- 15 Nisan 2007
- 4.692
- 2.344
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O hayvan hala yoğun bakımdaymış fakat diğerlerini sanırım akşam yoğun bakımdan çıkaracaklarmış.
O hayvan hala yoğun bakımdaymış fakat diğerlerini sanırım akşam yoğun bakımdan çıkaracaklarmış.
İnanın adamla ilgili tek bir bilgim yok evli mi bekar mı bilmiyorum kayınbabama sordum gelen giden var mı yok dedi sadece eşimin patronunun eşi gittikleri hastanede hemşire o söyledi akrabaları felan hastanede bekliyorlarmış o kadarinşallah birşey olmaz adama..
bu adam evli mi peki? anası danası birileri yok mu?
kimse size gelipte ne oldu diye sormadı mı merak ettim..
siz bence utanın biraz millete utanın diye yazmayın . karşı taraf suçsuz demedim . 3 kişiyi yoğun bakımlık yapmak normal değil . ve evet şiddet eğilimli insanlar rahatça dolaşamasın istiyorum . bizim başımıza gelince biz normal yoldan şikayet ediyorsak herkes öyle yapacak . hapistekilere sorun hepsinin ağır tahriki var . bu devirde bana şiddeti savunduğunuz için siz utanın . bu insanlar içeri girmiyor sonra bakıyorsun eskiden şu suçu varmış ama ceza almamış deniyor . bu ülkede düzen ve yasa var . herkes buna uyacak . birini yoğun bakımlık yaptı diyelim eşine mesaj atan adam o . diğerlerine de bir kılıf bulunmuş ve çok normalmiş gibi ay ceza almasa deniyor . kim ceZa alacak o zaman ? o adamların sağlık durumu ne ya da olayın iç yüzü tamamen ne bilmiyoruz . yaşamadan bilmiyor diyorsunuz ama bem yanlışlıkla arabasına azcık arabamı değdirdim diye adam beni dövecekti . o da arabama çarptı diye haklı buluyordu kendini . neyse masraf ödeyeceğim dememe rağmen adam durmuyor. vücut yapmış ama beyin erimiş . bu olayda görüntü de var diyorsunuz . işte ne güzel herkes hakettiği kadarını bulur . bu kadar endişeye de gerek kalmaz . değil mi ?Yanı bence yazdıklarınıza utanmanız lazım tabi başa gelmeden görmüyor gözleriniz ,
Diğer ikisi de o şerefisizin arkadaşlarıymış ona destek çıkıp bunun üzerine yürümüşler görüntülerde var ve alacaklarını almışlar.
İlgili şahis daha önceden de şikayet edilmiş evli kadına musallat olmuş felan telefon olayını bende merak ediyorum öğrenirsem yazarım.
Son olarak yanı utanmazsanız siz suçlusunuz diyeceksiniz
O gün sabah erkenden 8.30 gibi görümceme gidiyordum aslında kalabalık da yol ama o saatte yine insanlar vardı zamanımızda insanlar yanında can çekişen insanlara yardım etmiyorlar bunu görmeniz lazım ve inanın benimle ilgili nerden bilgi aldı ismimi numaramı nerden buldu çok merak ediyorum inanmamanızı anlarım ama inanın sizi inandırmak için de uğraşmamBen anlamadım bu ne cesaret yoldan çevirip nasıl mektup verebiliyor o kadar sokağın ortasında bu adam arad bir markete gelen birinin adını soyadını nasıl bilir de numarasını öğrenir ki kime sorabilir yani orada? Hadi buldu mesaj nasıl atar? bana hiç mantıklı gelmiyor anlattıklarınız resmen deli cesareti yani. Ayrıca mesajları gösterince zaten suçu ortaya çıkar bir şey olmaz eşinize. Ama dediğim gibi hiç inandırıcı da gelmedi bana.
konuyu yazarken eşim serttir korktum söylemeye diyen sizdiniz ? arkasından bir şey yapma diye uyaran da ? nasıl emin oldunuz bir anda şimdi ?Şunu belirteyim eşim kavga gürültü sevmez ve ben eminim eşimin konuşmaya gittiğine.
canım benim böyle arkadaşları kafana çok takam.yaşamayan bilemez bunları.ortalık sapkın kişilerle dolu.bilmeden yazmış çizmiş.sanki farklı dünyalarda yaşıyoruz.tecavüzler almış başını gitmiş bir ülkede hemcinsinin sana bu şekilde yazması bana çookkkk ilginç geliyor.heralde haber falan dinlemiyor.yok sanki sen kuyruk salladına getirmiş olayı.ozaman tecavüze uğrayanlarda mı kuyruk sallıyor.10 yaşındaki çocukda mı tahrik ediyor. yani mni etek giyen kadın tecaüzü hak ediyor diyenler gibi bir mantık.. :))) töbe töbeeYanı bence yazdıklarınıza utanmanız lazım tabi başa gelmeden görmüyor gözleriniz ,
Diğer ikisi de o şerefisizin arkadaşlarıymış ona destek çıkıp bunun üzerine yürümüşler görüntülerde var ve alacaklarını almışlar.
İlgili şahis daha önceden de şikayet edilmiş evli kadına musallat olmuş felan telefon olayını bende merak ediyorum öğrenirsem yazarım.
Son olarak yanı utanmazsanız siz suçlusunuz diyeceksiniz
Ben eşimin yaptığı normal iyi ki de öyle yapmış demedim ve şiddeti savunmadım bence anlayamıyorsanız bir kaç kez daha okuyun ben eşimin sözlerine inanırım o konuşmaya gidiyorum dediyse konuşmaya gitmiştir ve onu çıldırtmışlardır bu olaylar olurken zaten görüntü kayıtlarıda söylediğimi destekliyor adam sopayı çıkarınca eşim de girişiyor yanı ne yapsaydı o an dövülse daha mı iyi olacaktı adam kendini savunuyor evet görüntüler var içim rahat siz nedense rahat değilsiniz ve sözümün arkasındayım birşeyi anlamadan yaptığınız yorumlardan utanın...siz bence utanın biraz millete utanın diye yazmayın . karşı taraf suçsuz demedim . 3 kişiyi yoğun bakımlık yapmak normal değil . ve evet şiddet eğilimli insanlar rahatça dolaşamasın istiyorum . bizim başımıza gelince biz normal yoldan şikayet ediyorsak herkes öyle yapacak . hapistekilere sorun hepsinin ağır tahriki var . bu devirde bana şiddeti savunduğunuz için siz utanın . bu insanlar içeri girmiyor sonra bakıyorsun eskiden şu suçu varmış ama ceza almamış deniyor . bu ülkede düzen ve yasa var . herkes buna uyacak . birini yoğun bakımlık yaptı diyelim eşine mesaj atan adam o . diğerlerine de bir kılıf bulunmuş ve çok normalmiş gibi ay ceza almasa deniyor . kim ceZa alacak o zaman ? o adamların sağlık durumu ne ya da olayın iç yüzü tamamen ne bilmiyoruz . yaşamadan bilmiyor diyorsunuz ama bem yanlışlıkla arabasına azcık arabamı değdirdim diye adam beni dövecekti . o da arabama çarptı diye haklı buluyordu kendini . neyse masraf ödeyeceğim dememe rağmen adam durmuyor. vücut yapmış ama beyin erimiş . bu olayda görüntü de var diyorsunuz . işte ne güzel herkes hakettiği kadarını bulur . bu kadar endişeye de gerek kalmaz . değil mi ?
Canım tşk ederim desteğin için.canım benim böyle arkadaşları kafana çok takam.yaşamayan bilemez bunları.ortalık sapkın kişilerle dolu.bilmeden yazmış çizmiş.sanki farklı dünyalarda yaşıyoruz.tecavüzler almış başını gitmiş bir ülkede hemcinsinin sana bu şekilde yazması bana çookkkk ilginç geliyor.heralde haber falan dinlemiyor.yok sanki sen kuyruk salladına getirmiş olayı.ozaman tecavüze uğrayanlarda mı kuyruk sallıyor.10 yaşındaki çocukda mı tahrik ediyor. yani mni etek giyen kadın tecaüzü hak ediyor diyenler gibi bir mantık.. :))) töbe töbee
ağzı olan konuşuyor.bunlardan burda çok var.
senin derdin sana yetiyor birde bunlara laf yetiştiriyorsun... TAKMAAAAAAAA