esime sinir oldum ;!!!

Yok etmez ama icimde uhde oldu hala cok kirginim evde durasim yok, denize gidelim dediydim bir haftadir soyluyom neymis denize giremezmis dovmeden dolayi o da yatti bana sormamis yaptirirken simdi de o nedenle eve hapsolduk seytan diyo bas git kalsin tek basina alsin dovmesi nide basina calsin...
Planlarınızı etkileyecekse fikir almalıydı. Sizde gidin tatile tek gidemez misiniz??

Ya soleseydi boyle bir dusuncem var, seninde fikrini alayim, yine yaptirsin sonucta vucudun mudahale hakkim yok! Ya da bize dair bisilerde ekletseydi baska bir kosesine vucudunun isim degil kastim beni de mest ederdi, ama hep benim fikrimi almamasi hem bizi konunun disinda birakmasi hem benimle dalga gecer gibi gecip karsima gulmesi beni deli etti!!!!
Gercekten bugun yuzunu goresim yok, disari cikayim dedim tum arkadaslariminda bir isi var kimse musait diil eve kapandim durdukca sinirim tavan yapiyor!!!

senin sıkıntının özü dövme değil, dövme bir kırılma noktası bence, bir yorumda seni telefona isminle kaybettiğini sana özel birsey yapmadığını söyledin, sıkıntı bu, duygusal tatminsizlik yaşıyorsun, yoksa adam sana o aitlik hissini o bağlılığı gösterse dövmeyi sorun edeceğini sanmıyorum

oğlu sabit ama ben gelip geçici miyim diye kırılıyosun bu konuda da haklısın, bizim arkadaslarla tartışmasını yaptığımız şey daha yüzeysel senin durumunla ilgisi yok aslında

adam sana kadınım aşkım hayatımın ikinci baharı falan dese telefonuna da güzel bir hitapla kaydetse sen ne evladını sıkıntı edersin ne dövmeyi

X