esime sinir oldum ;!!!

Ben asla yaptirmam dovme, sinirim cok marifetmis gibi dovme yaptirmasi+sadece kendisinin ve cocugunun adini yazdirmasi+madem yaptiriyon benide animsatcak isim olur evlilik tarihi olur bisi kazitabilirdi sembolik olarak...

Seni niye yazdirsin ki ya oglu ,ölene kadar oglu olacak bunu hicbirsey degistirmeyecek .. 1. Esiyle belki tek celsede bosandi gitti belki ,görmüyor bile .. senin ne özelligin var ki ?

Demek istiyordur :))) dovmeye niyetlenmis okadar ogluyla isimlerini ,dogum tarihini yazdiran adam senide sıkıstirirdi biyere :KK66:

Bende de kedimin dovmesi var kocamin yok :KK70:
Takilmayin sizi yaptirmamasina, siz zaten bir ömür onunla olacaksiniz...
Fikir almamasi biraz dusuncesizlik olmus ama belki sorarsam izin vermez ama yaptirirsam bisey diyemez diye dusunmustur.

neden oraya takıldınız ki ? örneklendirme yaptım estetik de olabilirdi mesela
Canim ben anlatamıyorum galiba...Kalıcı değişiklikte fikir almak lazım saç boyası kalıcı değil ki.dovme kalıcı ama.
Estetik de kalıcı. Tabiki fikir alınmalı. Sağlık sorunu hariç mesela nefes alamiyorsun ameliyat olacaksın esin hayir diyor hadi ordan dersin o zaman.ama ben Lopez poposu yaptiracagim ya da göğüs ölçümü buyutecegim kucultecegim vb. Sorulmasi lazim bence.
Adam gitmiş dövme yaptırmış ne yaptiracak ne yazdiracak belli değil. Böyle birseyin sorulmamasini ben anlayamıyorum.
İlişkilerin yüzeyselliginden kaynaklanabilir.

Kendi adını niye yazdirmis ki :KK53:
Bana en sacma gelen tarafi bu oldu:confused:
Adini mi unutacak? Sizofrenisi falan var da haberiniz mi yok acaba? o_O

işte sizin bu dediğiniz çok farklı bi şey. yahu adam ölmüş töbe ,ona soramayacaklarına göre en yakını eşi ,eşine sorcaklar . ona sorma şansları yok yani.....
Tamam onu anladım canım peki neden sorma gereği duyuyor olabilirler söyler misin?
Çünkü vücuduna söz söyleme hakkın var.

Esimin adini asla dovme yaptirmam onunda yaptirmasini istemem..olur ya hicbiseyin garantisi yok bi gun ayrilirsak onun ismini niye vucudumda tasiyim..esim dovme yaptirip gelse cok tepki vermezdm cunku sevdigim bisey.ama hosuma gtmeyen bsey olsa sormasini isterim en azindan onceden diyebilir..konu sahibi;bence bu durumu bu kadar buyutme..evlat farklidr kalicidir.onun adini bi omur tasiyabilir..ama daha once bi ayrilik yasadigindan biseylerin garantisi olmadigini dusunuyo olabilir...

Aslinda hepimiz ayni seyi soyluyoruz farkinda degiliz.. Hepimiz danisilabilirdi diyoruz konu sahibi yok deseydi yine baba dinlemeyip oglunun ismini yazdirabilirdi diyoruz. Sadece soyleme seklimiz farkli.

Canim ben anlatamıyorum galiba...Kalıcı değişiklikte FİKİR ALMAK lazım saç boyası kalıcı değil ki.dovme kalıcı ama.
Estetik de kalıcı. Tabiki fikir alınmalı. Sağlık sorunu hariç mesela nefes alamiyorsun ameliyat olacaksın esin hayir diyor hadi ordan dersin o zaman.ama ben Lopez poposu yaptiracagim ya da göğüs ölçümü buyutecegim kucultecegim vb. SORULMASI lazim bence.
Adam gitmiş dövme yaptırmış ne yaptiracak ne yazdiracak belli değil. Böyle birseyin sorulmamasini ben anlayamıyorum.
İlişkilerin yüzeyselliginden kaynaklanabilir.
yoo gayet güzel anlatıyorsunuz. ama şunu anlamıyorsunuz fikir almakla sormak aynı şey değil.
sizin dediğiniz izin almak gibi bi durum fakat ben örneğin burnumu diyelim- bu örneğimi de beğenmemezlilik etmezsiniz umarım.- beğenmiyorum ciddi anlamda bu şekilde mutlu değilsem söyleyeceğim şey şudur benim yaptırma gibi bir imkanım var yaptırcağım derim .çünkü öyle mutlu olacağım benim bedenim sonuçta aynı bedeni paylaşıyormuşuz gibi davranmanın mantığı yok ki

Tamam onu anladım canım peki neden sorma gereği duyuyor olabilirler söyler misin?
Çünkü vücuduna söz söyleme hakkın var.
nedenini söylüyorum işte aaaa
çünkü ona sorma gibi bi şanları yok ha sizin dediğiniz gibi olsaydı yaşarken öldüğümde organ nakli yaptırmak istiyorum diyen insanların da eşinden izin almak gerekirdi ama öyle bi durum yok ben öldüğümde organlarımı naklettirmek istiyorsam benim kararımdır. ama iş işten geçmişse kime sorcaklar ....

Benim vücudumda kimsenin söz söyleme hakkı olamaz. Haber veririm ama asla izin almam. Eş demek köle demek değil. Kıllı gezmek istersen seni zorla kimse ağdaya götürmez en fazla arkandan dedikodu yapılır gezebilirsin yani.
Ne demek ya ben dövme yaptırmak isteyeceğim eşim izin vermeyecek kıyamet kopar valla.
Bu kölelik değil birbirinin fikirlerine beğenilerine saygı duymaktadır.vucudunda habersiz değişiklik yapmak bence adam yerine koymamak ve saygisizlik tir. Herhalde adam onu yaparsan seni picaklarim demeyecek öyle adamla zaten ne işim olur.ama diyorsa canım ben hoş karsilamiyorum yaptirmani istemiyorum rahatsız olurum.
Ben onu yaptırmam.

Ayrıca sizin dediğiniz gibi bir sorma izin vermeme olayı yok ki adam direk gidip yaptirmis

Bu kölelik değil birbirinin fikirlerine beğenilerine saygı duymaktadır.vucudunda habersiz değişiklik yapmak bence adam yerine koymamak ve saygisizlik tir. Herhalde adam onu yaparsan seni picaklarim demeyecek öyle adamla zaten ne işim olur.ama diyorsa canım ben hoş karsilamiyorum yaptirmani istemiyorum rahatsız olurum.
Ben onu yaptırmam.

Ayrıca sizin dediğiniz gibi bir sorma izin vermeme olayı yok ki adam direk gidip yaptirmis
Fikrimi alsa bu kadar tepkili olmazdim. Beni animsaticak birseyide bu dovme olayina eklememis olmasi da beni manen uzdu, yoksa dusuncede gecen bir durum olsa istemezdim boyle bisi...
Birde sende benimkini yaptir bende senin adini yaptirayim demesi beni deli etti :KK66:
Yani karsilikli bir sey soz konusu esimsin ama karsiliksiz bisi yapmam diyo resmen ama oglum canim benim ondan bisi de beklemem onun adini sanini her yerede yazarim diyo...
O can bem canan oluyom... Ben buna kiriliyorum..
Evlat kadar esinde degeri olmali bence...
Kendi evladimiz olsa esimi bir koseye atmam illa bende yaptircak olsam dovme h esimin hem evladimin adina bisiler yaptirirdim onum yerinde ben olsam..

Benim vücudumda kimsenin söz söyleme hakkı olamaz. Haber veririm ama asla izin almam. Eş demek köle demek değil. Kıllı gezmek istersen seni zorla kimse ağdaya götürmez en fazla arkandan dedikodu yapılır gezebilirsin yani.
Ne demek ya ben dövme yaptırmak isteyeceğim eşim izin vermeyecek kıyamet kopar valla.
İzin almak degil danismak fikir almak es bunun icin vardir gerci i hicbi konuda bana danismaz kafaya koyar yapar gelir ama dovme kalici bisi atiyorum kizil renk sac sevmiyo bem seviyorum ilk tanistigimiz dada sacim kizildi ama su an kahve sevmiyo diye kizil yapmiyom bende dovme sevmeyebilirdim ...

Ben onu yaptırmam.

Bakın sabahtır aynı şeyi yazıyoruz ben de haber verilmesi ve fikir sorulması taraftarıyım. Ama yaptırabilir miyim diye izin almam. Mesela eşim dövme yaptırmak istediğini söylese kendim için onun bu fikirden vazgeçmesini asla istemem.

Konu sahibi habersiz olduğu konuda haklı zaten dövmeden rahatsız değil isminin yazılmamış olmasından rahatsız.

İzin almak degil danismak fikir almak es bunun icin vardir gerci i hicbi konuda bana danismaz kafaya koyar yapar gelir ama dovme kalici bisi atiyorum kizil renk sac sevmiyo bem seviyorum ilk tanistigimiz dada sacim kizildi ama su an kahve sevmiyo diye kizil yapmiyom bende dovme sevmeyebilirdim ...

Siz de taviz vermeyin kızıl saç seviyorsanız kızıla boyatın saçlarınızı. İşte ben buna kızıyorum eşiniz istiyor diye her şeyden vazgeçiyorsunuz bunu yapmayın.

yoo gayet güzel anlatıyorsunuz. ama şunu anlamıyorsunuz fikir almakla sormak aynı şey değil.
sizin dediğiniz izin almak gibi bi durum fakat ben örneğin burnumu diyelim- bu örneğimi de beğenmemezlilik etmezsiniz umarım.- beğenmiyorum ciddi anlamda bu şekilde mutlu değilsem söyleyeceğim şey şudur benim yaptırma gibi bir imkanım var yaptırcağım derim .çünkü öyle mutlu olacağım benim bedenim sonuçta aynı bedeni paylaşıyormuşuz gibi davranmanın mantığı yok ki
Bak bu örneği beğendim. ..ama buna da cevabım var :KK50::KK50:
Böyle sorunları konusabileceginiz kisilerle evlilik yaparsaniz sorun çözülür. Ben esime desem burnumu sevmiyorum düzeltmek istiyorum ne dersin... (bakın soruyorum yani fikir aliyorum) sorun çıkmaz ki.o durumun benim psikolojimi bozduğunu anlar yani. Ama dövme yaptirmadim diye psikolojim mi bozulacak...kimin bozuluyor böyle birşey için. Geçici yaptirirsin hevesini alırsın .

Sende kendi adinla evlaninin adini yazdir Ucuncu ye gerek yok diye altina yazdir :KK66:

Kendi vücudu, neden sorsun ki ne yapacağını? Yalnız dövmeyi kime yaptırmış acaba?

Takılacak bir şey değil bence...

nedenini söylüyorum işte aaaa
çünkü ona sorma gibi bi şanları yok ha sizin dediğiniz gibi olsaydı yaşarken öldüğümde organ nakli yaptırmak istiyorum diyen insanların da eşinden izin almak gerekirdi ama öyle bi durum yok ben öldüğümde organlarımı naklettirmek istiyorsam benim kararımdır. ama iş işten geçmişse kime sorcaklar ....
Canim güzel bilgiler vermissin...esin allah korusun organ bağışladı hayattayken.karti var.sen hastanedesin bekliyorsunuz allah korusun.
Sen organı alamazsiniz dediğin anda alamazlar.
Hayattayken bağışlamis olmasi uzakta olur kaza bela olur yakını bulunamaz diye.
Bir bilgi olsun kk kadınlarına.

X