haklısın vallahaGönlünü alman gerekiyor. Kendini onun yerine koy ? Kendini affetirene kadar boş durma.
Evcilleşmediyseniz evlenip kimsenin yavrusuna şiddet göstermeyin ya öff. Sonra da ağlıyorsunuzMerhabalar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum bana 1 kez olsun hiç sesini bile yükseltmedi yanımda küfür felan etmez çok saygılı bir insan ama 1 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı eşime çok sert bir tokat attım o gündür bu gündür bana bir kelime dahi etmedi 1 aydır ne yatağa geliyor ne ilişkiye giriyoruz yemeğini dışardan yemeye başladı.1 ay içinde kendisine çok yanaştım özür diledim ama ses bile çıkarmadı.Aldatacak bir erkek değil hala evden işe,işten eve geliyor.Yemek yemeye annesigile veya dışarı gidiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin
Evcilleşmediyseniz evlenip kimsenin yavrusuna şiddet göstermeyin ya öff. Sonra da ağlıyorsunuz
ne gibi süprizler en sevdiği yemekleri yaptım en çok hoşuna giden geceliklerimi giydim yüzüme bile bakmadıYa eşiniz çok kırılmış; bence süpriz yapın ,gönlünü alın
Eşiniz de bir anlık sinirle tokat atsa hoş karşılar mıydınız? Her şey de bir anlık sinirle oluyor zaten. Sinirinizi kontrol altında tutunda huzurunuz olsun.evcilleşmek değilde bir anlık sinirdi
Hediye alın , not bırakın özür dileyenne gibi süprizler en sevdiği yemekleri yaptım en çok hoşuna giden geceliklerimi giydim yüzüme bile bakmadı
haklsınız bana bir kez bile sesini yükseltmeyen adama bir anlık sinirle tokat attım ama 1 aydır uğraşıyorumGönlünü alın ,tokat atmaya hakkınız yok
Adamı neden darp ettiniz?Merhabalar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum bana 1 kez olsun hiç sesini bile yükseltmedi yanımda küfür felan etmez çok saygılı bir insan ama 1 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı eşime çok sert bir tokat attım o gündür bu gündür bana bir kelime dahi etmedi 1 aydır ne yatağa geliyor ne ilişkiye giriyoruz yemeğini dışardan yemeye başladı.1 ay içinde kendisine çok yanaştım özür diledim ama ses bile çıkarmadı.Aldatacak bir erkek değil hala evden işe,işten eve geliyor.Yemek yemeye annesigile veya dışarı gidiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin
haklsınız bir kaç kere babam eşimi haksız yere azarlamıştı ona bile karşılık vermeyip haklsınız baba diyip geçip köşeye oturmuştu ben bu adamı hak ediyor muyum diye düşünmeye başladım 2 gündür...Eşiniz yine insan evladıymış karşılık vermemiş sadece küsmekle yetiniyor.
Şimdi barıştınız diyelim bir sonraki öfke anında benzer bir şey yapmayacağınızın garantisi var mı?
Erkekler böyle durumda bizden farklı oluyor yani erkeklik gururu derler ya öyle Bi durumMerhabalar 2 yıllık evliyim eşimi çok seviyorum bana 1 kez olsun hiç sesini bile yükseltmedi yanımda küfür felan etmez çok saygılı bir insan ama 1 ay önce yanlış anlaşılmadan dolayı eşime çok sert bir tokat attım o gündür bu gündür bana bir kelime dahi etmedi 1 aydır ne yatağa geliyor ne ilişkiye giriyoruz yemeğini dışardan yemeye başladı.1 ay içinde kendisine çok yanaştım özür diledim ama ses bile çıkarmadı.Aldatacak bir erkek değil hala evden işe,işten eve geliyor.Yemek yemeye annesigile veya dışarı gidiyor ne yapabilirim lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?