- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.256
-
- Konu Sahibi eftelya2015
Eşler kesinlikle birbirinin vücudunda söz sahibidir. Uç bir örnek dahi olsa vereceğim. Organ Bağışı olacaksa eşe sorulur yapalım mı diye...anneye babaya değil.Tamam sacını sıfıra vur esin sıfır sac sevmiyor diye ne olacak yani ne degişecek sen sevıyorsan?
Bıyık dövmesini dudak üstunde sen begenıyorsan kım ne dıyebılır :)
Ben bu yargisi i kirmasi icin onu bes yil bekledim, onun icin cok fedakrlikta yaptim, olumden dondu agir hastalik gecirdi parasiz issiz kaldi hep yaninfa idim ailesi bile destek olmadi...Her ikinizin de Yaşadıkları çok farklı dolayısıyla hayata getirdiğiniz yorum ve bakış açısı da.siz Boşanma sürecini yaşamadınız ,dolayısıyla daha naif bakıyorsunuz evliliğe ama eşiniz bu Süreci Yaşadı ,yıprandı ve belki de güvenini ve inancını Kısmen kaybetti.çocuğunuz olmadığına göre daha yeni evli olmalısınız, eşiniz de zamanla bu inancınızı ve samimiyetinizi görerek evliliğe karşı olan olumsuz yargısını da değiştirecektir.
Bunu da yapti ve sormadi bana gozumu hastenede actim cok kotu zamanlardiEşler kesinlikle birbirinin vücudunda söz sahibidir. Uç bir örnek dahi olsa vereceğim. Organ Bağışı olacaksa eşe sorulur yapalım mı diye...anneye babaya değil.
Yazdığınızı gördüm evet haber verilmesi konusunda haklısınız.Bir onceki sayfada yazdim dusuncemi gormedim yazdigini alinti yapamadim
Böyle bi adam olduğunu sonradanmı öğrendin kesin belli etmiştir kendini zamanında neden evlendin memnun değilsenOna da sevinmezdim olay o degilki cilesini ceken benim adam ne adimi yazitir, ne bir sosyal paylasim sitesinde resmimizi paylasir, telde bile adim yazili bana ozel bisi yapmamasi
Katilmiyorum ...
Madem kendi vücudumuz...bu dakikadan sonra epilasyona son verelim. Kimseye kendinizi begendirme sorumlulugumuz yok. Nasılsa kendi vücudumuz. Karar bizim. En killi bacagimizla mini etegimizi giyip esimizin koluna girip gezelim.
Dövme de aynı. Senin esin kıl sevmiyorsa senin de dövme sevmeme hakkin var.
Birbirimizin vücudunda söz söyleme hakkimiz yok mu yav.
Kimse baba ogul arasindaki bagi kabul etmiyoruz demiyor ki. Esine danisilabilirdi diyoruz.sorun gerçekten ne?
dövme yaptırması mı?
yaptırırken size sormaması mı?
yoksa sizin olmayan bir çocukla arasında böyle bir bağ bulunması mı?
adam tamamen çocuğuyla arasında olan sembolik bir şey yapmış. öyle kalp doğum tarihleri falan benim için fazla gereksiz ama sonuçta kendince çocuğuyla arasında bir bağ kurmuş.
ebeveyn-çocuk ilişkisi ancak ölümle son bulması gereken bir bağ, o da bunu sembollemiş kendince.
bir zahmet siz bir uzak durun.
bu onların ikisine özel bir şey.
sizinkini isterse ayrıca yaptırır. ama ikisine özel bir şeyi sembolleştirirken sizi araya katmaması normal değil mi?
sorun, dövme falan değil, siz eşinizin çocuğuyla arasında olanı hazmedememişsiniz, en azından anlatış yolunuzdan görünen o, durum o değilse bile.
Uzun yıllardır evliyim...1 kere bile saç baş giyim vb. Değiştirilebilir şeyler hakkında fikir sormadım ama kalıcı bir değişiklikte fikrini sorarim.Mesela saçınızı falan boyatırken hep eşinize söyler misiniz?
telefonda bile adını yazan, fotonuzu paylasmayan adamdanOna da sevinmezdim olay o degilki cilesini ceken benim adam ne adimi yazitir, ne bir sosyal paylasim sitesinde resmimizi paylasir, telde bile adim yazili bana ozel bisi yapmamasi
nasil bir estetik olduguna bagli. Karga burunluysam ve gercekten rahatsiz oluyorsam esimi dinlemezdim. Ama ne biliyim gogus estetigi gibi biseyi esimin izni olmadan yapmazdim. Sonucta cinsellik acisindan beni cekici bulmasi lazim.Yazdığınızı gördüm evet haber verilmesi konusunda haklısınız.
Mesela ilerde estetik yaptırmak istediniz eşiniz yaptırma derse yaptırmayacak mısınız? İnsan sadece karşıdaki için yaşamaz ki belki siz mutsuz olacaksınız sırf eşiniz istemiyor diye öyle devam eder misiniz?
Saç boyama ile dövme aynı şey mi allah aşkına. ..ama söylerim ben şunu yapacağım gibi dövme konusunda olsun herhangi saç boyama vb.
neden oraya takıldınız ki ? örneklendirme yaptım estetik de olabilirdi meselaSaç boyama ile dövme aynı şey mi allah aşkına. ..
Eşler kesinlikle birbirinin vücudunda söz sahibidir. Uç bir örnek dahi olsa vereceğim. Organ Bağışı olacaksa eşe sorulur yapalım mı diye...anneye babaya değil.
Fikir sormak başka izin almak başka şeyler. Ben de fikir sorarım ama yaptırma derse de vazgeçmem.Uzun yıllardır evliyim...1 kere bile saç baş giyim vb. Değiştirilebilir şeyler hakkında fikir sormadım ama kalıcı bir değişiklikte fikrini sorarim.
Tamam ben de öyle diyorum zaten. Hiç hakkın yok madem vücudu üzerinde niye soruyorlar.alsinlar gitsin.O dediğini eş öldüğünde soruyorlar bir diğerine, sen hayattayken senin organlarını eşine soran yok
Tamam ben de öyle diyorum zaten. Hiç hakkın yok madem vücudu üzerinde niye soruyorlar.alsinlar gitsin.
işte sizin bu dediğiniz çok farklı bi şey. yahu adam ölmüş töbe ,ona soramayacaklarına göre en yakını eşi ,eşine sorcaklar . ona sorma şansları yok yani.....Tamam ben de öyle diyorum zaten. Hiç hakkın yok madem vücudu üzerinde niye soruyorlar.alsinlar gitsin.