Eşime tokat attım

Ay kim o be? Kadını resmen gaçırmışlar. Allah'tan sonu ölümle bitmemiş.
bak burada olay çözülüyor
Alla alla kim yazdı acaba sizin hesabınızdan girip 😂

Beceremiyorsanız yalan söylemeyin burası kk 10 yıl önce yazdığınızı bile şak diye ortaya çıkartırlar değil sizinki gibi 1 ay öncenin olayını 😉

Bence boyle dozunda siddetten sonra make up sexi cok guzel olur :) sen baslatmissin adam bana iyi biri geldi, uzatma bence. (Tabiki durduk yerde esek sudan gelinceye kadar dayak yiyenler icin yapmiyorum bu yorumu.)

Bunca yazdığım şeyden bunu mu cımbızla seçip aldınız.Rastgele ayağıma kapandı ve öptü ben o sırada ayağımı çektim zaten ne yapıyorsun kendini böyle mi affettirmeye çalışıyorsun dedim.Yalvarıyorum bir daha asla olmayacak bu affet beni dedi.
O öperken ağzına tekme atsaymışsınız tam otururmuş aslında konuya.

Son düzenleme:
Biz 3 yıldır evliyiz 4.yılımıza girdik.Bizim ilişkimizde bu zamana kadar ikimizde birbirimize aptal salak tarzı kelimeler kullanmadık.Saygıya çok dikkat ederiz.Böyle birşey nasıl oldu ikimizde şoklardayız.1 hafta önce anneannesini kaybetti eşim onun üzüntüsüde vardı üzerinde.Bana o anda aptal mısın deyince beynimden aşağı kaynar sular döküldü resmen o an bende saçmaladım biliyorum tokat atmamam lazımdı ama bir anda oldu bütün herşey hala anlayamıyorum
Adamın bir de acısı varmış, bence ikiniz de birbirinizden özür dileyin siz de özür dileyin yani eşinizden ve konuyu tatlıya bağlayın.
Saygı diyorsunuz da tokat atmak bunun neresinde? Eşiniz bir hata yapmış siz beş hata yapmış oldunuz. Uzatmadan kapatin konuyu bence.

Yazık adama bir de pedikürsüz ayak öpmüş. Döve döve duşa sokulan kocalardan sonra döve döve maniküre götürülen kocalar biraz medeniyet getirdi buralara
Ben tokat attığım için haksızım.Yoksa maniküre onun iyiliği için götürmek istedim tırnak yeme huyundan dolayı tırnaklarının yapısı bozuldu hep.O zaman herkes her işine gelmediği şeyde eşine aptal mısın desin sonra olaylar büyütüncede karşı taraf haksız olsun.

Ben tokat attığım için haksızım.Yoksa maniküre onun iyiliği için götürmek istedim tırnak yeme huyundan dolayı tırnaklarının yapısı bozuldu hep.O zaman herkes her işine gelmediği şeyde eşine aptal mısın desin sonra olaylar büyütüncede karşı taraf haksız olsun.
Yok herkes eşine çata çuta dalsın. Aptal mısın diye sormanın sende ki karşılığı bu mu? Bu arada adamın yaptığı yanlış ama senin yaptığın ayarsız tepki vermek. O da sana patlatmış. Karşılıklı tırmandırmışsınız.

Demek ki adam daha ileri gidip rısbı falan dese öldürcen.

Bu kadar edebiyatın sonuna 5 parmak izli foto hoş olmamış yannız😑
Çocuk hikaye kitaplarında resimler olur ki okurken sıkılmasınlar. Tiyatro metninde neden foto olmasın? Yazcam ben bunu, yurdun dört bir yanında çıkıp oynayalım, turneye manikürlü pedikürlü çıkalım yalnız. Biriniz güzellik salonu randevusunu halletsin.
İlan: Ayağı güzel olan ve tekme atabilen arkadaşlar aranıyor. Müracaat: Ay Ben Utanırım Utanma Merkezi

Çocuk hikaye kitaplarında resimler olur ki okurken sıkılmasınlar. Tiyatro metninde neden foto olmasın? Yazcam ben bunu, yurdun dört bir yanında çıkıp oynayalım, turneye manikürlü pedikürlü çıkalım yalnız. Biriniz güzellik salonu randevusunu halletsin.
İlan: Ayağı güzel olan ve tekme atabilen arkadaşlar aranıyor. Müracaat: Ay Ben Utanırım Utanma Merkezi
Jdjdjdjjdjdjd🤣🤣🤣🤣🤣

O da bana gülerek aptal mısın ya ne mahrem bölgesi dedi.O an kan beynime sıçradı eşimin ağzından evliliğimiz boyunca ilk defa aptal mısın kelimesini duymuştum.O sinirle bende ona ne diyorsun sen ya deyip bir tokat attım yüzüne.Elimin ayarı biraz kaçmış oldu sert bir tokat attım.O da o anın şokuyla o anki refleksle bana tokat attı ama resmen yüzümde parmaklarının izi çıktı
İkinizde hatalısınız, geçmiş konularınıza da baktım.
O beni çok seviyor ama ben çok büyük sevgi ile evlenmedim.Kendi ailemde yaşadığım bir takım problemlerden dolayı evliliği bir kurtuluş olarak seçtim.Hemen uzatmadan konuya geleyim.Eşimin her hareketi bana batıyor
Eşiniz size aptal demekle hatalı sonrasında tokat atmakla da hatalı ama sizin aklınızın bir köşesinde sürekli bir boşanma fikri var, bu yüzden size biraz ters cevap verse veya sizin istemediğiniz bir davranışı olsa yükseliyorsunuz, her ikinizin de hem öfke problemi var hem aranızdaki sorunları çözememe problemi.
Farkında mısınız bilmiyorum ama tartışmalarınızın dozu artmaya başlamış, ağız kavgaları tokat atmaya dönmüş, şimdi karşılıklı özürler ayağa kapanmalarla belki anlık sorun çözülür ama ikinizin de eller bir kere kalktıysa bundan sonra da kalkabilir ve saygı biter, saygının bittiği yerde sevginin de anlamı kalmaz.

Sonuç olarak çift terapisine gitmelisiniz bence, hem evliliğinizi gözden geçirmeniz hem öfke problemlerinizi çözmeniz için faydası olur.

Merhaba hanımlar
Hemen konuya gireceğim.Dün eşimle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra manikür,pedikür randevum olduğunu söyledim.İstersen senin içinde bir randevu alayım beraber gidelim dedim.(Eşimin tırnak yeme huyu var bu sebeple tırnak yapıları çok bozuk maniküre giderse belki düzelir diye düşündüm)Eşimde gülerek bana nasıl olacak ama ben utanırım öyle maniküre falan gidemem dedi.Ayağa kalktım yanına gidip yüzünü sevdim utanacak bir durum olmadığını,benim gittiğim güzellik salonunda kadınlardan daha çok erkeklerin gelip bu tarz işlemler yaptırdığını açıkladım.O da ısrarla gülerek ben utanırım ama gitmem dedi.Bende ona neye utanıyorsun hayatım sonuçta mahrem bir yerine bakmıyor kimse bunda utanılacak hiçbir durum yok dedim.O da bana gülerek aptal mısın ya ne mahrem bölgesi dedi.O an kan beynime sıçradı eşimin ağzından evliliğimiz boyunca ilk defa aptal mısın kelimesini duymuştum.O sinirle bende ona ne diyorsun sen ya deyip bir tokat attım yüzüne.Elimin ayarı biraz kaçmış oldu sert bir tokat attım.O da o anın şokuyla o anki refleksle bana tokat attı ama resmen yüzümde parmaklarının izi çıktı yanağım kıpkırmızı oldu.O sinirle hemen odama gidip eşyalarımı topladım ve artık onunla bu evliliği sürdüremeyeceğimi söyledim.O da hemen yanıma gelip özürler diledi eşimin ayarı kaçtı sen bana vurunca bende bir anlık refleksle vurdum özür dilerim affet beni falan dedi.Çok zoruma gitti bir yandan ağlayıp diğer yandanda eşyalarımı toplamaya devam ettim.Ayağıma kapandı gidemezsin deyip ağlamaya bağladı hıçkırarak,ayağımı öpüp özürler dilemeye devam etti.İçimde ona karşı çok şeyler koptu gitti ona artık eskisi gibi bakamıyorum yüzüne bakınca bile nefretle bakıyorum.Yatakları ayırdım ayrı yatıyorum,yüzüme bile bakamıyor utancından.Ne yapıcam nasıl eskisi gibi olucam bilmiyorum.Sizce zamana mı bırakmalı ? (Yanağımda parmak izleri çıktı fotoğrafı ekliyorum aşağıya)
Sen de tokat atmışsın o da atmış, böyle tatlı tatlı konuşurken olaylar nasıl gelişmiş böyle çok tuhaf

X