Eşime tokat attım

E o zaman kimse kimseye aptal misin da diyemez, kendi kasinmis falan ne demek asıl? Kadın hakareti duyunca daha cok rencide oldu belki
Kadının saçma sapan ısrarı neden? Adam hayır demiş. İnsana bir kere derler. Şakayla karışık demiş olabilir. Ağır söz söylememiş. Bunun karşılığı al sana bir tane tokat mı olmalıydı? Madem aptalsın demiş sen daha da aptalsın deseydi.
Evet kaşınmış. Çünkü bazen kaşımak gerekiyor. Bir daha tokat atmaması gerektiğini öğrenir.

Aynen adam karisini egitmis oldu ... bir daha korkusundan tokat falan atmaz

Sebep hanımefendi ???
Aşırı sorunlu görünüyorsun. Israr etmen üzerine öylesine söylenmiş bir şey aptal mısın kelimesi. Sanki ailene ana avrat sövmüş gibi tepki verip adamı tokatlıyorsun. Kendini lanse etmeye çalıştığın gibi naif olsan, o nasıl kelime der konuşursun. Bu da yetmiyor üstüne soğudum diyerek triplere giriyor, evi terk etmeye çalışıyorsun. Tam prenses sendromu. Bu adam senle çok uğraşır.

Aynen adam karisini egitmis oldu ... bir daha korkusundan tokat falan atmaz
Karısı zaten eğitilmemiş. Kocası da aynısı. Tencere kapaklar yani.
Ama en azından cesaretini kırdı. Yarın öbür aynı durum olurdu. Bu sefer derdi ki ne de olsa bu bana cevap vermiyor en ufak sorun da adama tokat atardı. Bazı şeyleri baştan önlemek iyidir.
Anlaşılan siz de tokatçısınız şiddet ne kadına ne adama yakışmaz. Cinsiyet ayrımı yapmayın.

Valla olabilir benim de erkek arkadasimin da ofke problemi var psikologa da gidecegiz ama gercekten boyle durumlarda kadin sinirle bir hareket yaptiktan sonra erkekten gelen tepki daha korkutucu oluyor

Valla olabilir benim de erkek arkadasimin da ofke problemi var psikologa da gidecegiz ama gercekten boyle durumlarda kadin sinirle bir hareket yaptiktan sonra erkekten gelen tepki daha korkutucu oluyor
Bak nasıl anladım erkekler fiziksel olarak çok güçlü olabilir. Ama aklı başında bir erkek zaten bu gücü bildiği için bunu sevdiği kişiye kullanmaz. Kullanamaz. Erkekler korkutucu ise o zaman kadın da sınırını bilecek. Adamı sen darla. Sonra sana aptal misin desin sen şak diye tokatla. Yani olacak iş değil. Kendince yola getirmeye çalışıyor. Çocuğu gibi göremez.

Ben size neden aptal dedigine takildim sahsen cok gereksiz

Tokatlasmaniz ayri birsey siz nasil evlendiniz anlamis degilim

tamam siz esinizi affetmissiniz bizden ne istiyorsun

Manikür konusunda iyi niyetlisin ben bir darlama görmedim kadin kötü birsey dememiski

Çocuklaşmayın zira evlilik ciddi bir mesele ...

Adamın tırnaklar çirkin olduğu için utanmistir göstermeye.israr edince ağzından stresle çıkmıştır aptal kelimesi.keske yasanmasaydi ama birbirinizden özür dileyin bitsin gitsin

Ben açık net diyorum bana biri bi anda tokat atsa kafayla karşılığını alır bencede aynı şey olmaz kadınları haklı çıkarıcaz diye saçmalamayın aptal mısında belli ki artık adam bezmiş şakayla karışık demiş o tokat o laf için değil kocasının dediğini yapmadığı için bunu anlayamadınız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…