- 27 Mayıs 2015
- 297
- 622
-
- Konu Sahibi eftelya2015
bakın işte GEÇİCİ YAPTIRSIN HEVESİNİ ALSIN derken kararına saygı duymamış oluyorsunuz yahu öyle istiyor geçici istese geçici yaptırır ki önceki mesajınızda Bu ....kölelik değil birbirinin fikirlerine beğenilerine saygı duymaktadır..... demişsiniz..e bu ne perhiz bu ne lahana turşusuBak bu örneği beğendim. ..ama buna da cevabım var
Böyle sorunları konusabileceginiz kisilerle evlilik yaparsaniz sorun çözülür. Ben esime desem burnumu sevmiyorum düzeltmek istiyorum ne dersin... (bakın soruyorum yani fikir aliyorum) sorun çıkmaz ki.o durumun benim psikolojimi bozduğunu anlar yani. Ama dövme yaptirmadim diye psikolojim mi bozulacak...kimin bozuluyor böyle birşey için. Geçici yaptirirsin hevesini alırsın .
Katilmiyorum ...
Madem kendi vücudumuz...bu dakikadan sonra epilasyona son verelim. Kimseye kendinizi begendirme sorumlulugumuz yok. Nasılsa kendi vücudumuz. Karar bizim. En killi bacagimizla mini etegimizi giyip esimizin koluna girip gezelim.
Dövme de aynı. Senin esin kıl sevmiyorsa senin de dövme sevmeme hakkin var.
Birbirimizin vücudunda söz söyleme hakkimiz yok mu yav.
Akasya kardes vallah şiştim.Bakın sabahtır aynı şeyi yazıyoruz ben de haber verilmesi ve fikir sorulması taraftarıyım. Ama yaptırabilir miyim diye izin almam. Mesela eşim dövme yaptırmak istediğini söylese kendim için onun bu fikirden vazgeçmesini asla istemem.
Konu sahibi habersiz olduğu konuda haklı zaten dövmeden rahatsız değil isminin yazılmamış olmasından rahatsız.
Akasya kardes vallah şiştim.
Fikir alınması konusunda hem fikiriz tamam.
Yapabilir miyim edebilir miyim le biten cümleler hiç tarzim değil. Böyle olmaması gerektiğinde de hem fikiriz tamam.
Nerde ayrılıyoruz tespit ettim...Eşim dövme yaptircam ne dersin dedi...ben yaptırma gulüm ne işin olur derim. Israr etti o zaman derim ben hoşlanıyorum rahatsız olurum senin yanında yaptırmasan olmaz mı. O da yaptırmaz.bu kadar.
Ha gidip yaptirirsa ben de nasılsa organ nakli konusu da açıldı. ..gece alırım bobreklerini gider satar kendime Jennifer poposu yaptırırim.
Ayrıldığımız nokta çok açık ben kendim için eşimin istediği belki yıllardır hayalini kurduğu bir şeyden vazgeçmesini istemem. Çünkü eşimin hayatına ve kararlarına saygım var. Sizin de görüşlerinize saygım var kendi düşüncemi kabul ettirme gibi bir amacım yok. Herkes nasıl mutlu ise o şekilde yaşasın.Akasya kardes vallah şiştim.
Fikir alınması konusunda hem fikiriz tamam.
Yapabilir miyim edebilir miyim le biten cümleler hiç tarzim değil. Böyle olmaması gerektiğinde de hem fikiriz tamam.
Nerde ayrılıyoruz tespit ettim...Eşim dövme yaptircam ne dersin dedi...ben yaptırma gulüm ne işin olur derim. Israr etti o zaman derim ben hoşlanıyorum rahatsız olurum senin yanında yaptırmasan olmaz mı. O da yaptırmaz.bu kadar.
Ha gidip yaptirirsa ben de nasılsa organ nakli konusu da açıldı. ..gece alırım bobreklerini gider satar kendime Jennifer poposu yaptırırim.
Canim ben rahatsız oluyorsam yanımda boyalı adam istemiyorsam (yanlis anlamayin)irite oluyorsam bana tersse...vb. rica etmissem yaptırma diye. Gidip yaptırması normal mi. Evlenirken yok sonra yaptiriyor.bakın işte GEÇİCİ YAPTIRSIN HEVESİNİ ALSIN derken kararına saygı duymamış oluyorsunuz yahu öyle istiyor geçici istese geçici yaptırır ki önceki mesajınızda Bu ....kölelik değil birbirinin fikirlerine beğenilerine saygı duymaktadır..... demişsiniz..e bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
işte bana göre normal size göre değil :) evlenmeden önce olmuş sonra olmuş hiç önemi yok ki ama bana göre işte, benim sizin görüşünüze bi şey deme durumum yok sadece biraz tek vücut olayını abartıyorsunuz gibi düşünüyorum ,bundan kastım da aynı bedeni paylaşıyor gibi yapacağı şeyde fazlasıyla söz sahibi olmayı istemek ,bu benim fikrim anladım ki katılmıyorsunuz ben de size katılmıyorum ama sorun yok tabiki :)Canim ben rahatsız oluyorsam yanımda boyalı adam istemiyorsam (yanlis anlamayin)irite oluyorsam bana tersse...vb. rica etmissem yaptırma diye. Gidip yaptırması normal mi. Evlenirken yok sonra yaptiriyor.
Ya niye istemiyorsun Akasya kardes...yuz vermeyin hic.adam sanki yıllarca çok büyük birseyin hayalini kurmuş. ..demiş yıllarca alın teri dökecem ve bir çiftlik kurcam kendime...yoo neymiş iki şırınga boya.Ayrıldığımız nokta çok açık ben kendim için eşimin istediği belki yıllardır hayalini kurduğu bir şeyden vazgeçmesini istemem.
Şimdi bu sizin eşinizin hayatına saygı duymuş haliniz mi? İki şırıngayı neden küçümsüyorsunuz anlamadım ki.Ya niye istemiyorsun Akasya kardes...yuz vermeyin hic.adam sanki yıllarca çok büyük birseyin hayalini kurmuş. ..demiş yıllarca alın teri dökecem ve bir çiftlik kurcam kendime...yoo neymiş iki şırınga boya.
Vallahi ben derim vazgeç bu sevdadan gulüm...surdan da iki çay koy.
Canim ben rahatsız oluyorsam yanımda boyalı adam istemiyorsam (yanlis anlamayin)irite oluyorsam bana tersse...vb. rica etmissem yaptırma diye. Gidip yaptırması normal mi. Evlenirken yok sonra yaptiriyor.
Tabiki...sadece şaka yaptım.Şimdi bu sizin eşinizin hayatına saygı duymuş haliniz mi? İki şırıngayı neden küçümsüyorsunuz anlamadım ki.
Siz sevmiyorsunuz diye herkes dövmeye sizin verdiğiniz tepkiyi vermek zorunda değil.
Vallahi ben herhalinle filan Sevemem. Allahtan bir sakatlık hastalik gelir sonuna kadar basim üstüne ama herhalinle diye de...yok olmaz.tersten düşün, onun çok sevdiği birşeye senin taş koyman normal mi, adam sana beni her halimle sevmiyo musun dese mesela
He canım heGitmis koluna dovme yaptirmis bir koluna roma rakami ile dogum tarihini, digerine kendi ve oglunun adini yazdirmis...
Benim haberim bile yok, belki sevmiyom dovme bir fikir alsaydi bari, onu gectim benimde adimi yazdirabilirdi bir koseye, demekki vucudunda iz birakacak kadar sevmiyo beni!
İnsan evladini atamaz, atmamali da bu nedenle ismini vuciduna kazitmak hep onu animsamak belki hos bisi ama es nedir?
Hayat arkadasi, kotu gununde yaninda olandir, bes harfi cok gormus soylenincede sen de yazdir benim adimi, o zaman yazdiririm diyor...
Cok gucendim, demekki o kadar degerim yok dedim, guluyo essek herif..
Olay dovme yaptirmasi da degil herseyi kazitirken beni animsatcal bisi yapmamasi ve bunu yaparken bana danismamasi yoksa kendi vucudu naparsa yapsin...
Offffff
Bak burda haksizsin. Danismasi lazimdi falan diye sana destek oldum ama boyle dusunmeni yakistiramadim. Anne degilsin sanirim o yuzden boyle dusunuyorsun. Ben esimi ne kadar sevsemde evlat dedigin baska bisey. Kendini onunla kiyaslamaman lazim. Senin oglun olsaydi tamam ama baskasinin oldugu icin neden tamam degil? Yine babasi degil mi?ama oglum canim benim ondan bisi de beklemem onun adini sanini her yerede yazarim diyo...
O can bem canan oluyom... Ben buna kiriliyorum..
Evlat kadar esinde degeri olmali bence...
Kendi evladimiz olsa esimi bir koseye atmam illa bende yaptircak olsam dovme h esimin hem evladimin adina bisiler yaptirirdim onum yerinde ben olsam..