esime sinir oldum ;!!!

Tamam sacını sıfıra vur esin sıfır sac sevmiyor diye ne olacak yani ne degişecek sen sevıyorsan?

Bıyık dövmesini dudak üstunde sen begenıyorsan kım ne dıyebılır :)
Eşler kesinlikle birbirinin vücudunda söz sahibidir. Uç bir örnek dahi olsa vereceğim. Organ Bağışı olacaksa eşe sorulur yapalım mı diye...anneye babaya değil.

Ben bu yargisi i kirmasi icin onu bes yil bekledim, onun icin cok fedakrlikta yaptim, olumden dondu agir hastalik gecirdi parasiz issiz kaldi hep yaninfa idim ailesi bile destek olmadi...
Bu kadar sey yapmisken beni hala her an gidebilecek biri olarak gormesi beni de hayatina kazimamasi beni bu kiriyor.

Bir onceki sayfada yazdim dusuncemi gormedim yazdigini alinti yapamadim
Yazdığınızı gördüm evet haber verilmesi konusunda haklısınız.
Mesela ilerde estetik yaptırmak istediniz eşiniz yaptırma derse yaptırmayacak mısınız? İnsan sadece karşıdaki için yaşamaz ki belki siz mutsuz olacaksınız sırf eşiniz istemiyor diye öyle devam eder misiniz?

Ona da sevinmezdim olay o degilki cilesini ceken benim adam ne adimi yazitir, ne bir sosyal paylasim sitesinde resmimizi paylasir, telde bile adim yazili bana ozel bisi yapmamasi
Böyle bi adam olduğunu sonradanmı öğrendin kesin belli etmiştir kendini zamanında neden evlendin memnun değilsen

siz epilasyonu kendinizi beğendirmek için yapıyorsanız iş ayrı ama kendi adıma ben kendimi öyle beğendiğim için yapıyorum mesela. istiyorsanız tabi ki karar sizin yaptırmazsınız gezersiniz.

konu sahibi ben de olsam izin almam mesela ama söylerim ben şunu yapacağım gibi dövme konusunda olsun herhangi saç boyama vb. olsun . sizin kırılmanızı da anlarım ama düşünmemeiş demek ki ve kararlarını kendisi alma konusunda sizle aynı düşünmüyor yapacak bir şey yok.

kuzenim saç boyama konusunda izin alırdı eşinden çok sinir olurdum ,hiç izin vermezdi eşi boyamaz otururdu öylece.bence sınırlar aşılmamalı .

Kimse baba ogul arasindaki bagi kabul etmiyoruz demiyor ki. Esine danisilabilirdi diyoruz.
Benim baska bi evlilikten cocugum olsa yeni evliligimde ki esim bizim aramiza karisamaz. Ama dovme gibi kalici bir seyi danisirdim. Ha yok dese bile kafama koyduysam yapardim. Ama hic degilse fikrini almis olurdum. Burda ki olay eve gelmis o zaman gormus karisi dovme yaptirdigini. Bu yanlis bence. Konu sahibinin illa bana dair bir dovme yap demesi yanlis olabilir ama esinin anladigim kadariyla hic bir yonden konu sahibini hayatina sokmuyor. O yuzden kiskanmasi da dogal.

Son düzenleme:
nasil bir estetik olduguna bagli. Karga burunluysam ve gercekten rahatsiz oluyorsam esimi dinlemezdim. Ama ne biliyim gogus estetigi gibi biseyi esimin izni olmadan yapmazdim. Sonucta cinsellik acisindan beni cekici bulmasi lazim.

Edit: belki esi dovmeyi cekici bulmuyordur? Hic bir zaman iliskiye girmek istemeyecek? Tuhaf bir ornek oldu ama danisilmasi lazim her halikuarda

Son düzenleme:
İnsanların bencilliğine hayranım. Saç boyama ve dövme aynı şey mi? Tabi ki sizin işinize gelmediği için aynı değil.
Siz canınız ne isterse yapın ama karşıdaki yapamaz. Ne ala dünya

Yani eşimi etkileyen bir durum yoksa neden izin alalım kendi vucudumuzka ilgili? Bu demek ki biraz da eşlere göre degişiyor kimi kendine sorulsun istiyor ve soruyor kimi kendini bu konuda söz sahibi görmüyor eşine saygı duyuyor. Dogrusu tartışılır demek ki ..

Belki diğerinden ayrıldım bundan da ayrılım diye düşünüyorsa ondandır

ama çocuk bir mi ömür boyu onun çocuğu o hiç bir zaman ayrılamaz

Tamam ben de öyle diyorum zaten. Hiç hakkın yok madem vücudu üzerinde niye soruyorlar.alsinlar gitsin.

Hiç hakkın yok demedim öncelikle ..
Eş öldügünde söz sahibi olabilirsin oda şu sebeple eşi ölmeden önce sana bu konuda fikrini beyan etmiş olabilir diye yoksa keyfimize keder degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…