esime sinir oldum ;!!!

Dövme yaptırmışsa ve kendi adına kadar yazdırmışsa size ait , ikinize ait özel bir sembol tarihte yazdırabilirdi kesinlikle haklısınız.
Ve yine danışması gerektiği konusunda da haklısınız bence.

İster kendi çocuğunuz olsun ister olmasın insan biraz duraksar, neden diye sorgular ?

Sanırım ikinci evliliği olduğu için herşeyin bir gün bitebileceğini daha çok idrak ettiğinden dolayı yaptırmadı.

İlk okuduğumda acaba yaptı da ilk tepkinizi ölçmek için göstermedi mi diye geldi aklıma.

Hiç öyle birşey yok valla burda da reel hayatta da çok görüyoruz kadınların çocuktan sonra eşim neki birinci planda çocuğum gelir hayatta ki tek varlığım çocuğum vs. laflarını Şimdi baba böyle davranınca gerçekçi olmak lazım bence Anne evladını ön planda tutunca herşey normal bir baba bunu yapınca bende eşiyim bende isterim falan filan O çocuk sizden olsaydı aynı tepkiyi yine verirdim diyebiliyorsanız eğer ben size helal olsun derim o ayrı

Dövmelerimi eşimden habersiz yaptırdım. Eşimin adını da yaptırmam sonrakilerde. Ama eşimi çok seviyorum. Belki içinizi rahatlatır bu yazdıklarım.

Valla benden habersiz dovme yaptirsa ben de kizardim dovme karsiyim cunku ama kendi oglun mu kiskandigin orasini anlayamadim:KK57:

Gitmis koluna dovme yaptirmis bir koluna roma rakami ile dogum tarihini, digerine kendi ve oglunun adini yazdirmis...
Benim haberim bile yok, belki sevmiyom dovme bir fikir alsaydi bari, onu gectim benimde adimi yazdirabilirdi bir koseye, demekki vucudunda iz birakacak kadar sevmiyo beni!
İnsan evladini atamaz, atmamali da bu nedenle ismini vuciduna kazitmak hep onu animsamak belki hos bisi ama es nedir?
Hayat arkadasi, kotu gununde yaninda olandir, bes harfi cok gormus soylenincede sen de yazdir benim adimi, o zaman yazdiririm diyor...
Cok gucendim, demekki o kadar degerim yok dedim, guluyo essek herif..
Olay dovme yaptirmasi da degil herseyi kazitirken beni animsatcal bisi yapmamasi ve bunu yaparken bana danismamasi yoksa kendi vucudu naparsa yapsin...
Offffff
Asla istemezdim ve kendimde kimsenin adini yazdirmam koluma ne kadar seversen sev kimse bilemez bigun ayrilik olacagini. Oglunun ismini yazdirmis demissiniz galiba baska bi kadindan oglu. Sanki cocuk sizin cocugunuz degilmis gibi yazmissinizda. Siz kiskanmissiniz

Gitmis koluna dovme yaptirmis bir koluna roma rakami ile dogum tarihini, digerine kendi ve oglunun adini yazdirmis...
Benim haberim bile yok, belki sevmiyom dovme bir fikir alsaydi bari, onu gectim benimde adimi yazdirabilirdi bir koseye, demekki vucudunda iz birakacak kadar sevmiyo beni!
İnsan evladini atamaz, atmamali da bu nedenle ismini vuciduna kazitmak hep onu animsamak belki hos bisi ama es nedir?
Hayat arkadasi, kotu gununde yaninda olandir, bes harfi cok gormus soylenincede sen de yazdir benim adimi, o zaman yazdiririm diyor...
Cok gucendim, demekki o kadar degerim yok dedim, guluyo essek herif..
Olay dovme yaptirmasi da degil herseyi kazitirken beni animsatcal bisi yapmamasi ve bunu yaparken bana danismamasi yoksa kendi vucudu naparsa yapsin...
Offffff
Hem bana sorabilirdin yaptirmadan once belki sevmiyorumdur demissiniz hemde banane kendi vucudu naparsa yapsin diyosunuz o_O:KK64:

adamın basından bosanma gecmıs oyuzden yazdırmıyor bellıkı
hanı sızınle bosanacagından degıl! bı acıyı tecrube edınmıs bu yuzden kontrollu davranıyor
bence bunda kızacak bırsey yok ya...
boyle seyler ıcın yıpratmayın bırbırınızı

Demek ki eşler ömürlük olmuyo diye düşünüyo. Şimdiden sonra yaptırsa da bişey ifade etmez zaten .
Yok etmez ama icimde uhde oldu hala cok kirginim evde durasim yok, denize gidelim dediydim bir haftadir soyluyom neymis denize giremezmis dovmeden dolayi o da yatti bana sormamis yaptirirken simdi de o nedenle eve hapsolduk seytan diyo bas git kalsin tek basina alsin dovmesi nide basina calsin...

Sana sorması grekemıyor diyen arkadaşlara katılmıyorum.
Tabiki vücut onun istediğini yaptırabilir ama eşine sorması fikrini alması gerekir ben bunun kanaatindeyim.
Ben nasıl ki bazı şeyleri (kalıcı) yapmasını istemeyebilirsem, aynı şekilde o da istemeyebilir.
Yıllarca istemediği/m birşeyi görüp sinir olmak huzursuz olmak yerine ortak yolda anlaşılabilir.

Tabiki vücut onun istediğini yaptırabilir ama eşine sorması fikrini alması gerekir ben bunun kanaatindeyim.
Ben nasıl ki bazı şeyleri (kalıcı) yapmasını istemeyebilirsem, aynı şekilde o da istemeyebilir.
Yıllarca istemediği/m birşeyi görüp sinir olmak huzursuz olmak yerine ortak yolda anlaşılabilir.

ama dövmenin orta yolu yok ki ya yaptırırsın ya yaptırmazsın, hani istemeyen kişi arkadaşı olsa orta yol şu olurdu : yaptırayım ama senin görmeyeceğin bir yere yaptırayım...ama.konu es olunca gözden ırak bir vücut parçası yok

Benim esimin vucudu dovmeden nerdeyse gorunmuo bana sorma gereksinimi de duymadi sadece fikrimi ara ara alir bak bu nasilmis die yaptirabilir ben seviyorum cok da yakisio bence he ama su da var yine bana sormadan bizim harflerimizle bi amblem olusturup onu da yapti hakkini yemiyim boyle bisi yapip gonlunu alabilir

ama dövmenin orta yolu yok ki ya yaptırırsın ya yaptırmazsın, hani istemeyen kişi arkadaşı olsa orta yol şu olurdu : yaptırayım ama senin görmeyeceğin bir yere yaptırayım...ama.konu es olunca gözden ırak bir vücut parçası yok

Yok canım orta yolu bulunur derken yani sonuç yaptırmamak olucak ama karşı tarafı ikna etmek derdini anlatmaktan bahsettim. Hani eşin yaptırmak ister sende dersin - tamam çok istiyosan yaptır ama ben o dövmeyi gördükçe rahatsız olucam, birde istemediğim sevdiğim birşeyi ısrarla yaptığın halde daha da huzursuz olucam, hayati bir mesele değil dövme yaptırmak yinede sana kalmış ' gibi tarzında düşüncesini dillendirebilir diye düşünüyorum.
Maalesef ki evlendiğimiz istediğimiz çoğu şeyden fedakarlık etme durumunda kalıyoruz, acı ama gerçek :)

Yok canım orta yolu bulunur derken yani sonuç yaptırmamak olucak ama karşı tarafı ikna etmek derdini anlatmaktan bahsettim. Hani eşin yaptırmak ister sende dersin - tamam çok istiyosan yaptır ama ben o dövmeyi gördükçe rahatsız olucam, birde istemediğim sevdiğim birşeyi ısrarla yaptığın halde daha da huzursuz olucam, hayati bir mesele değil dövme yaptırmak yinede sana kalmış ' gibi tarzında düşüncesini dillendirebilir diye düşünüyorum.
Maalesef ki evlendiğimiz istediğimiz çoğu şeyden fedakarlık etme durumunda kalıyoruz, acı ama gerçek :)

benim orta yoldan anladığım şu kendimden örnek veriyim, ben evlenir evlenmez hamile kalmak istiyodum eşimse 2 sene istemiyordu, oturduk konuştuk ben ona yaşımın zaten 27 olduğunu belki ha diyince çocuk olmayacağını geç anne olmak istemediğimi anlattım o da bana maddi açıdan biraz birikim yapıp evliliğin dinamiklerini oturtmak istediğini biraz da evli olarak baş başa takılmak istediğini anlattı

sonuçta ben hemen o 2 sene sonra çocuk isterken ortalamasını aldık ve evliliğimizin 1.yıldönümünde korunmayı bıraktık

sen bu yorumda sonuç yaptırmamak olacak demişsin o orta yol değil ki, senin istediğin şey

aynı konudan benım var gır bak ıstersen ama tam tersı ben esının sen benım esım konumundasın.

olduda esım dovme yaptırdı asla benım adımı yazdırsın ıstemem tabıkı ömür boyu onunla olmak isterım ama bugun yarın ne olcagının garantısı yok. onun ustunde kendım adına bole bı iz bırakmayı benım baskımla yapsın ıstemem.
kendisi istegiyle yaptırırsa amenna. onada bısey demem.
ayrıca herkese hakettıgı degerı vermek lazım ederinden fazlası bozuyo ınsanları.
benım esım dovmeden hc hoslanmaz ama benım adımı yazdır dese yazdırmam oda bana ancak cocugumun adını yazdırırım dıyo bence no problem kendisi bilir:) bence bıraz eyvallahsız olun.

Benim esimin vucudu dovmeden nerdeyse gorunmuo bana sorma gereksinimi de duymadi sadece fikrimi ara ara alir bak bu nasilmis die yaptirabilir ben seviyorum cok da yakisio bence he ama su da var yine bana sormadan bizim harflerimizle bi amblem olusturup onu da yapti hakkini yemiyim boyle bisi yapip gonlunu alabilir
Su saatten sonra her yerine adimi yazdirsa kar etmez demin aradim tartistik gormek istemiyorum o dovmeleri bana sakin gsterme dedim , cunku hep kendi hep evladi herkes diyo ya bir gun ayrilirsiniz falan es durumlari kalici olamiyor bazen, benim kirildigimda bu beni kalici gorse beni animsatacak illa isim sart diil nikah tarihi olur , bir resim olur bisiler sembol yada yaptirabilirdi ama bana dair birsey yaptirmadi..
Ben kendi adima zaten dovme yaptirma mrklisi degilim, anlami olan semboller ve resimler guzel oluyo ama vucut yapisi da dovmenin kendini gostermesinde etken.
Kendi vucuduma kalici asla yaptirmam hem acisi var hem daha oncede dedim sikilirim ayni seyi gormekten hemde alerjim var...

Ya soleseydi boyle bir dusuncem var, seninde fikrini alayim, yine yaptirsin sonucta vucudun mudahale hakkim yok! Ya da bize dair bisilerde ekletseydi baska bir kosesine vucudunun isim degil kastim beni de mest ederdi, ama hep benim fikrimi almamasi hem bizi konunun disinda birakmasi hem benimle dalga gecer gibi gecip karsima gulmesi beni deli etti!!!!
Gercekten bugun yuzunu goresim yok, disari cikayim dedim tum arkadaslariminda bir isi var kimse musait diil eve kapandim durdukca sinirim tavan yapiyor!!!

Ben su an o moddayim o dovmeyi gordukce sinirim tavan yapacak sirf bu nedenle aksam ayri yattik bir surede yanima yaklasmasini istemiyorum her anlamda hemde :KK66: Gozumden irak Allaha yakin olsun..

X