- 24 Nisan 2015
- 6.883
- 7.076
-
- Konu Sahibi eftelya2015
AyNen oyle bende istemem ama hep dunyada kendisi ve cocugu var gibi hareet ediyo ister istemez kiskaniyom.Sana sormasina gerek yok ama tabi ki soyleyebilirdi boyle boyle bi fikrim var diye. Ben istemezdim esimde benim adim olsun ya da onun adi bende olsun. Ilerde ayriliriz falan yuzunden degil. Cok istiyorsa bi tarih, bi sembol gibi bisey yapabilir. Seninkisi anladigim kadariyla neden sormadi kizginligi kadar neden beni adimi yazmadi kizginligi/kiskancligi var.
Sirf inat olsun diye neden kendine dovme yaptirsin ki, eger dovme yapmak gibi dusuncesi yoksa?Bende sinir olurdum bana soylemeden yapsa zaten sevmemde sen git yaptir kizginligin gecer
Cocuk benim degil ilk esinden.... Bizim henuz bir cocugumuz yok..Bence kendi cocugunu kiskanma. Es baska evlat baska sende bunun farkindasindir. Bilemiyorum baska aranizda bir sorun yoksa uzatmaya gerek yok bence. Zorlasan mesela yaptirsan hosuna gider mi? Ben zorla yaptim kendi dusunemedi dersin her gordugunde
Bunu hiç anlamadım doğum tarihini mi unutuyor...ne alaka kendi doğum tarihi. Sanki üretim tarihi.bir koluna roma rakami ile dogum tarihini,
Oglunuzu anladım da kendi ismi... komik ya bari nüfusa kayıtlı olduğu yeri de yazdirsaydi.digerine kendi ve oglunun adini yazdirmis...
Bunda haklısın. Sen sevmiyorsan dovmeli adam ne olacak.....dovmeli almamişsin ki gidip sonradan yaptırıyor. Sormuyor etmiyor.bunu yaparken bana danismamasi y
Ben isterse 30 yıllık evlilik olsun yine de isim dövme istemem...belki çocuk ismi. O da herkeste var orjinal değil.Hayat arkadasi, kotu gununde yaninda olandir, bes harfi cok gormus
Ben asla yaptirmam dovme, sinirim cok marifetmis gibi dovme yaptirmasi+sadece kendisinin ve cocugunun adini yazdirmasi+madem yaptiriyon benide animsatcak isim olur evlilik tarihi olur bisi kazitabilirdi sembolik olarak...Sirf inat olsun diye neden kendine dovme yaptirsin ki, eger dovme yapmak gibi dusuncesi yoksa?
O zaman konu farkli tabi hak verdim kiskanmanaCocuk benim degil ilk esinden.... Bizim henuz bir cocugumuz yok..
Oglu ile ayni gun dogmus tarihi ondan yazdirmistir , kendi isminide yazdirma nedeni kalp atisi yapmis sonr cocugun ismi kalbim senin icin atiyo gibi bir anlam katmis,danismamasi ayri mevzu fikrimi alsaydi da bende bu kadar tepki vermeseydim..Bunu hiç anlamadım doğum tarihini mi unutuyor...ne alaka kendi doğum tarihi. Sanki üretim tarihi.
Oglunuzu anladım da kendi ismi... komik ya bari nüfusa kayıtlı olduğu yeri de yazdirsaydi.
Bunda haklısın. Sen sevmiyorsan dovmeli adam ne olacak.....dovmeli almamişsin ki gidip sonradan yaptırıyor. Sormuyor etmiyor.
Ben isterse 30 yıllık evlilik olsun yine de isim dövme istemem...belki çocuk ismi. O da herkeste var orjinal değil.
Eşiniz adınızı yazdirmadi diye üzülmeyin normal bence.
Ama fikir almaması bence büyük sorun.
Büyük kavga çıkardı bizde.
Buna kesinlikle katılmıyorum.Bence çok canını sıkmaaa dövme yaptırırken sormk zorunda degil
Cocuk benim degil ilk esinden.... Bizim henuz bir cocugumuz yok..
Buna kesinlikle katılmıyorum.
Ben belki sevmiyorum dövme adamı almışım dövmesiz. Gidip yaptırıyor sormadan.boyle bir free hayat mi var.
O zaman ben de saçımi sıfıra vurup bıyık dövmesi yaptirayim dudak üstüme.