi ben de öyle rahatım şükür...
Siz de öyle yapın.. Dediğiniz gibi o zaman da belki tartışacaktınız ama o zaman konu bi şekilde hallolacaktı.. Ne siz bu zamana kadar bu yalanı sürdürecektiniz ne de şimdi böyle güven sorunu olacaktı..
Bundan sonra yapmayın derim..

eşin istemiyosa o arkadaşınla görüşmeyebilirsin. çok da önemli değil diye düşünüyorum.. yani o arkadaşın olmazsa olmaz biri mi ? bence eşinden önemli değil.. eşini al karşına ben senden saklamakla hata ettim özür dilerim. ama senden çekindiğim için söyleyemedim. bundan sonra görüşmeyeceğim de.
benim de bekarken çok erkek arkadaşım vardı. ama evlendikten sonra hepsi silinip gitti. ya kendileri aramadı ya ben görüşmedim.. bence çok da lazım değiller zaten...

eşe yalan söylemek bana doğru gelmiyor hiç bir koşulda.
her şekilde güven zedeleyici, anlatmayan açısından da, anlatılmayan açısından da.

siz mantıklı ve makul bir şekilde bu işten sıyrılmak istiyorsanız, ikiniz oturup konuşmalısınız, sen neden söylemeye çekindin, doğruyu öğrenince de o en çok neye kızdı.
bir hata yapılmış, bir daha aynı hatalar yapılmasın diye, ortak ikinizin de içine sinen bir çözüm üretmelisiniz.

sevgi her şeyi çözmez, bazen insanların da çaba sarf etmesi gerekir.

bu durumu yaşayan bir sürü kadın var. eşlerinden ayıramadıkları ve rahatsız oldukları kız arkadaş meseleleri. bu yüzden eşinize hak veriyorum. gizlice görüşmek nedir yani. aranızda hiçbirşey olmasa bile olmuş gibi göstermekten başka birşey değil. eşin rahatsız oluyorsa mutlaka bir nedeni vardır. Görüşmemelisin...

Arkadaşın erkek miydi ben anlayamadım ya

Aramızda bişey olmadı demiş, demek ki erkek.

Ama eşinin böyle davranması nomal aslında("onunla görüşeceksen beni unut")
Çünkü kocan bu kıskanabilir , o kardeşin dediğin kişi aranızın açılmasını istemiyorsa belli bir süre aramasın seni bunu ona güzelce söyle. Çünkü ortada sen zor durumda kaldın Eşinin güveni öenmli ve araya yalan girmemeli

Ne doğru söylediniz . . duygularıma tercüman oldunuz

evliliğime ,kocama laf söyleyen hem de ağır laflar eden bir adamın farklı niyeti olduğunu düşünür görüşmezdim zaten...kavga sebebini yazmamışsınız ama ...
eşinizin ev s,ilme sürpürme vs konularında rahatsızlığı apayrı bir konu..
ama yine de bu erkek arkadaş konularında ,eşimin düşünce ve hislerine güvenirim,hemcinslerini kendileri tanıyorlar.nasıl bir kadın gözüyle erkeklerin anlamadığı şeyleri hissediyoruz ya onun gibi düşünüyorum.

Sonuçta eşin o ve arkadaşından daha değerli eşine hakaret eden biri ile görüşmeyi bırak yüzüne dahi bakmam ben

ben de bu tip konularda çiftlerin birbirinden bir şey saklamamaları gerektiğini düşünüyorum. sonuçta arkadaşın ne kadar iyi biri de olsa eşinle arandaki güvenin zedelenmesinden daha önemli olmamalı.
bu arkadaşının eşinle arası nasıldı bilmiyorum ama bana kalırsa senin çok iyi arkadaşın olan karşı cins birinin, eşine de iyi davranması ve arasını iyi tutması, seni nasıl kardeşin gibi görüyorsa eşini de o şekilde görüp öyle davranması lazım. aksi takdirde ne kadar iyi niyetli olursa olsun eşin tarafından şüphe ile yaklaşılması normal.
eşinin güvenini kazanman zaman alacaktır ama aynı şeyin tekrarlanmayacağına inandırırsan umarım bir süre sonra unutulur.

En büyük hatayı bi arkadaşımızla sorun yaşadığımızda eşimize anlatarak yapıyoruz aslında.. Daha sonra bizim o arkadaşla aramız düzelse bile eşimiz o kazığı asla unutamıyo.. Bu erkek değil kız arkadaşınız da olsa öyle olurdu bence.. Eğer o arkadaş sizin için eskisi gibi olmayacaksa 3-5 telefon konuşması için eşinizi çiğnemeyin derim.. Sizi kırmış bi arkadaş bi gün yine kırar.. Eşinizle aranızın bozulmasına değer mi bunu iyi hesaplayın..

Kendimi esinin yerine koydum , ve ben olsam bende kabullenmez hatta olay cikartirdim

Ya basta esini dinleyip resti cekmeyecektin , yada sonradan tekrar yakinlik kurmayacaktin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…