Eşime yaklasamiyorum

Ayy kızzz oğlumu tam uyuttum kurtuldum dedim senin yazıyı okuyunca bir kahkaha oğlan uyandı
Eşimde beni öyle görüyor yahu

Bebek telsizleri var onlardan kullansanız. Fiyatları da çok uçuk değil bildiğim kadarıyla yani ben 24 yaşındayım annem kullanırmış kaç sene önce düşünün :)

Kucuk bebegi olup da cani cinsellik ceken kadinlari alkisliyorum gercekten.
4 aylik bebegim var, önümüzdeki 4 sene bir sey yapmasam umrumda olmaz gibi.
Gece sabaha kadar bebekle ugras, gunduz aksama kadar kostur.
Bir de yatakta debelenecek halim hic kalmiyor benim

Hahahayyy ay çok alemsiniz yaaa

Keşke yatklark hiç ayırmasaydınız. Benim hassas noktamdır bu. Yani koca merklısı değilim ama ayrı yatmak hoşuma gitmez:) eşinzle açık açık konuşun isterseniz. Yoksa ilerledkçe konuşulamayackmış bir hal olur. Ve benm ilk tavsyem ayrı yatmayın. Cinsellktn önce yatakları birleştirn canım. Belki zamanla o işte olur

Evet önümüzdeki 4 sene daha bişey yapmayıp 4 sene sonra da dul bi kadın olarak tek başımıza bebeklerimize bakmak istemiyorsak bu şart canisi

Niçin eşinden ayrı uyuyosun ki al bi benek telsizi geç yatagına bişeycik de olmaz ayrıca eşten çekinilmez o senin diger yarın bogazım agrıo filan dediğinde terlersin gecer dicektin bi an evvel bir araya gelin anne oldun ama hala kadınsın

Benim bebeğim altı aylık ve doğduğundan beri odamızda beşikte yatıyor esimde yanımda yatıyor. Geceleri kac kere uyanıyor ağlıyor oğlum ama biz yine de beraber yatıyoruz ayrı yatmak uzaklaştırıyor

Benimde 2.5 aylık kızım var eşimle ayrı yatmadik hiç bı zamanda. Malum çocuk odasında yatıyoruz biz hep yatak odası soğuk oluyor
Şöle bı şey yapın bı kosu gidip kırmızı seksi gecelik al makyaj yap saçıni aç eşinizi delirt cilvelik yap. Erkekler öyle kadınlardan hoşlanır. Dene bı istersen bence işe yarar:)

Benimde 2.5 aylık kızım var eşimle ayrı yatmadik hiç bı zamanda. Malum çocuk odasında yatıyoruz biz hep yatak odası soğuk oluyor
Şöle bı şey yapın bı kosu gidip kırmızı seksi gecelik al makyaj yap saçıni aç eşinizi delirt cilvelik yap. Erkekler öyle kadınlardan hoşlanır. Dene bı istersen bence işe yarar:)

Siyah olsa olmaz mı ya

Karıkoca arasında çekinmek nedir Canm hiç öyle düşünme o bebekten dolayı yorgunsun Doğum yaptın falan psikolojik olarak uzaklaşmıştır belki ama sen yaklaş sen sırnaş nolucak yani.böyle kopup gitmeyin

:) ya merak ettim malum doğum yaklaşıyor benimde ,hamileyken de böyle miydi,yoksa doğumdan sonramı oluyor bu isteksizlik.

Bana alkışlayin heheh
Eşim kaçacak delik arıyor çocuğum olsa da adamı delirtmeye basarabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…