Eşime tokat attım

Ha siz şu babasının her evladına ev verip sizi es geçtiği üyesiniz. Bi de kaynana konusu açmışsınız orda da haksızsınız burdan söyliyim. Sevgi nedir görmediğiniz için eşinizle annesinin arasındaki bağ size batmış. Yabancılamışsınız.

Anlama probleminiz için psikolojik destek alın.
Biri hayır istemiyorum diyorsa 10 sefer ısrar edilmez.
Üzerine birde tokat atıyorsunuz.

Adamı sevmiyor ki girdim konularına baktım herşeyinden şikayetçi ve zaten evden kurtulmak için evlenmiş yazmaya çok değmez
Bu ilişki gerçek miymiş yani?
Ay ben utanırımlı yanak okşama sahnesi kafamda absürt komediye dönmüştü oysa.
E: Ay ben utanırım.
K: (Kalkıp yanına gider ve kocasını yanağını okşar) Utanma mahrem bölgene bakmayacaklar.
E: Aptal mısın ne mahremi?
K: Çat çat (Okşarken tokatı basar)

Adamın aptalmısın kelimesini mecazen söylediğini biliyordunuz. Küfür hiddet yada şiddetli olsa tamam diyeceğim. Siz hatalısınız uzatmayın.

ayak öpülen bir yer ama tabii diz çöküp yalvararak filmlerdeki padişah ayagi öper gibi degil.
her iki kisi de yatay vaziyetteyken, bacak omuzayken falan
Sabah sabah bacak omuzda kısmından da nasiplendim iyi oldu bugün de düşünecek bir şey çıktı bana dkdjdjdjdjd evlenince benimki benim ayağı öpmezse naparım ona bunu düşünüp düşünüp sinirleneyim köşemde

kesinlikle asagilik kompleksi var. ayrica adam iyi ki karsilik vermis cunku vermeseydi konu sahibine olumlu pekistirec olacakti salak salak her tartismada adama vurup vururp bir de "beni o delirtti" diye özür bekleyecekti. simdi bir anlik sinirle eli kalkmadan önce acısını hatirlar - kendine mukayet olur.

ay bir de bu nasil bir gurur ki keyifli bir anda gelen aptal lafina hemen delirip adam dovuyor. ama ayni insan ailesi ne haksizliklar ediyor - kardesinden neler duyuyor biz okurken sinir oluyoruz. gidip de sesini bile yükseltemiyor anca bir mesaj atmaya cesaret ediyor.
demek ki dişine göre adam bulunca işliyor gururu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…