Eşime tokat attım

Yav yeme bizi şimdi konuların oda kabak gibi duruyor kocan zaten bağıran çağıran orayı burayı kıran bir adam he yavrum he

Konuyu okurken mental retardasyonlu bir bireyin konusunu okuyorum sandım

Pes valla konu sahibi çok mu şımarık yetıstırıldın yoksa mr. li misin?

benim de vardi usuyen prenses gibi bir arkadasim. kizin bizde kaldigi 3 gün telefonda duyduklarima ben utandım haya ettim nasil konusuyor sevgilisiyle diye. adam da ozur dileyip gönlünü aliyor, piremses eyliyor.
kiza dedim ki "eski iliskilerin gibi degil bu. toksiklige son ver. bak ne guzel agzinin icine bakiyor. insan sevdigi kisiye hic bu hakaretleri eder mi, daha saglikli davran- sana kötü davranan exinin hincini ondan alma" falan dedim. kiz da bana hak verdi sonra cidden duzelmeye çalıştı adama karsi.
sonra ne oldu biliyor musun, tam da söz aşamasinda aileler isin icine girince adam hayalet oldu ne telefonu acti ne karsisina cikti.
meger adama s.çan yaraniyormus. kiz hakaret etmeyi kesince- adamla evlilik yoluna razi gelince kizdan ayrildi.

Ne oldu peki yıne kazandı mı usuyenprenses süt dökmüş kediye dönüp?

Çok geçmiş olsunAcil şifalar diliyorum kuzuma...

iyi de siz vurmuşsunuz adam olayın şokuyla o da karşılık vermiş. vermemesi grekirdi ama o da şok olmuş. ayrıca utanırım demiş 1 kere siz 2 kez daha ısrar etmişsiniz. adam gitmek istemiyor ne diye ısrar ediyorsunuz? kavgayı siz başlatmışsınız, ısrarınıza sinir olup aptal demiş size, siz de aptal sensin diyip oradan uzaklaşsaydınız konu buralara gelmezdi.

Bu konudan bağımsız olarak - Konu sahibinin eşi ile annesi arasındaki bağ sağlıklı normal bir bağ değil. Yazdıklarını okursanız - yataktan kalkmasıyla beraber yatana kadar sürekli anne ile mesajlaşma durumunda. Bunun benzerini yaşadığım için biliyorum. Sürekli olarak anneye gün içinde yaptıklarını anlatan bununla yetinmeyip gece yatana kadar mesajlaşan bir partner hiç bir şekilde anlaşılır değil. Kadin veya erkek fark etmez

Elbette kimse ailesini seçemiyor.Ama iradenizi kullanabileceğiniz birçok ilişki deneyimi yaşıyoruz.Evlilik, ilişki,arkadaş ilişkisi vs.. Bakın kocaniza haksızlık etmişsiniz bunu kabul edin önce,hatanizi kabul edin ve bunu düzeltme yollarına gidin.Evliliğiniz hep böyle gitmez,eşinizin hep size gelip beni affet,gitme, öpeyim ayaklarını gibi durumları sonsuza dek sürmeyecek.Bir yerde onun için hiçbir şey ifade etmemeye başlayacaksınız,onun için bu toksik hallerinizle ilerde görünmez olma ihtimaliniz çok yüksek.Bunu siz de az çok tahmin ediyor olmalısınız değil mi?

Vallaha hanımefendi siz kafayı yemişsiniz. Pardon da niye bu kadar tepki? Siz tokatlarken iyi de adam aniden şaşkınlıkla tepki verince mi kötü? Sizinle evlilik mevlilik sürmez ne bu drama queenlik ya hayret bisey vallaha. Adama acıdım.

Size zararı olmadığı sürece sağlıksız bir bağ olduğuna kanaat getiremezsiniz. Erkek kankasıyla mesajlaşsa belki göze gelmeyecek, ama anne olunca bişey oluyor nedense, sizin durumunuzu bilmediğimden konu sahibi özelinde diyorum bunu.

Evet geçen bi arkadaşımla bu muhabbeti yaptık spor salonunda abi kardeş var sürekli bir arada spor yapiyorlar maratonlara katılıyorlar falan arkadaşım garip buldu bunu dedim ne alaka bizde hep birlikteyiz birlikte yapiyoruz spor geziyoruz takılıyoruz arkadaştan ne farkı var işte akraba olunca insanlar garip karşılıyor çok saçma

Şurda kayın aile sorunu yaşayan tonla insan var, keşke bizimkiler de sadece sabah akşam dedikodu etseler derler görseler.

Evet benimde ordaki hatam tokat atmaktı.Aptal dediğinde bana keşke bende ona sözlü bir karşılık verseydim

Ayağınıza kapanıp nasıl öpüyor mesela tam olarak?
Duydum ama hiç görmedim, merak ediyorum.
Böyle kaldırıp altını mı öpüyor, ki bence bu olmaz tehlikeli.
Yoksa parmak uçlarını falan mı?

Yav yeme bizi şimdi konuların oda kabak gibi duruyor kocan zaten bağıran çağıran orayı burayı kıran bir adam he yavrum he
Bağıran çağıran orayı burayı kıran bir adam değil.Öfke problemi olduğunu anlatmıştım bir konumda.Ama bana karşı ağzından tek bir hakaret cümlesi çıkmamıştı bu zamana kadar.Trafikte insanlara sinirlenip öfkelenirdi inatlaşırdı insanlarla yeri geldiğinde kavga ederdi.Banada sesini yükseltir tarzda konuşurdu bununda sebebi askeri okulda okuduğu için tavrı bu şekildeydi hep.Orayı burayı kıran bir adam olmadı hiçbir zaman siz konuyu yanlış anlamışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…