Bu laftan sonra eşiniz vursa yeri göğü inletirdiniz, ki haklı da olurdunuz. Fakat vuran siz, refleksle geri vuran o, terk etmek isteyen siz, ayaklarınıza kapanan o.Ama ilk aptal mısın lafını eden o oldu bana onun siniri ve şokuyla ben vurdum ona
Ya bari burda sanki yalıda büyümüş gibi triplere girmeyin yaptığınız hareketten şekliniz belli oluyor hayatında hiç hakaretle şiddetle karşılaşmamış saygısızlık yapmamaya özen görsteren insanlar bu hareketi yapmaz bunu normalleştirmemiş insanın aklına şak diye tokat atmak gelmez o el öyle aniden kolay kalkmaz kim bilir neler var neler de biz buz dağının ucunu görüyoruz işteEşimle aramızda ciddi bir ilişkimiz yok.Tam tersi ikimizde herşeyden gülebilecek bir malzeme çıkaran insanlarız.Sürekli şakalaşırız ama bunu birbirimize hakeret ederek yapmayız hiçbir zaman.Saygısızlık yapmamaya özen gösterirdik.Ta ki böyle bir olaya kadar.Size normal geliyor belki eşimin bu söylediği aptal kelimesi ama ben toplamda eşimi 7 yıldır tanıyorum 1 kere ağzından bana karşı böyle bir kelime duymadım.O sebeple çok şaşırıp tokat attım o anki şokla
Tamam sinirlenirsiniz özür diler kapanır konu niye tokat attınız ki?Ama ilk aptal mısın lafını eden o oldu bana onun siniri ve şokuyla ben vurdum ona
siddetin hic bir bahanesi olmaz. evet hos olmamis aptal demesi ama o an size ettigi hakaretten dolayi sert bir iletisim kursaydiniz bu hale gelmezdi. kendinizi kandirmayin lutfen, siddet alttan alinacak bir sey degil. esinizin oldugu kadar hatta sizin daha fazla kabahatiniz varAma ilk aptal mısın lafını eden o oldu bana onun siniri ve şokuyla ben vurdum ona
İlk söz vurmuşsunuz o da karşıl8k.vermiş. siz niye bu kadar dramatize ediyorsunuz ki.Merhaba hanımlar
Hemen konuya gireceğim.Dün eşimle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra manikür,pedikür randevum olduğunu söyledim.İstersen senin içinde bir randevu alayım beraber gidelim dedim.(Eşimin tırnak yeme huyu var bu sebeple tırnak yapıları çok bozuk maniküre giderse belki düzelir diye düşündüm)Eşimde gülerek bana nasıl olacak ama ben utanırım öyle maniküre falan gidemem dedi.Ayağa kalktım yanına gidip yüzünü sevdim utanacak bir durum olmadığını,benim gittiğim güzellik salonunda kadınlardan daha çok erkeklerin gelip bu tarz işlemler yaptırdığını açıkladım.O da ısrarla gülerek ben utanırım ama gitmem dedi.Bende ona neye utanıyorsun hayatım sonuçta mahrem bir yerine bakmıyor kimse bunda utanılacak hiçbir durum yok dedim.O da bana gülerek aptal mısın ya ne mahrem bölgesi dedi.O an kan beynime sıçradı eşimin ağzından evliliğimiz boyunca ilk defa aptal mısın kelimesini duymuştum.O sinirle bende ona ne diyorsun sen ya deyip bir tokat attım yüzüne.Elimin ayarı biraz kaçmış oldu sert bir tokat attım.O da o anın şokuyla o anki refleksle bana tokat attı ama resmen yüzümde parmaklarının izi çıktı yanağım kıpkırmızı oldu.O sinirle hemen odama gidip eşyalarımı topladım ve artık onunla bu evliliği sürdüremeyeceğimi söyledim.O da hemen yanıma gelip özürler diledi eşimin ayarı kaçtı sen bana vurunca bende bir anlık refleksle vurdum özür dilerim affet beni falan dedi.Çok zoruma gitti bir yandan ağlayıp diğer yandanda eşyalarımı toplamaya devam ettim.Ayağıma kapandı gidemezsin deyip ağlamaya bağladı hıçkırarak,ayağımı öpüp özürler dilemeye devam etti.İçimde ona karşı çok şeyler koptu gitti ona artık eskisi gibi bakamıyorum yüzüne bakınca bile nefretle bakıyorum.Yatakları ayırdım ayrı yatıyorum,yüzüme bile bakamıyor utancından.Ne yapıcam nasıl eskisi gibi olucam bilmiyorum.Sizce zamana mı bırakmalı ? (Yanağımda parmak izleri çıktı fotoğrafı ekliyorum aşağıya)
Hakaretle tokat aynı şey mi. Neyin savunmasındasınız allah aşkına.İlk hakaret edende o ama
Merhaba hanımlar
Hemen konuya gireceğim.Dün eşimle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra manikür,pedikür randevum olduğunu söyledim.İstersen senin içinde bir randevu alayım beraber gidelim dedim.(Eşimin tırnak yeme huyu var bu sebeple tırnak yapıları çok bozuk maniküre giderse belki düzelir diye düşündüm)Eşimde gülerek bana nasıl olacak ama ben utanırım öyle maniküre falan gidemem dedi.Ayağa kalktım yanına gidip yüzünü sevdim utanacak bir durum olmadığını,benim gittiğim güzellik salonunda kadınlardan daha çok erkeklerin gelip bu tarz işlemler yaptırdığını açıkladım.O da ısrarla gülerek ben utanırım ama gitmem dedi.Bende ona neye utanıyorsun hayatım sonuçta mahrem bir yerine bakmıyor kimse bunda utanılacak hiçbir durum yok dedim.O da bana gülerek aptal mısın ya ne mahrem bölgesi dedi.O an kan beynime sıçradı eşimin ağzından evliliğimiz boyunca ilk defa aptal mısın kelimesini duymuştum.O sinirle bende ona ne diyorsun sen ya deyip bir tokat attım yüzüne.Elimin ayarı biraz kaçmış oldu sert bir tokat attım.O da o anın şokuyla o anki refleksle bana tokat attı ama resmen yüzümde parmaklarının izi çıktı yanağım kıpkırmızı oldu.O sinirle hemen odama gidip eşyalarımı topladım ve artık onunla bu evliliği sürdüremeyeceğimi söyledim.O da hemen yanıma gelip özürler diledi eşimin ayarı kaçtı sen bana vurunca bende bir anlık refleksle vurdum özür dilerim affet beni falan dedi.Çok zoruma gitti bir yandan ağlayıp diğer yandanda eşyalarımı toplamaya devam ettim.Ayağıma kapandı gidemezsin deyip ağlamaya bağladı hıçkırarak,ayağımı öpüp özürler dilemeye devam etti.İçimde ona karşı çok şeyler koptu gitti ona artık eskisi gibi bakamıyorum yüzüne bakınca bile nefretle bakıyorum.Yatakları ayırdım ayrı yatıyorum,yüzüme bile bakamıyor utancından.Ne yapıcam nasıl eskisi gibi olucam bilmiyorum.Sizce zamana mı bırakmalı ? (Yanağımda parmak izleri çıktı fotoğrafı ekliyorum aşağıya)
ay bu arada bende hic israra gelemem ayni tepkiyi verirdim herhalde.Manikür istemiyorum diye defalarca belirtmiş bu kadar ısrar neden, neden istememesine saygı duyamıyorsunuz ?
İlk tokadı da siz atmışsınız
Baştan sona hatalısınız, gönlünü almanız gerekirken bir de tavır yapıyorsunuz
Evet o da size vurmamalıydı ama bu hatalarınızı aklamaz
ay bu arada bende hic israra gelemem ayni tepkiyi verirdim herhalde.
kesinlikle oyle, tatli dille yapmis reddetmeyi ayrica. ben ikinci sorusunda terslerdim. empati onemliMuhtemelen bende verirdim yalan söylemeyeyim şimdi. İstemiyorsa istemiyordur anlamak lazım
4.yılımıza girdikKaç yıllık evliliğiniz merak ettim
Teklifle ısrar aynı şey değil.Kadinin tokadiyla erkegin tokadi bir mi allah askina , kadin sinirle tokat atti diye erkek karisini mi dovecek zaten aptal misin diye once adam demis sacmalama vs. diyebilirdi. Ben de esimi dusunup bir sey teklif edip boyle tepki alsam ben de sinirlenirdim olmus bitmis olay uzatmaya degmez
Şimdi benim ilgi alanıma giren konu.Kadinin tokadiyla erkegin tokadi bir mi allah askina , kadin sinirle tokat atti diye erkek karisini mi dovecek zaten aptal misin diye once adam demis sacmalama vs. diyebilirdi. Ben de esimi dusunup bir sey teklif edip boyle tepki alsam ben de sinirlenirdim olmus bitmis olay uzatmaya degmez
Cilve yaparken osuran söz neydi o olmuş.Merhaba hanımlar
E o zaman kimse kimseye aptal misin da diyemez, kendi kasinmis falan ne demek asıl? Kadın hakareti duyunca daha cok rencide oldu belkiŞimdi benim ilgi alanıma giren konu.
Niye erkekler insan değil mi? Onların duyguları yok mu? Eee ne yapalım yani erkeğin fiziksel gücü var diye erkekleri taşlayalım mı? Herkesin onuru gururu var. Her şey kadına mübah altında erkeklere zulüm mü yapılsın. Hiç kimse şiddeti kendine hak göremez. Fiziksel güç zayıf diye onun yaptığı ayıbı da meşrulaştıramaz. Yarın öbür gün sizin oğlunuza biri ısrar etse sonra tokat sallasa o kıza aferin kızım ne iyi ettin mi diyeceksin?
Doğru tektir. Kendi kaşınmış cevabını da almış. Dua etsin ki adam evi terketmemiş.
Zaten kadin da haakarete kizmis ya hani hakaret etmeyen bir kadin hakareti reddediyor duyunca şok olmuşTeklifle ısrar aynı şey değil.
Kadının sinirle attığı tokatla erkeğin tepki tokatı evet bir. Sinirlenince elleriniz avuç içleriniz kızarır çünkü vücudunuz tüm gücü oraya verir kendinizi koruyabilmek, savunabilmek için. Kadın sinirle tokat atmayacak ayrıca, aptal mısın diyen kadın olsaydı adamın atacağı tokatı hak mı görecektiniz?