Eşime tokat attım

Peki

Burada okuduğum en rezalet en komik konulardan biri bu.

Ayağınıza kapanıp nasıl öpüyor mesela tam olarak?
Duydum ama hiç görmedim, merak ediyorum.
Böyle kaldırıp altını mı öpüyor, ki bence bu olmaz tehlikeli.
Yoksa parmak uçlarını falan mı?
Bunca yazdığım şeyden bunu mu cımbızla seçip aldınız.Rastgele ayağıma kapandı ve öptü ben o sırada ayağımı çektim zaten ne yapıyorsun kendini böyle mi affettirmeye çalışıyorsun dedim.Yalvarıyorum bir daha asla olmayacak bu affet beni dedi.

size çok kızdım. oğluma karısı tokat atsa o kadını asla affetmezdim.
Aklıma bu geldi. Böyle bir şey yapsam
( Allah korusun ki şiddete çok karşı biriyim) kv benim sittin sene yüzüme bakmaz beni aleme de rezil ederdi.
Çünkü oğlu şiddet içerikli biri hiç değil. Düşüncesi bile korkunç

Nasılda aşık adam böylesini bulamadık hep ondan bu derdimiz

Adam da azcık şiddet içerikliymiş. Bileydim karı koca kick boxa başlayın sinirinizi atarsınız derdim.

Ayrıntıya niye girdin o zaman. Ayaklarına kapanması seni tatmin etmiş. Sen bunu hak ettin deyip çekip gitseydi o zaman sen iste tezeği avuçlamıştın.
Arkasından depar atardın.

Cımbızla çekmedim, merak ettiğim bir şeydi.
İnsan gerçek hayatta nasıl oldu ya bi anlat diyemiyor, burda sorayım dedim.
Eşim bana köpek oluyor'u bu alt metinle vermek hoş değil yine de.

Cımbızla çekmedim, merak ettiğim bir şeydi.
İnsan gerçek hayatta nasıl oldu ya bi anlat diyemiyor, burda sorayım dedim.
Eşim bana köpek oluyor'u bu alt metinle vermek hoş değil yine de.
Ben eşim bana köpek oluyor alt metnini falan vermedim böyle bir niyetimde asla olmadı.Olay neden bu boyuta taşındı onuda anlamış değilim.Eşimin bana attığı tokattan sonra yaşadığı pişmanlığı anlatmak istemiştim.Rahatsız olabileceğinizi düşünmedim

Sen neden pişman olmuyorsunda adam oluyor bizde orasını anlamadık

Bide yapmaz öyle şeyler diyor bunlarıda ben yazdım çünkü
daha dun bir kadin 19 yasindayken eski sevgilisinin son bir buluşalım diyip arabayla kacirip 10 gun hapsedip evlendigi hayat hikayesini unutmustu
nasil unutilacak bir seyse. "o ben degilim yanlis hatirliyorsunuz" demisti eski konusunu biri paylasana kadar.
bu konu sahibi de bu kavgalari unuttuysa bu olayi da unutur. cok dert degil bence

Sen neden pişman olmuyorsunda adam oluyor bizde orasını anlamadık
Yazdıklarımı iyi okumamışsınız sanırım.Bende kendi attığım tokattan pişman olduğumu yapmamam gerektiğini keşke bunların hiç yaşanmamış olmasını dilediğimi birçok kez dile getirdim

E siz de tokat atmışsınız , etkiye tepki.

Ay kim o be? Kadını resmen gaçırmışlar. Allah'tan sonu ölümle bitmemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…