Eşime tokat attım

Ay kim o be? Kadını resmen gaçırmışlar. Allah'tan sonu ölümle bitmemiş.
bak burada olay çözülüyor

Bence boyle dozunda siddetten sonra make up sexi cok guzel olur :) sen baslatmissin adam bana iyi biri geldi, uzatma bence. (Tabiki durduk yerde esek sudan gelinceye kadar dayak yiyenler icin yapmiyorum bu yorumu.)

O öperken ağzına tekme atsaymışsınız tam otururmuş aslında konuya.

Son düzenleme:
Adamın bir de acısı varmış, bence ikiniz de birbirinizden özür dileyin siz de özür dileyin yani eşinizden ve konuyu tatlıya bağlayın.
Saygı diyorsunuz da tokat atmak bunun neresinde? Eşiniz bir hata yapmış siz beş hata yapmış oldunuz. Uzatmadan kapatin konuyu bence.

Yazık adama bir de pedikürsüz ayak öpmüş. Döve döve duşa sokulan kocalardan sonra döve döve maniküre götürülen kocalar biraz medeniyet getirdi buralara
Ben tokat attığım için haksızım.Yoksa maniküre onun iyiliği için götürmek istedim tırnak yeme huyundan dolayı tırnaklarının yapısı bozuldu hep.O zaman herkes her işine gelmediği şeyde eşine aptal mısın desin sonra olaylar büyütüncede karşı taraf haksız olsun.

Yok herkes eşine çata çuta dalsın. Aptal mısın diye sormanın sende ki karşılığı bu mu? Bu arada adamın yaptığı yanlış ama senin yaptığın ayarsız tepki vermek. O da sana patlatmış. Karşılıklı tırmandırmışsınız.

Demek ki adam daha ileri gidip rısbı falan dese öldürcen.

Bu kadar edebiyatın sonuna 5 parmak izli foto hoş olmamış yannız
Çocuk hikaye kitaplarında resimler olur ki okurken sıkılmasınlar. Tiyatro metninde neden foto olmasın? Yazcam ben bunu, yurdun dört bir yanında çıkıp oynayalım, turneye manikürlü pedikürlü çıkalım yalnız. Biriniz güzellik salonu randevusunu halletsin.
İlan: Ayağı güzel olan ve tekme atabilen arkadaşlar aranıyor. Müracaat: Ay Ben Utanırım Utanma Merkezi

Jdjdjdjjdjdjd

İkinizde hatalısınız, geçmiş konularınıza da baktım.
Eşiniz size aptal demekle hatalı sonrasında tokat atmakla da hatalı ama sizin aklınızın bir köşesinde sürekli bir boşanma fikri var, bu yüzden size biraz ters cevap verse veya sizin istemediğiniz bir davranışı olsa yükseliyorsunuz, her ikinizin de hem öfke problemi var hem aranızdaki sorunları çözememe problemi.
Farkında mısınız bilmiyorum ama tartışmalarınızın dozu artmaya başlamış, ağız kavgaları tokat atmaya dönmüş, şimdi karşılıklı özürler ayağa kapanmalarla belki anlık sorun çözülür ama ikinizin de eller bir kere kalktıysa bundan sonra da kalkabilir ve saygı biter, saygının bittiği yerde sevginin de anlamı kalmaz.

Sonuç olarak çift terapisine gitmelisiniz bence, hem evliliğinizi gözden geçirmeniz hem öfke problemlerinizi çözmeniz için faydası olur.

Sen de tokat atmışsın o da atmış, böyle tatlı tatlı konuşurken olaylar nasıl gelişmiş böyle çok tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…