Eşime tokat attım

Nereden tutsan elinde kalıyor, her zaman kadınları savunacak halimiz yok burada. Adamın yerinde olsam tası tarağı toplar, davamı açarım. Her şeyi yapacaksınız ama karşılık bulduğunuz zaman adamı fino gibi peşinizden koşturmaya çalışacaksınız. Sizin gibi birine asla tahammül edemezdim ama yalvardığına göre tam tencere kapak olmuşsunuz.

Kadınsın diye tokat atmak hakkın yok hemde suç sendeyken sizin bence sorunlariniz var ilk anlaşmamazlikta az daha camdan atlayacaksınız eşinize acıdım hem suçlusun hem güçlüsün.
Adamda neye uğradığını şaşırmış o yüzden anlık tokat atmış yoksa ayaklarina niye kapansın aslında o bırakmalı seni bu tavirlarin yüzünden.

inanılmaz gerçekten hem suçlu hem güçlü. Mantığınıza yatıyor mu sırf aptal dedi diye tokat patlatmak ? Çocuğunuz olsa onu da mı döveceksiniz ? Şiddet ve öfke sorunlarınız var galiba ve şiddetin kadını erkeği olmaz. Sorunlu insanlarla özellikle konu şiddetse ilişki yaşanmasını hiç normal görmüyorum. Eşinize acıdım.

Eşiniz istemiyorum demesine rağmen konuyu uzatıp ısrar eden siz. Aptal mısın lafı da hakaret amaçlı değil bunu anlamıyorsunuz? Hayır rahatsız olduysanız düzgün konuş dersiniz ama siz tokat atmışsınız, karşılık görünce de erkekle kadının gücü bir mi? Olayları hep böyle işinize geldiği gibi mi yorumlarsınız? Karşınızda ayaklara kapanan eşi de bulduğunuz için kendinizde hiç suç bulamayacaksınız belli ki.

Adamı sevmiyor ki girdim konularına baktım herşeyinden şikayetçi ve zaten evden kurtulmak için evlenmiş yazmaya çok değmez
Ay böyleleri de kendini seven adama şansa kadere denk gelirse ben ne oldum delisi oluyorlar.

Konu sahibi haklısın eskiye dönmez artık evliliğin için geç hem bak ana şiddet uygulamış(!) boşa sonra da dön baba ocağına :)

Eşinizin yüzünü de atsaydınız keske,o anki şokla ne hale gelmistir kim bilir.Şiddetin kadını erkeği güclüsü gücsüzü olmaz.Hatalısınız.Esiniz özür dilemis siz de özür dileyin.

Ay evet bazılarına aşırı bi özgüven geliyor o güne kadar görmediği sevgiyi ilgiyi görünce. Deli oğlana beylik vermişler önce babasını vurmuş.

isabet olmus. sen nasil bir anda sinirlerine hakim olamayip vurduysan o da sinirlerine hakim olamayip sana vurmus..bundan sonra sinirlerine hakim olamadan iki kere düşünürsün.
her istediğini söyleyen istemedigini isitirmis derler. sizde de bunun bir benzeri olmus.
ayrica aptal misin cümlesinde bir sey yok. konuyu okurken acikcasi ben de "aptal mi bu kadin?" diye düşündüm.

Ne demeliydik aman aman kaş kurtar kendini mi yazdığınız konu da bile yüzüm nasıl sizce derdindesiniz siz birine vurursanız o da size vurma hakkını elde etmiş olur ister koca ister arkadaş olsun … buna rağmen sabırlı adammış yahu hanım sen bana sinirle vurdun ben refleks ile yaptım demiş size , başka biri olsa ne hakla bana vuruyorsun evlilikte herkesin hakları var deyip çekip giderdi belki de … Yanlış davranışlar sergiliyorsunuz evililik birlikleri içerisinde , espri ile salak aptal (şaka konuları içerisinde ) denebilir durup dururken aptal dememiş adam .
Rabbim hayırlısını versin ne diyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…