- 19 Mayıs 2020
- 46.086
- 205.785
Haksız olduğunuzdan olabileceği ihtimalini düşünmeyin, aynı kafada gidin, zaten azcık toksiklikten uzaklaşsanız kendinizi kötü hissedersiniz siz.Sizlerin bu erkek savunuculuğunuzu anlamıyorum ya.Hem cinslerinizi her durumda haksız çıkarabiliyorsunuz.
Evet öyle ben bu konuda darladığımı düşünmüyorum onun iyiliği için birşey söyledim.Ben böyle söyledim diyede onun annesi rolünde olduğumu düşünmüyorum.O da bana çoğu şeyi söylüyor iyiliğimi istediği için.Ama ben ona kalkıpta aptal mısın demiyorum.Karışma hayatım ben kendimi senin beni düşündüğünden daha fazla düşünüyorum diyorumManikür konusunda iyi niyetlisin ben bir darlama görmedim kadin kötü birsey dememiski
Dediğimi yapmamasıyla ne alakası var Allah aşkınıza ya nerden çıkarıyorsunuz bu fikirleri ve kesin dille konuşuyorsunuz birde.İster gitsin ister gitmesin ben onun iyiliği için birşey söylemiştim karşılığında aptal mısın kelimesini hakettiğimi düşünmüyorum.Evet tokat atmam çok yanlış ama o lafı suçsuz yere yediğim için şoka girip o yüzden yaptım.Yaptığım yanlışı savunmuyorum bu aradaBen açık net diyorum bana biri bi anda tokat atsa kafayla karşılığını alır bencede aynı şey olmazkadınları haklı çıkarıcaz diye saçmalamayın aptal mısında belli ki artık adam bezmiş şakayla karışık demiş o tokat o laf için değil kocasının dediğini yapmadığı için bunu anlayamadınız yani
Tırnak yeme sorununu manikürle düzeltme gibi bir niyetim yoktu.Tırnaklarının yapısı biraz toparlansın kenardaki etleri alınsın diye düşünmüştüm ben yoksa tırnağını yemesini pedikürler düzeltemem ill ki.Psikolojik olduğunuda biliyorumTırnak yemek psikolojik bi sorun leydiyz, manikürle düzeldiği nerde görülmüş yav?
Sizlerin bu erkek savunuculuğunuzu anlamıyorum ya.Hem cinslerinizi her durumda haksız çıkarabiliyorsunuz.
Adamın annesi bir hafta önce vefat etmiş ya hani o yüzden aptal mısın demiş olabilir belki.Kadinin tokadiyla erkegin tokadi bir mi allah askina , kadin sinirle tokat atti diye erkek karisini mi dovecek zaten aptal misin diye once adam demis sacmalama vs. diyebilirdi. Ben de esimi dusunup bir sey teklif edip boyle tepki alsam ben de sinirlenirdim olmus bitmis olay uzatmaya degmez
Sizlerin bu erkek savunuculuğunuzu anlamıyorum ya.Hem cinslerinizi her durumda haksız çıkarabiliyorsunuz.
DEdigini yapmadiginda dovuyormus adamiBen açık net diyorum bana biri bi anda tokat atsa kafayla karşılığını alır bencede aynı şey olmazkadınları haklı çıkarıcaz diye saçmalamayın aptal mısında belli ki artık adam bezmiş şakayla karışık demiş o tokat o laf için değil kocasının dediğini yapmadığı için bunu anlayamadınız yani
Yaz kış güneş gözlüğü takarım kırışmak isteyen takmasınBu üye kışın güneş gözlüğü takıyo diye eltisine bileniyordu başka bir konusunda. Başka bir yoruma gerek yok bence. Nasıl bir karakter olduğunu sadece burdan bile çıkabilirsiniz. Güneş gözlüğüne bilenen insan aptal lafını duyunca tazmanya canavarına dönüşmüştür.
Ben de yaz kış takarım. Ama konu sahibi eltisinin kışın güneş gözlüğü takma sebebinin kendisine hava atmak olduğunu iddia ediyordu. Kocası da konu sahibini destekliyordu. Karısının her saçmalığını desteklerse maniküre gitmedi diye böyle dayak yiyip oturur işte.Yaz kış güneş gözlüğü takarım kırışmak isteyen takmasınayrıca demek ki benim gibi aydınlıktan bile rahatsız oluyor kadın zaten konu sahibi pek normal değil konularından anlaşılıyor
Annesi değil anneannesiAdamın annesi bir hafta önce vefat etmiş ya hani o yüzden aptal mısın demiş olabilir belki.
Ha tamam o zaman hemen makiküre gidilir haklısın pardonAnnesi değil anneannesi
Nesiniz siz ordinaryüs falan mı ? Herkese bir etiket yapıştırdınız yazdınız çizdiniz.Siz zaten belli ki bu kadınlar klübüne insanlara yorum yazmaya değil eleştirip dalga geçmeye gelmişsiniz.Sizin gibi doğru bir üslupla eleştiride bile bulunamayanlar benim konularıma mümkünse cevap yazmasın lütfenBen de yaz kış takarım. Ama konu sahibi eltisinin kışın güneş gözlüğü takma sebebinin kendisine hava atmak olduğunu iddia ediyordu. Kocası da konu sahibini destekliyordu. Karısının her saçmalığını desteklerse maniküre gitmedi diye böyle dayak yiyip oturur işte.
Cevabı size bile yazmamışım ama belli ki tetikte bekliyorsunuz yorum yazmak içinHa tamam o zaman hemen makiküre gidilir haklısın pardon