Merhabalar güzel hanımlar.Birşey danışmak istiyorum sizlere,henüz 1 yıllık bir evliliğim var eşimle onun öncesindede 3 yıl sevgililik sürecimiz oldu.4 yıldır tanıyorum kendisini ve eşimin öfke problemi var.İkimizde çalışıyoruz vardiyalı bazen o işe gidiyor ben geliyorum eve ya da o evde olduğunda da ben işe gitmiş oluyorum iki,üç günde bir denk gelebiliyoruz anca.O denk geldiğimiz gündede tartışma kaçınılmaz oluyor.Karşılıklı tartışmalarda eşim öfkesini kontrol edemiyor sinirlendiği zaman dışarıda olsun evde olsun sesini yükseltip bağırıyor.Evde neysede dışarıda bunu yapınca çok rencide oluyorum.Babası emekli astsubay,eşimde askeri okulda okumuş birkaç yıl,asker kökeni var yani.Ondan kaynaklıda olabilir bu bilmiyorum.Sinirlendiğinde şiddet vs..olmuyor hiçbir şekilde sadece o an sesini yükseltip bağırıyor evdeysek kapıları çarpıyor,elinde bir nesne varsa onu atıyor yere öfkesini bu şekilde çıkarıyor.Hani saman alevi derler ya aynen öyle parlıyor ve hemen sönüyor.O an bende sinirleniyorum böyle şeyler yaptığı için karşılıklı bağırışıyoruz ben bir odaya o bir odaya gidiyor.Aradan yarım saat bile geçmeden yanıma gelip hiçbirşey olmamış gibi davranmaya,benimle şakalaşıp beni öpmeye çalışıyor.Hatasının farkına varıp özür diliyor kendisini affettirmeye çalışıyor ama bu beni çok yormaya başladı henüz 1 yıllık evliyiz 2 günde bir bu bahsettiğim olayı yaşıyoruz biz ve evliliğimizde yıpranıyor bu şekilde.Ve bana artık samimide gelmiyor 2 günde bir böyle yapıyor gelip özür diliyor bir daha olmayacak vs. 2 gün sonra bir daha başa sarıyoruz.Şuan psikologa gidiyor kendisi öfke probleminden dolayı 3,4 seans oldu ama henüz verim göremedik biliyorum uzun bir süreç bu fakat bende çok yoruldum artık.Beni çok seviyor değer veriyor bunu hissettiriyorda ama ah şu öfke problemi olmasa.Nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum bazen öyle durumlar oluyor ki benimde canıma tak ediyor ve boşanmak istiyorum net karar verip eşimde ağlıyor üzülüyor boşanmak istemediğini bu konuda kendiside değişmek istediğini ve bu sebeple psikologa gittiğini söylüyor ikna ediyor beni ama 2 gün sonunda yine aynı şeyler.Sizlere sorum nasıl bir yol izlemeliyim kendi ailemede anlatamıyorum akılları kalmasın üzülmesinler diye.Ama bu şekildede mutsuz oluyorum sürekli.Değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim zaman ayırdığınız için
PekiBağıran çağıran orayı burayı kıran bir adam değil.Öfke problemi olduğunu anlatmıştım bir konumda.Ama bana karşı ağzından tek bir hakaret cümlesi çıkmamıştı bu zamana kadar.Trafikte insanlara sinirlenip öfkelenirdi inatlaşırdı insanlarla yeri geldiğinde kavga ederdi.Banada sesini yükseltir tarzda konuşurdu bununda sebebi askeri okulda okuduğu için tavrı bu şekildeydi hep.Orayı burayı kıran bir adam olmadı hiçbir zaman siz konuyu yanlış anlamışsınız
Merhaba hanımlar
Hemen konuya gireceğim.Dün eşimle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra manikür,pedikür randevum olduğunu söyledim.İstersen senin içinde bir randevu alayım beraber gidelim dedim.(Eşimin tırnak yeme huyu var bu sebeple tırnak yapıları çok bozuk maniküre giderse belki düzelir diye düşündüm)Eşimde gülerek bana nasıl olacak ama ben utanırım öyle maniküre falan gidemem dedi.Ayağa kalktım yanına gidip yüzünü sevdim utanacak bir durum olmadığını,benim gittiğim güzellik salonunda kadınlardan daha çok erkeklerin gelip bu tarz işlemler yaptırdığını açıkladım.O da ısrarla gülerek ben utanırım ama gitmem dedi.Bende ona neye utanıyorsun hayatım sonuçta mahrem bir yerine bakmıyor kimse bunda utanılacak hiçbir durum yok dedim.O da bana gülerek aptal mısın ya ne mahrem bölgesi dedi.O an kan beynime sıçradı eşimin ağzından evliliğimiz boyunca ilk defa aptal mısın kelimesini duymuştum.O sinirle bende ona ne diyorsun sen ya deyip bir tokat attım yüzüne.Elimin ayarı biraz kaçmış oldu sert bir tokat attım.O da o anın şokuyla o anki refleksle bana tokat attı ama resmen yüzümde parmaklarının izi çıktı yanağım kıpkırmızı oldu.O sinirle hemen odama gidip eşyalarımı topladım ve artık onunla bu evliliği sürdüremeyeceğimi söyledim.O da hemen yanıma gelip özürler diledi eşimin ayarı kaçtı sen bana vurunca bende bir anlık refleksle vurdum özür dilerim affet beni falan dedi.Çok zoruma gitti bir yandan ağlayıp diğer yandanda eşyalarımı toplamaya devam ettim.Ayağıma kapandı gidemezsin deyip ağlamaya bağladı hıçkırarak,ayağımı öpüp özürler dilemeye devam etti.İçimde ona karşı çok şeyler koptu gitti ona artık eskisi gibi bakamıyorum yüzüne bakınca bile nefretle bakıyorum.Yatakları ayırdım ayrı yatıyorum,yüzüme bile bakamıyor utancından.Ne yapıcam nasıl eskisi gibi olucam bilmiyorum.Sizce zamana mı bırakmalı ? (Yanağımda parmak izleri çıktı fotoğrafı ekliyorum aşağıya)
Şöyle güzel bir tedaviye ihtiyaçları var.
Bide yapmaz öyle şeyler diyor bunlarıda ben yazdım çünküŞöyle güzel bir tedaviye ihtiyaçları var.
Ne zamandır bu modele hasrettik, kendi yazdığını inkar eden tip.Bide yapmaz öyle şeyler diyor bunlarıda ben yazdım çünkü
Ama biz severiz böylelerini profili kapatınca eski konuları görülemiyor sanıyorlar ya çok gülüyorumNe zamandır bu modele hasrettik, kendi yazdığını inkar eden tip.
Kahkaha attım.Film gibi hayatlar.. Eşimin yüzünü severek bunu söylediğimi hayal edemiyorum
Bunca yazdığım şeyden bunu mu cımbızla seçip aldınız.Rastgele ayağıma kapandı ve öptü ben o sırada ayağımı çektim zaten ne yapıyorsun kendini böyle mi affettirmeye çalışıyorsun dedim.Yalvarıyorum bir daha asla olmayacak bu affet beni dedi.Ayağınıza kapanıp nasıl öpüyor mesela tam olarak?
Duydum ama hiç görmedim, merak ediyorum.
Böyle kaldırıp altını mı öpüyor, ki bence bu olmaz tehlikeli.
Yoksa parmak uçlarını falan mı?
Aklıma bu geldi. Böyle bir şey yapsamsize çok kızdım. oğluma karısı tokat atsa o kadını asla affetmezdim.
Nasılda aşık adam böylesini bulamadık hep ondan bu derdimizBunca yazdığım şeyden bunu mu cımbızla seçip aldınız.Rastgele ayağıma kapandı ve öptü ben o sırada ayağımı çektim zaten ne yapıyorsun kendini böyle mi affettirmeye çalışıyorsun dedim.Yalvarıyorum bir daha asla olmayacak bu affet beni dedi.
Adam da azcık şiddet içerikliymiş. Bileydim karı koca kick boxa başlayın sinirinizi atarsınız derdim.Aklıma bu geldi. Böyle bir şey yapsam
( Allah korusun ki şiddete çok karşı biriyim) kv benim sittin sene yüzüme bakmaz beni aleme de rezil ederdi.
Çünkü oğlu şiddet içerikli biri hiç değil. Düşüncesi bile korkunç
Ayrıntıya niye girdin o zaman. Ayaklarına kapanması seni tatmin etmiş. Sen bunu hak ettin deyip çekip gitseydi o zaman sen iste tezeği avuçlamıştın.Bunca yazdığım şeyden bunu mu cımbızla seçip aldınız.Rastgele ayağıma kapandı ve öptü ben o sırada ayağımı çektim zaten ne yapıyorsun kendini böyle mi affettirmeye çalışıyorsun dedim.Yalvarıyorum bir daha asla olmayacak bu affet beni dedi.
Cımbızla çekmedim, merak ettiğim bir şeydi.Bunca yazdığım şeyden bunu mu cımbızla seçip aldınız.Rastgele ayağıma kapandı ve öptü ben o sırada ayağımı çektim zaten ne yapıyorsun kendini böyle mi affettirmeye çalışıyorsun dedim.Yalvarıyorum bir daha asla olmayacak bu affet beni dedi.
Ben eşim bana köpek oluyor alt metnini falan vermedim böyle bir niyetimde asla olmadı.Olay neden bu boyuta taşındı onuda anlamış değilim.Eşimin bana attığı tokattan sonra yaşadığı pişmanlığı anlatmak istemiştim.Rahatsız olabileceğinizi düşünmedimCımbızla çekmedim, merak ettiğim bir şeydi.
İnsan gerçek hayatta nasıl oldu ya bi anlat diyemiyor, burda sorayım dedim.
Eşim bana köpek oluyor'u bu alt metinle vermek hoş değil yine de.
Sen neden pişman olmuyorsunda adam oluyor bizde orasını anlamadıkBen eşim bana köpek oluyor alt metnini falan vermedim böyle bir niyetimde asla olmadı.Olay neden bu boyuta taşındı onuda anlamış değilim.Eşimin bana attığı tokattan sonra yaşadığı pişmanlığı anlatmak istemiştim.Rahatsız olabileceğinizi düşünmedim
daha dun bir kadin 19 yasindayken eski sevgilisinin son bir buluşalım diyip arabayla kacirip 10 gun hapsedip evlendigi hayat hikayesini unutmustuBide yapmaz öyle şeyler diyor bunlarıda ben yazdım çünkü
Yazdıklarımı iyi okumamışsınız sanırım.Bende kendi attığım tokattan pişman olduğumu yapmamam gerektiğini keşke bunların hiç yaşanmamış olmasını dilediğimi birçok kez dile getirdimSen neden pişman olmuyorsunda adam oluyor bizde orasını anlamadık
E siz de tokat atmışsınız , etkiye tepki.Merhaba hanımlar
Hemen konuya gireceğim.Dün eşimle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra manikür,pedikür randevum olduğunu söyledim.İstersen senin içinde bir randevu alayım beraber gidelim dedim.(Eşimin tırnak yeme huyu var bu sebeple tırnak yapıları çok bozuk maniküre giderse belki düzelir diye düşündüm)Eşimde gülerek bana nasıl olacak ama ben utanırım öyle maniküre falan gidemem dedi.Ayağa kalktım yanına gidip yüzünü sevdim utanacak bir durum olmadığını,benim gittiğim güzellik salonunda kadınlardan daha çok erkeklerin gelip bu tarz işlemler yaptırdığını açıkladım.O da ısrarla gülerek ben utanırım ama gitmem dedi.Bende ona neye utanıyorsun hayatım sonuçta mahrem bir yerine bakmıyor kimse bunda utanılacak hiçbir durum yok dedim.O da bana gülerek aptal mısın ya ne mahrem bölgesi dedi.O an kan beynime sıçradı eşimin ağzından evliliğimiz boyunca ilk defa aptal mısın kelimesini duymuştum.O sinirle bende ona ne diyorsun sen ya deyip bir tokat attım yüzüne.Elimin ayarı biraz kaçmış oldu sert bir tokat attım.O da o anın şokuyla o anki refleksle bana tokat attı ama resmen yüzümde parmaklarının izi çıktı yanağım kıpkırmızı oldu.O sinirle hemen odama gidip eşyalarımı topladım ve artık onunla bu evliliği sürdüremeyeceğimi söyledim.O da hemen yanıma gelip özürler diledi eşimin ayarı kaçtı sen bana vurunca bende bir anlık refleksle vurdum özür dilerim affet beni falan dedi.Çok zoruma gitti bir yandan ağlayıp diğer yandanda eşyalarımı toplamaya devam ettim.Ayağıma kapandı gidemezsin deyip ağlamaya bağladı hıçkırarak,ayağımı öpüp özürler dilemeye devam etti.İçimde ona karşı çok şeyler koptu gitti ona artık eskisi gibi bakamıyorum yüzüne bakınca bile nefretle bakıyorum.Yatakları ayırdım ayrı yatıyorum,yüzüme bile bakamıyor utancından.Ne yapıcam nasıl eskisi gibi olucam bilmiyorum.Sizce zamana mı bırakmalı ? (Yanağımda parmak izleri çıktı fotoğrafı ekliyorum aşağıya)
Ay kim o be? Kadını resmen gaçırmışlar. Allah'tan sonu ölümle bitmemiş.daha dun bir kadin 19 yasindayken eski sevgilisinin son bir buluşalım diyip arabayla kacirip 10 gun hapsedip evlendigi hayat hikayesini unutmustu
nasil unutilacak bir seyse. "o ben degilim yanlis hatirliyorsunuz" demisti eski konusunu biri paylasana kadar.
bu konu sahibi de bu kavgalari unuttuysa bu olayi da unutur. cok dert degil bence