- 19 Mayıs 2020
- 46.086
- 205.785
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba hanımlar
Hemen konuya gireceğim.Dün eşimle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra manikür,pedikür randevum olduğunu söyledim.İstersen senin içinde bir randevu alayım beraber gidelim dedim.(Eşimin tırnak yeme huyu var bu sebeple tırnak yapıları çok bozuk maniküre giderse belki düzelir diye düşündüm)Eşimde gülerek bana nasıl olacak ama ben utanırım öyle maniküre falan gidemem dedi.Ayağa kalktım yanına gidip yüzünü sevdim utanacak bir durum olmadığını,benim gittiğim güzellik salonunda kadınlardan daha çok erkeklerin gelip bu tarz işlemler yaptırdığını açıkladım.O da ısrarla gülerek ben utanırım ama gitmem dedi.Bende ona neye utanıyorsun hayatım sonuçta mahrem bir yerine bakmıyor kimse bunda utanılacak hiçbir durum yok dedim.O da bana gülerek aptal mısın ya ne mahrem bölgesi dedi.O an kan beynime sıçradı eşimin ağzından evliliğimiz boyunca ilk defa aptal mısın kelimesini duymuştum.O sinirle bende ona ne diyorsun sen ya deyip bir tokat attım yüzüne.Elimin ayarı biraz kaçmış oldu sert bir tokat attım.O da o anın şokuyla o anki refleksle bana tokat attı ama resmen yüzümde parmaklarının izi çıktı yanağım kıpkırmızı oldu.O sinirle hemen odama gidip eşyalarımı topladım ve artık onunla bu evliliği sürdüremeyeceğimi söyledim.O da hemen yanıma gelip özürler diledi eşimin ayarı kaçtı sen bana vurunca bende bir anlık refleksle vurdum özür dilerim affet beni falan dedi.Çok zoruma gitti bir yandan ağlayıp diğer yandanda eşyalarımı toplamaya devam ettim.Ayağıma kapandı gidemezsin deyip ağlamaya bağladı hıçkırarak,ayağımı öpüp özürler dilemeye devam etti.İçimde ona karşı çok şeyler koptu gitti ona artık eskisi gibi bakamıyorum yüzüne bakınca bile nefretle bakıyorum.Yatakları ayırdım ayrı yatıyorum,yüzüme bile bakamıyor utancından.Ne yapıcam nasıl eskisi gibi olucam bilmiyorum.Sizce zamana mı bırakmalı ? (Yanağımda parmak izleri çıktı fotoğrafı ekliyorum aşağıya)
Valla başka adam beğenmiyosan yallah babayın evine derdi, şükür etsin yine ayağı falan öpülüyor o kadar terbiyesizliğe.Hiç ayağınız öpüldü mü soruyorum size
Ya şimdi bizimki +18 e girer şöyle söylim yalvararak öpülmediHiç ayağınız öpüldü mü soruyorum size
Bu ilişki gerçek miymiş yani?Adamı sevmiyor ki girdim konularına baktım herşeyinden şikayetçi ve zaten evden kurtulmak için evlenmiş yazmaya çok değmez
Yaptırana kadar konuşanlar var mesela kulakların o an duymasın istersin öyle bir durumdur oAnlama probleminiz için psikolojik destek alın.
Biri hayır istemiyorum diyorsa 10 sefer ısrar edilmez.
Üzerine birde tokat atıyorsunuz.
Bak lütfen utanma diye yüzünü okşadım kısmı aklıma geldikçe bunu düşünmeye fırsat bulamıyorum daha gelemedim buralaraValla başka adam beğenmiyosan yallah babayın evine derdi, şükür etsin yine ayağı falan öpüyor o kadar terbiyesizliğe.
Adamın aptalmısın kelimesini mecazen söylediğini biliyordunuz. Küfür hiddet yada şiddetli olsa tamam diyeceğim. Siz hatalısınız uzatmayın.Merhaba hanımlar
Hemen konuya gireceğim.Dün eşimle güzel bir kahvaltı yaptıktan sonra manikür,pedikür randevum olduğunu söyledim.İstersen senin içinde bir randevu alayım beraber gidelim dedim.(Eşimin tırnak yeme huyu var bu sebeple tırnak yapıları çok bozuk maniküre giderse belki düzelir diye düşündüm)Eşimde gülerek bana nasıl olacak ama ben utanırım öyle maniküre falan gidemem dedi.Ayağa kalktım yanına gidip yüzünü sevdim utanacak bir durum olmadığını,benim gittiğim güzellik salonunda kadınlardan daha çok erkeklerin gelip bu tarz işlemler yaptırdığını açıkladım.O da ısrarla gülerek ben utanırım ama gitmem dedi.Bende ona neye utanıyorsun hayatım sonuçta mahrem bir yerine bakmıyor kimse bunda utanılacak hiçbir durum yok dedim.O da bana gülerek aptal mısın ya ne mahrem bölgesi dedi.O an kan beynime sıçradı eşimin ağzından evliliğimiz boyunca ilk defa aptal mısın kelimesini duymuştum.O sinirle bende ona ne diyorsun sen ya deyip bir tokat attım yüzüne.Elimin ayarı biraz kaçmış oldu sert bir tokat attım.O da o anın şokuyla o anki refleksle bana tokat attı ama resmen yüzümde parmaklarının izi çıktı yanağım kıpkırmızı oldu.O sinirle hemen odama gidip eşyalarımı topladım ve artık onunla bu evliliği sürdüremeyeceğimi söyledim.O da hemen yanıma gelip özürler diledi eşimin ayarı kaçtı sen bana vurunca bende bir anlık refleksle vurdum özür dilerim affet beni falan dedi.Çok zoruma gitti bir yandan ağlayıp diğer yandanda eşyalarımı toplamaya devam ettim.Ayağıma kapandı gidemezsin deyip ağlamaya bağladı hıçkırarak,ayağımı öpüp özürler dilemeye devam etti.İçimde ona karşı çok şeyler koptu gitti ona artık eskisi gibi bakamıyorum yüzüne bakınca bile nefretle bakıyorum.Yatakları ayırdım ayrı yatıyorum,yüzüme bile bakamıyor utancından.Ne yapıcam nasıl eskisi gibi olucam bilmiyorum.Sizce zamana mı bırakmalı ? (Yanağımda parmak izleri çıktı fotoğrafı ekliyorum aşağıya)
İşte ne adamlar var ayak öpüyor vay be ile vay be ne adamlar var ayak öpüyorrrr ölümüne yarışır siz düşününYa şimdi bizimki +18 e girer şöyle söylim yalvararak öpülmedi
Yani yalvarmışta olabilir ama konu kavga değil o kesinİşte ne adamlar var ayak öpüyor vay be ile vay be ne adamlar var ayak öpüyorrrr ölümüne yarışır siz düşünün
Hiç ayağınız öpüldü mü soruyorum size
ayak öpülen bir yer ama tabii diz çöküp yalvararak filmlerdeki padişah ayagi öper gibi degil.İşte ne adamlar var ayak öpüyor vay be ile vay be ne adamlar var ayak öpüyorrrr ölümüne yarışır siz düşünün
Çokta güzel kadın bayansınız yalvarmış olabilir inanırım yanisiiiiYani yalvarmışta olabilir ama konu kavga değil o kesin
Sabah sabah bacak omuzda kısmından da nasiplendim iyi oldu bugün de düşünecek bir şey çıktı bana dkdjdjdjdjd evlenince benimki benim ayağı öpmezse naparım ona bunu düşünüp düşünüp sinirleneyim köşemdeayak öpülen bir yer ama tabii diz çöküp yalvararak filmlerdeki padişah ayagi öper gibi degil.
her iki kisi de yatay vaziyetteyken, bacak omuzayken falan
Bi de dikkatini çekerim ayağa kalktım, yanına gittim demişAy ben utanırım dedi ve siz de kalkıp yanına gidip yanağını okşadınız öyle mi?
Laannn insan pozisyonuna kadar söyler mi ya bütün sırrı bozdunayak öpülen bir yer ama tabii diz çöküp yalvararak filmlerdeki padişah ayagi öper gibi degil.
her iki kisi de yatay vaziyetteyken, bacak omuzayken falan
Dikkatini bir tek bu mu çekti bebem konudaBi de dikkatini çekerim ayağa kalktım, yanına gittim demiş
kesinlikle asagilik kompleksi var. ayrica adam iyi ki karsilik vermis cunku vermeseydi konu sahibine olumlu pekistirec olacakti salak salak her tartismada adama vurup vururp bir de "beni o delirtti" diye özür bekleyecekti. simdi bir anlik sinirle eli kalkmadan önce acısını hatirlar - kendine mukayet olur.Siz filmlerdeki gibi kadın tokadı basar erkek de arkasından Küçük Emrah gibi bakar sandınız sanırım
Ayırica çok kibirlisiniz ben yaparım o yapamaz gibi bı anlayış sizi bir yere taşımaz
Kadınlar sürekli bu anlayışın altında ezildi asırlar boyunca
Ciddi olsa tamam ama şakasına aptal demesinde sorun görmüyorum hiç mi sevdiginiz bir insana bu şekilde hitap etmediniz. Siz de sanırım aşağılık kompleks de var
Boşver sen annem bakma bunlar pis kadınAyak konusuna fransız kaldım suan.Ayagını öpecek kadar ne söyledi de tokadı yedi yine bu adam?