Eşime tokat attım

Ama ilk aptal mısın lafını eden o oldu bana onun siniri ve şokuyla ben vurdum ona
Bu laftan sonra eşiniz vursa yeri göğü inletirdiniz, ki haklı da olurdunuz. Fakat vuran siz, refleksle geri vuran o, terk etmek isteyen siz, ayaklarınıza kapanan o.

Bazı kadınlar kendinde her hakkı görüyor.

Ya bari burda sanki yalıda büyümüş gibi triplere girmeyin yaptığınız hareketten şekliniz belli oluyor hayatında hiç hakaretle şiddetle karşılaşmamış saygısızlık yapmamaya özen görsteren insanlar bu hareketi yapmaz bunu normalleştirmemiş insanın aklına şak diye tokat atmak gelmez o el öyle aniden kolay kalkmaz kim bilir neler var neler de biz buz dağının ucunu görüyoruz işte

Çok basit bir konu yüzünden karıkoca birbirinizi tokatlamışsınız. Yarın öbür gün daha ciddi meseleler yüzünden tartışma çıktığında neler yapacaksınız diye endişelendim açıkçası.

Ama ilk aptal mısın lafını eden o oldu bana onun siniri ve şokuyla ben vurdum ona
siddetin hic bir bahanesi olmaz. evet hos olmamis aptal demesi ama o an size ettigi hakaretten dolayi sert bir iletisim kursaydiniz bu hale gelmezdi. kendinizi kandirmayin lutfen, siddet alttan alinacak bir sey degil. esinizin oldugu kadar hatta sizin daha fazla kabahatiniz var

İlk söz vurmuşsunuz o da karşıl8k.vermiş. siz niye bu kadar dramatize ediyorsunuz ki.

Manikür istemiyorum diye defalarca belirtmiş bu kadar ısrar neden, neden istememesine saygı duyamıyorsunuz ?
İlk tokadı da siz atmışsınız
Baştan sona hatalısınız, gönlünü almanız gerekirken bir de tavır yapıyorsunuz
Evet o da size vurmamalıydı ama bu hatalarınızı aklamaz

ay bu arada bende hic israra gelemem ayni tepkiyi verirdim herhalde.

Kadinin tokadiyla erkegin tokadi bir mi allah askina , kadin sinirle tokat atti diye erkek karisini mi dovecek zaten aptal misin diye once adam demis sacmalama vs. diyebilirdi. Ben de esimi dusunup bir sey teklif edip boyle tepki alsam ben de sinirlenirdim olmus bitmis olay uzatmaya degmez

Teklifle ısrar aynı şey değil.
Kadının sinirle attığı tokatla erkeğin tepki tokatı evet bir. Sinirlenince elleriniz avuç içleriniz kızarır çünkü vücudunuz tüm gücü oraya verir kendinizi koruyabilmek, savunabilmek için. Kadın sinirle tokat atmayacak ayrıca, aptal mısın diyen kadın olsaydı adamın atacağı tokatı hak mı görecektiniz?

Anlattığınıza gore sevgi dolu bir evliliginiz varmis, bu ne ilgi meraki anlayamadim?

Neden yuzunuzun fotosunu attiniz mesela? Sadece sizle empati yapalım adami gomelim diye değil mi?

Buradan gordugum şu, siz esinizi eş degil kendi cocugunuz gibi goruyorsunuz, bu yuzden manikurune kadar karisma hakki buluyorsunuz ve tam da bu sebeple tokadiniza karsilik olmamaliydi diye dusunuyorsunuz, cunku eş degil annelik duygusu besliyorsunuz.

Annelere el kalkmaz, anneler istedigi herseye karisir, cunku evlat onun malıdır bakis acisi bu, nerede görsem tanirim.

Şimdi benim ilgi alanıma giren konu.
Niye erkekler insan değil mi? Onların duyguları yok mu? Eee ne yapalım yani erkeğin fiziksel gücü var diye erkekleri taşlayalım mı? Herkesin onuru gururu var. Her şey kadına mübah altında erkeklere zulüm mü yapılsın. Hiç kimse şiddeti kendine hak göremez. Fiziksel güç zayıf diye onun yaptığı ayıbı da meşrulaştıramaz. Yarın öbür gün sizin oğlunuza biri ısrar etse sonra tokat sallasa o kıza aferin kızım ne iyi ettin mi diyeceksin?
Doğru tektir. Kendi kaşınmış cevabını da almış. Dua etsin ki adam evi terketmemiş.

Cilve yaparken osuran söz neydi o olmuş.

E o zaman kimse kimseye aptal misin da diyemez, kendi kasinmis falan ne demek asıl? Kadın hakareti duyunca daha cok rencide oldu belki

Zaten kadin da haakarete kizmis ya hani hakaret etmeyen bir kadin hakareti reddediyor duyunca şok olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…