Merhabalar güzel hanımlar.Birşey danışmak istiyorum sizlere,henüz 1 yıllık bir evliliğim var eşimle onun öncesindede 3 yıl sevgililik sürecimiz oldu.4 yıldır tanıyorum kendisini ve eşimin öfke problemi var.İkimizde çalışıyoruz vardiyalı bazen o işe gidiyor ben geliyorum eve ya da o evde olduğunda da ben işe gitmiş oluyorum iki,üç günde bir denk gelebiliyoruz anca.O denk geldiğimiz gündede tartışma kaçınılmaz oluyor.Karşılıklı tartışmalarda eşim öfkesini kontrol edemiyor sinirlendiği zaman dışarıda olsun evde olsun sesini yükseltip bağırıyor.Evde neysede dışarıda bunu yapınca çok rencide oluyorum.Babası emekli astsubay,eşimde askeri okulda okumuş birkaç yıl,asker kökeni var yani.Ondan kaynaklıda olabilir bu bilmiyorum.Sinirlendiğinde şiddet vs..olmuyor hiçbir şekilde sadece o an sesini yükseltip bağırıyor evdeysek kapıları çarpıyor,elinde bir nesne varsa onu atıyor yere öfkesini bu şekilde çıkarıyor.Hani saman alevi derler ya aynen öyle parlıyor ve hemen sönüyor.O an bende sinirleniyorum böyle şeyler yaptığı için karşılıklı bağırışıyoruz ben bir odaya o bir odaya gidiyor.Aradan yarım saat bile geçmeden yanıma gelip hiçbirşey olmamış gibi davranmaya,benimle şakalaşıp beni öpmeye çalışıyor.Hatasının farkına varıp özür diliyor kendisini affettirmeye çalışıyor ama bu beni çok yormaya başladı henüz 1 yıllık evliyiz 2 günde bir bu bahsettiğim olayı yaşıyoruz biz ve evliliğimizde yıpranıyor bu şekilde.Ve bana artık samimide gelmiyor 2 günde bir böyle yapıyor gelip özür diliyor bir daha olmayacak vs. 2 gün sonra bir daha başa sarıyoruz.Şuan psikologa gidiyor kendisi öfke probleminden dolayı 3,4 seans oldu ama henüz verim göremedik biliyorum uzun bir süreç bu fakat bende çok yoruldum artık.Beni çok seviyor değer veriyor bunu hissettiriyorda ama ah şu öfke problemi olmasa.Nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum bazen öyle durumlar oluyor ki benimde canıma tak ediyor ve boşanmak istiyorum net karar verip eşimde ağlıyor üzülüyor boşanmak istemediğini bu konuda kendiside değişmek istediğini ve bu sebeple psikologa gittiğini söylüyor ikna ediyor beni ama 2 gün sonunda yine aynı şeyler.Sizlere sorum nasıl bir yol izlemeliyim kendi ailemede anlatamıyorum akılları kalmasın üzülmesinler diye.Ama bu şekildede mutsuz oluyorum sürekli.Değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim zaman ayırdığınız için