- 3 Nisan 2014
- 35.994
- 146.502
Canım mahkeme 2 dk önce başlamış.
aa ne çabuk..
genelde aylar sonra başlar mahkemeler..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım mahkeme 2 dk önce başlamış.
BENCEDE SİZDEN KORUSUN .....ben mi dedim kuyruk salladın diye ? şaka mısınız hanımefendi. Allah sizin iftiranızdan dedikodunuzdan korusun . ben karşı taraf suçlu ama eşiniz de 3 kişiyi yoğun bakımlık ettiği için suçlu dedim . siz idrak edememişsiniz bir de işi çocuk tecavüzüne bağlayıp demagoji yapmışsınız. bakın net yazıyorum okuyun . BU ÜLKEDE SUÇA SUÇLA KARŞILIK VERİNCE SUÇSUZ SAYILMIYORSUNUZ. yasalar var ve bunlara uyulacak . herkes bu adamın yaptığını yapsa kaos olur . valla haklısınız ağzı olan konuşuyor . azcık sağduyu . bir de bu ülkede 3 kişiyi yoğun bakımlık yapıp hiç suç alınmıyorsa biz ölmüşüz ağlayanımız yok . başıma gelmediğini bilemezsiniz . maalesef toplum olarak hepimiz hergün böyle şiddet eğilimli tiplerle mıhattap oluyoruz . siz benim neye maruz kaldığımı nerden biliyorsunuz ? atıp tuttunuz. ben yazılan olayı yorumladım diye sadece . ve evet yineliyorum şiddeti kimse acındırarak normalleştiremez.
Nöbetçi mahkeme cnm.aa ne çabuk..
genelde aylar sonra başlar mahkemeler..
Nöbetçi mahkeme cnm.
yazmadan edemicem dejavu.
çoğu konuda böyle mesajını görüyorum.inandırıcı gelmediğine dair.
gerçekten dikkatimi çekti.
bazen hak veriyorum ama çoğunda da neden inandırıcı bulmadığını anlamakta güçlük çekiyorum.
neden olmasın sence.
ya minibüs şöförü kzı kaçırıyor öldürüyor.kabak gibi mobeselerde çıkacağını düşünmeden,kızın son görüldüğü yerden yola çıkılıp dakikasında yakalanacağını hesaplamadan.
oluyor yani.
insanların yakalanacağını bile bile cinayet işlediği bir ortamdayken mesaj atması neden ütopik geldi.
basbaya da yapıyolar.
insanlarımız bu kadar gözüdönmüş olabiliyor bir kısmı da cani.
OHH HADİ GÖZÜN AYDIN....Arkadaşlar öncelikle hepinize tşk ederim destekleriniz için biraz önce kayınbabam aradı çok şükür eşim tutuksuz yargılanacak eşim mahkeme de çok güzel bir savunma yapmış mesajları göstermiş örnek verirsem ben oraya görüntülerde 22:03 de girmişim kavga 22:07 başlamış amacım onlara zarar vermek olsa girer girmez yaparım demiş ama tek amacım konuşmaktı onlar bir anda sopayı çıkarınca görüntülerde sabit ben kendimi savundum demiş hakim bu kadar ustaca nerden öğrendin demiş kendini savunmayı hakkarı dağ ve komando tuğayında askerlik yaptım eğitimim ordan gelir demiş ve çok şükür tutuksuz yargılanacak ama adli kontrol şartı felan getirilmiş tam nedir bilmiyorum şimdi eşimi bekliyoruz bugün artık giremem yarın gelişme olursa bildirim hepinize tekrar tşk ederim.
ama onlar da kaşınmış sopa çıkarmış ki bu çok iyi olmuşArkadaşlar öncelikle hepinize tşk ederim destekleriniz için biraz önce kayınbabam aradı çok şükür eşim tutuksuz yargılanacak eşim mahkeme de çok güzel bir savunma yapmış mesajları göstermiş örnek verirsem ben oraya görüntülerde 22:03 de girmişim kavga 22:07 başlamış amacım onlara zarar vermek olsa girer girmez yaparım demiş ama tek amacım konuşmaktı onlar bir anda sopayı çıkarınca görüntülerde sabit ben kendimi savundum demiş hakim bu kadar ustaca nerden öğrendin demiş kendini savunmayı hakkarı dağ ve komando tuğayında askerlik yaptım eğitimim ordan gelir demiş ve çok şükür tutuksuz yargılanacak ama adli kontrol şartı felan getirilmiş tam nedir bilmiyorum şimdi eşimi bekliyoruz bugün artık giremem yarın gelişme olursa bildirim hepinize tekrar tşk ederim.