- 10 Kasım 2014
- 8.916
- 15.708
- 44
Böyle saf adamları nerden buluyorsunuz çok imreniyorum gerçekten. Tokat işini sen başlamışsın o ayağına kapaniyor . Bence tek suçlu eşin degil
Tesüf ederim oysa eşinizin sizi öpüşünüzden pek bi memnundunuzBoşver sen annem bakma bunlar pis kadın
Biz 3 yıldır evliyiz 4.yılımıza girdik.Bizim ilişkimizde bu zamana kadar ikimizde birbirimize aptal salak tarzı kelimeler kullanmadık.Saygıya çok dikkat ederiz.Böyle birşey nasıl oldu ikimizde şoklardayız.1 hafta önce anneannesini kaybetti eşim onun üzüntüsüde vardı üzerinde.Bana o anda aptal mısın deyince beynimden aşağı kaynar sular döküldü resmen o an bende saçmaladım biliyorum tokat atmamam lazımdı ama bir anda oldu bütün herşey hala anlayamıyorumHerhalde ikiniz de başka insanlarla evli olamazmışsiniz, ayrıca da aptal misin demek bu kadar aşırı tepki vereceğiniz bir şey mi gerçekten?
İnsan söyleyebiliyor bazen agzindan kaçıp da. Bende salak misin felan derim yani eşime oda bana dediği olur. Böyle bir şey için tokat atmak ne bileyim....
Eşiniz iyi peşinden koşmuş hatalı sensin, onun içinde de size karşı soğukluk olsa yeri var.
Ama ilk aptal mısın lafını eden o oldu bana onun siniri ve şokuyla ben vurdum ona
tam su karikaturdeki gibi olmamislar mi?Ben sizin hayatınızda birbirinize ilk kez aptal demiş bir çift olduğunuzu sanmıyorum. Kavga aşaması bile yaşamayıp birbirinize tokatı basmışsınız. Öpüşün barışın madem boşa naz yapmayın ikiniz de aynısınız.
Eşimle aramızda ciddi bir ilişkimiz yok.Tam tersi ikimizde herşeyden gülebilecek bir malzeme çıkaran insanlarız.Sürekli şakalaşırız ama bunu birbirimize hakeret ederek yapmayız hiçbir zaman.Saygısızlık yapmamaya özen gösterirdik.Ta ki böyle bir olaya kadar.Size normal geliyor belki eşimin bu söylediği aptal kelimesi ama ben toplamda eşimi 7 yıldır tanıyorum 1 kere ağzından bana karşı böyle bir kelime duymadım.O sebeple çok şaşırıp tokat attım o anki şoklaHayır hakaret anlamında aptal da dememiş, gülerek şaka yollu ne alaka demeye getirmiş. Eşlerinizle bu kadar resmi ilişkileriniz mi var gerçekten kimse kimseye şaka yollu bi şey demiyor mu yahu biz fazla laçkayız demek
İşte bir kez bile tartışmadığınızdan olmuş, kavgada ne hal aldığınızı bilmiyorsunuz daha. Bakınca bu başarı da adamın görünüyor. Fazla alttan almış sizi bu zamana kadar.Biz 3 yıldır evliyiz 4.yılımıza girdik.Bizim ilişkimizde bu zamana kadar ikimizde birbirimize aptal salak tarzı kelimeler kullanmadık.Saygıya çok dikkat ederiz.Böyle birşey nasıl oldu ikimizde şoklardayız.1 hafta önce anneannesini kaybetti eşim onun üzüntüsüde vardı üzerinde.Bana o anda aptal mısın deyince beynimden aşağı kaynar sular döküldü resmen o an bende saçmaladım biliyorum tokat atmamam lazımdı ama bir anda oldu bütün herşey hala anlayamıyorum
bir hafta once sevgili ananemi kaybetsem daha haftasi dolmusken karim manikure pedikure gidip "hadi sen de geeel, haddiiii" falan dese ben de sinir olurdum.1 hafta önce anneannesini kaybetti eşim onun üzüntüsüde vardı üzerinde.Bana o anda aptal mısın deyince beynimden aşağı kaynar sular döküldü resmen
Bakınca adam gerçekten naif bir tepki vermiş başta, başka adam olsa başlarım senin manikürüne, cenaze çıkmış sen hala dalgandasın, geldiğin yerde yol yordam öğretmediler mi diye iyi bi paylardı.bir hafta once sevgili ananemi kaybetsem daha haftasi dolmusken karim manikure pedikure gidip "hadi sen de geeel, haddiiii" falan dese ben de sinir olurdum.
bir hafta daha dualarin mevlutlerin vs devam ettigi yeni yeni alismaya çalışılan bir dönem. sizin hicbir şeyiniz degil ama bu kadar da onemsememezlik yapmasaydiniz keşke. gitseniz de reklamini yapmasaydiniz.
esiniz sizin ailenizden biri vefat ettigi hafta keyfi golfe gitse icten ice gicik olmaz misiniz?
tamam her gun elinde cüz ağlamayın ama adamin acisi varken de daha bir haftada reklamini yapa yapa manikure gitmeyin
Aptal kelimesine kurulmuş ama baba evinde kafaya yumruk yemeli bayılmalı geçirdiği günlerde gücü kimseye yetmemiş belli ki. Baba evinde yaşadığının da ASSSSLA savunulur bir tarafı yok ancak gücü yettiğine konu sahibi de baya baya şiddet yanlısı bir tavır alıyor belli ki.kesinlikle asagilik kompleksi var. ayrica adam iyi ki karsilik vermis cunku vermeseydi konu sahibine olumlu pekistirec olacakti salak salak her tartismada adama vurup vururp bir de "beni o delirtti" diye özür bekleyecekti. simdi bir anlik sinirle eli kalkmadan önce acısını hatirlar - kendine mukayet olur.
ay bir de bu nasil bir gurur ki keyifli bir anda gelen aptal lafina hemen delirip adam dovuyor. ama ayni insan ailesi ne haksizliklar ediyor - kardesinden neler duyuyor biz okurken sinir oluyoruz. gidip de sesini bile yükseltemiyor anca bir mesaj atmaya cesaret ediyor.
demek ki dişine göre adam bulunca işliyor gururu
Ay Allah affetsin kedim hasta şu an. Karnımda da bebiş var malum, dün yatağı geldi. Eşim kapıdan girdi yatağa bakmadı bile aa gelmiş mi iyi bari cümlesi bile çıkmadı ağzından, halbuki çocuğunun en gerçekçi eşyası gibi bi şey şu an. Ama bi yanda üzüntümüz varken o eşya aklımıza bile gelmiyor. Ailede bi ölü varken kıkır kıkır manikürrrrr ehehee pediküürrr ehehe bakıııığğmm ehehe denmesi bana aşırı uzakbir hafta once sevgili ananemi kaybetsem daha haftasi dolmusken karim manikure pedikure gidip "hadi sen de geeel, haddiiii" falan dese ben de sinir olurdum.
bir hafta daha dualarin mevlutlerin vs devam ettigi yeni yeni alismaya çalışılan bir dönem. sizin hicbir şeyiniz degil ama bu kadar da onemsememezlik yapmasaydiniz keşke. gitseniz de reklamini yapmasaydiniz.
esiniz sizin ailenizden biri vefat ettigi hafta keyfi golfe gitse icten ice gicik olmaz misiniz?
tamam her gun elinde cüz ağlamayın ama adamin acisi varken de daha bir haftada reklamini yapa yapa manikure gitmeyin
Bir kadına söyleyebilinecek en zalim laflardan biri bence bu.Sevgi görmediğiniz için kelimesi.Bende isterdim sevgi görmeyi hanımefendi ama malesef böyle bir ailede dünyaya geldim.İnsanlar dünyaya gelmeden önce ailelerini seçemiyorlarHa siz şu babasının her evladına ev verip sizi es geçtiği üyesiniz. Bi de kaynana konusu açmışsınız orda da haksızsınız burdan söyliyim. Sevgi nedir görmediğiniz için eşinizle annesinin arasındaki bağ size batmış. Yabancılamışsınız.
Ah bak deştin yaramı şimdi, bize de geldi böylesi tabi ömründe görmediği saygıyı sevgiyi aile bağlarını görünce bi hasetlendi bi panikledi, eyvah dedi ben bu hayatı boşuna yaşamışım, bi şey görmeden göçüp gidecekmişim kazara, öfkesini ailesine kusamadığı için saçma sapan bi ton canımız sıkıldı, şimdi zırlıyo kimse yüzüme bakmıyo diye, millet gördü iyi demedi çünkü buna.Aptal kelimesine kurulmuş ama baba evinde kafaya yumruk yemeli bayılmalı geçirdiği günlerde gücü kimseye yetmemiş belli ki. Baba evinde yaşadığının da ASSSSLA savunulur bir tarafı yok ancak gücü yettiğine konu sahibi de baya baya şiddet yanlısı bir tavır alıyor belli ki.
Orda gücüm yetmedi tepki yok burda gücüm yetti tek lafa çaktım tokatı. Miss.
kesinlikle asagilik kompleksi var. ayrica adam iyi ki karsilik vermis cunku vermeseydi konu sahibine olumlu pekistirec olacakti salak salak her tartismada adama vurup vururp bir de "beni o delirtti" diye özür bekleyecekti. simdi bir anlik sinirle eli kalkmadan önce acısını hatirlar - kendine mukayet olur.
ay bir de bu nasil bir gurur ki keyifli bir anda gelen aptal lafina hemen delirip adam dovuyor. ama ayni insan ailesi ne haksizliklar ediyor - kardesinden neler duyuyor biz okurken sinir oluyoruz. gidip de sesini bile yükseltemiyor anca bir mesaj atmaya cesaret ediyor.
demek ki dişine göre adam bulunca işliyor gurur
Aileni seçemezsin ama eskaza sevgi gördüğün yere de sırf dişin geçiyor diye bu kadar da yüklenmezsin. Fazla gelmiş resmen şımarmışsınız. Babanıza sorabildiniz mi itilip kakılmanın hesabını, sizin aptal lafına takılma lüksünüzü bile hayatınızdaki adam verdi, nankörlük iyi bişey değil. Elinizdekinden olursanız çok ağlarsınız sonra.Bir kadına söyleyebilinecek en zalim laflardan biri bence bu.Sevgi görmediğiniz için kelimesi.Bende isterdim sevgi görmeyi hanımefendi ama malesef böyle bir ailede dünyaya geldim.İnsanlar dünyaya gelmeden önce ailelerini seçemiyorlar
adamin hatası alttan alip ayagina kapanmakta olmus. yataklari ayiran adam olsaydı konu sahibi simdi nasil barisabiliriz diye doner dururdu. adam taktiksel davranmamis. sonucta konu sahibi su an çalışmiyor. sanirim hasta oldugu icindi yeni bir ise girmiyor. bosansa bu evde kalip tek geçindiremez. onu evlat yerine koymayan gözüne baka baka her cocuguna ev verip kira geliri verip bu kizini coktan unutan babasinin kaoslu kavgali evine donmek var isin ucunda.Aptal kelimesine kurulmuş ama baba evinde kafaya yumruk yemeli bayılmalı geçirdiği günlerde gücü kimseye yetmemiş belli ki. Baba evinde yaşadığının da ASSSSLA savunulur bir tarafı yok ancak gücü yettiğine konu sahibi de baya baya şiddet yanlısı bir tavır alıyor belli ki.
Orda gücüm yetmedi tepki yok burda gücüm yetti tek lafa çaktım tokatı. Miss.
Üşüyenprenses gibi birkaç arkadaşım oldu, b.k gibi evlilikleri var. Adamlar kıymetli olduklarından değil, dereyi geçene kadar öyle davranıyolardı. Bi tanesinin ağzından duyduk eskaza, bizim orda olduğumuzu bilmeden düğün günü hele bi geçsin babasının eşiğinden ben ona yapacağımı biliyorum demişti. Düğün günü olmuş nasıl anlatacan, biliyoruz anlatsak da anlamaz, sustuk. Cürmünden fazla naza niyaza kısmamak lazım, karşındaki de insan.adamin hatası alttan alip ayagina kapanmakta olmus. yataklari ayiran adam olsaydı konu sahibi simdi nasil barisabiliriz diye doner dururdu. adam taktiksel davranmamis. sonucta konu sahibi su an çalışmiyor. sanirim hasta oldugu icindi yeni bir ise girmiyor. bosansa bu evde kalip tek geçindiremez. onu evlat yerine koymayan gözüne baka baka her cocuguna ev verip kira geliri verip bu kizini coktan unutan babasinin kaoslu kavgali evine donmek var isin ucunda.
adam hic taktiksel davranmamis. konu sahibinin bu cok gururlu halleri de adamin kendisini terketmeyecegini bildiginden.
usuyenprenses vardi bjr tane. o da toksigin dibiydi. ne yapsa ne kadar haksiz ve kibirli olsa da nişanlısı ayaklarina kapanir ozurler dilerdi (kizin ailesinjn evinde kiz kardesine cay alirken gülümsedi diye ayrilmaya kalkmisti) kiz her kavgada insanlar onu yererken "hayir ben hakliyim bakin nisanlim bile hakli buldu pisman oldu" falan derdi. düğüne kisa zaman kalinca artik adamin gozu mu açıldı sarteller mi atti terketti kizi. bir anda ondan kiymetlisi olmadi.
konu sahibi de ayni hamurdan. adam pesinde kostugu surece böyle kendini hakli görüyor ama adam "biktim senden" dese gitse simdi yatagi ayirdigi o adamdan kıymetli kimse kalmicak belki de o ayaklarini öpecek gitme diye.
adamin taktik hatasi var
Ayyy çok cirkin olmuş bu konu ya, etkiye tepki diye vurmuş aslında ama sizinki de etkiye tepki aptal demeseymiş vurmaymışsınızMerhaba hanımlar
Hemen konuya gireceğim.Dün eşimle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra manikür,pedikür randevum olduğunu söyledim.İstersen senin içinde bir randevu alayım beraber gidelim dedim.(Eşimin tırnak yeme huyu var bu sebeple tırnak yapıları çok bozuk maniküre giderse belki düzelir diye düşündüm)Eşimde gülerek bana nasıl olacak ama ben utanırım öyle maniküre falan gidemem dedi.Ayağa kalktım yanına gidip yüzünü sevdim utanacak bir durum olmadığını,benim gittiğim güzellik salonunda kadınlardan daha çok erkeklerin gelip bu tarz işlemler yaptırdığını açıkladım.O da ısrarla gülerek ben utanırım ama gitmem dedi.Bende ona neye utanıyorsun hayatım sonuçta mahrem bir yerine bakmıyor kimse bunda utanılacak hiçbir durum yok dedim.O da bana gülerek aptal mısın ya ne mahrem bölgesi dedi.O an kan beynime sıçradı eşimin ağzından evliliğimiz boyunca ilk defa aptal mısın kelimesini duymuştum.O sinirle bende ona ne diyorsun sen ya deyip bir tokat attım yüzüne.Elimin ayarı biraz kaçmış oldu sert bir tokat attım.O da o anın şokuyla o anki refleksle bana tokat attı ama resmen yüzümde parmaklarının izi çıktı yanağım kıpkırmızı oldu.O sinirle hemen odama gidip eşyalarımı topladım ve artık onunla bu evliliği sürdüremeyeceğimi söyledim.O da hemen yanıma gelip özürler diledi eşimin ayarı kaçtı sen bana vurunca bende bir anlık refleksle vurdum özür dilerim affet beni falan dedi.Çok zoruma gitti bir yandan ağlayıp diğer yandanda eşyalarımı toplamaya devam ettim.Ayağıma kapandı gidemezsin deyip ağlamaya bağladı hıçkırarak,ayağımı öpüp özürler dilemeye devam etti.İçimde ona karşı çok şeyler koptu gitti ona artık eskisi gibi bakamıyorum yüzüne bakınca bile nefretle bakıyorum.Yatakları ayırdım ayrı yatıyorum,yüzüme bile bakamıyor utancından.Ne yapıcam nasıl eskisi gibi olucam bilmiyorum.Sizce zamana mı bırakmalı ? (Yanağımda parmak izleri çıktı fotoğrafı ekliyorum aşağıya)