- 27 Ağustos 2013
- 1.900
- 2.469
- Konu Sahibi eftelya2015
ay alemsin ya, benim de adimi yazdirsaydi bi köseye diyor.. sormasi lazimdi..sanki gecici dövme mi? sen yapsan tepkisi nolurdu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten hak verdin mi? Kendi çocuğu olsa bu kadar bozulmazdı evlat evlattır kimden olduğu çok mu önemli?O zaman konu farkli tabi hak verdim kiskanmana
Her konuda boyle evlat candir buna sozum yok,ama zaten cocuk gorcek bakip gececek onun icinde anlami olmayacak dovmenin...O zaman konu farkli tabi hak verdim kiskanmana
Evet bende buna gucendim iste beni sonuza kadar hayatinda gormuyorsun dedim ki ben onun icin cok seyi goze aldim ilk esim Allah izin verirse de hep onunla olmak isterim...Eşiniz ayrılıp boşandığı için zamanla bazı şeylerin değişebileceğinin yani bazı şeylerin sonsuza kadar sürmeyeceğinin farkında, geçmişindeki bu tecrübesinden dolayı isminizi yazmaya yanaşmamıştır
Ona da tepki verirdim emin olun...Gerçekten hak verdin mi? Kendi çocuğu olsa bu kadar bozulmazdı evlat evlattır kimden olduğu çok mu önemli?
Mesela saçınızı falan boyatırken hep eşinize söyler misiniz?Buna kesinlikle katılmıyorum.
Ben belki sevmiyorum dövme adamı almışım dövmesiz. Gidip yaptırıyor sormadan.boyle bir free hayat mi var.
O zaman ben de saçımi sıfıra vurup bıyık dövmesi yaptirayim dudak üstüme.
Kalici..ay alemsin ya, benim de adimi yazdirsaydi bi köseye diyor.. sormasi lazimdi..sanki gecici dövme mi? sen yapsan tepkisi nolurdu acaba
Katilmiyorum ...Kendi vücudu karar onun zaten
Verirdin mutlaka ama bu kadar vermezdin çok kıskanıyorsun oğlunu.Ona da tepki verirdim emin olun...
Ona da sevinmezdim olay o degilki cilesini ceken benim adam ne adimi yazitir, ne bir sosyal paylasim sitesinde resmimizi paylasir, telde bile adim yazili bana ozel bisi yapmamasiHa sen eşinin çocuğunu yazdırmasına bozulmuşsun kendi çocuğun olsa sevinirdin anlaşıldı şimdi
pardon çok merak ettim, kendinizi kaç yaşında bir çocukla kıyaslıyorsunuz?Ona da sevinmezdim olay o degilki cilesini ceken benim adam ne adimi yazitir, ne bir sosyal paylasim sitesinde resmimizi paylasir, telde bile adim yazili bana ozel bisi yapmamasi
Bir insanin hayatinda oncelikleri vardir onunki oglu aralarindki baga sygim sonsuz oylede olmali olum ayirmali bir tek ama bende bir esim , bizim de bir bagimiz var aralarina hic girmedim, dovmede de girmem ama bir koluna onunla ilgili bisi yaptirdi ise digerinede beni animsatcak bisi yaptirsaydi mutlu olurdum...sorun gerçekten ne?
dövme yaptırması mı?
yaptırırken size sormaması mı?
yoksa sizin olmayan bir çocukla arasında böyle bir bağ bulunması mı?
adam tamamen çocuğuyla arasında olan sembolik bir şey yapmış. öyle kalp doğum tarihleri falan benim için fazla gereksiz ama sonuçta kendince çocuğuyla arasında bir bağ kurmuş.
ebeveyn-çocuk ilişkisi ancak ölümle son bulması gereken bir bağ, o da bunu sembollemiş kendince.
bir zahmet siz bir uzak durun.
bu onların ikisine özel bir şey.
sizinkini isterse ayrıca yaptırır. ama ikisine özel bir şeyi sembolleştirirken sizi araya katmaması normal değil mi?
sorun, dövme falan değil, siz eşinizin çocuğuyla arasında olanı hazmedememişsiniz, en azından anlatış yolunuzdan görünen o, durum o değilse bile.
Benim vücudumda kimsenin söz söyleme hakkı olamaz. Haber veririm ama asla izin almam. Eş demek köle demek değil. Kıllı gezmek istersen seni zorla kimse ağdaya götürmez en fazla arkandan dedikodu yapılır gezebilirsin yani.Katilmiyorum ...
Madem kendi vücudumuz...bu dakikadan sonra epilasyona son verelim. Kimseye kendinizi begendirme sorumlulugumuz yok. Nasılsa kendi vücudumuz. Karar bizim. En killi bacagimizla mini etegimizi giyip esimizin koluna girip gezelim.
Dövme de aynı. Senin esin kıl sevmiyorsa senin de dövme sevmeme hakkin var.
Birbirimizin vücudunda söz söyleme hakkimiz yok mu yav.
Her ikinizin de Yaşadıkları çok farklı dolayısıyla hayata getirdiğiniz yorum ve bakış açısı da.siz Boşanma sürecini yaşamadınız ,dolayısıyla daha naif bakıyorsunuz evliliğe ama eşiniz bu Süreci Yaşadı ,yıprandı ve belki de güvenini ve inancını Kısmen kaybetti.çocuğunuz olmadığına göre daha yeni evli olmalısınız, eşiniz de zamanla bu inancınızı ve samimiyetinizi görerek evliliğe karşı olan olumsuz yargısını da değiştirecektir.Her konuda boyle evlat candir buna sozum yok,ama zaten cocuk gorcek bakip gececek onun icinde anlami olmayacak dovmenin...
Benim icin bisi olsaydi sasirmis ve cok mutlu olmustum.
Ben birde cok cilesini cektim maddi manevi ister farkli sekillerde deger gordugunu bilmek istiyo bazen dovme bir sembol sadece...
Evet bende buna gucendim iste beni sonuza kadar hayatinda gormuyorsun dedim ki ben onun icin cok seyi goze aldim ilk esim Allah izin verirse de hep onunla olmak isterim...
Ama o hep ani yasamakla mesgul gelecek hep belirsiz tabikide ayrilikta olabilir, bir omurde surebilir ama ben bitsin istemem kendi adima cocugumuz olsun, evimiz olsun birikimimiz olsun ki kendi evladin ilerde zorluk cekmesin derdindeyim
Cocukla kiyaslamiyorum. Onu sevmesi onu animsatcak bisi yapmasina sozumde yok, hos bisi ama bu sadece esim icib anlam ifade ediyo cocuk icin diil...pardon çok merak ettim, kendinizi kaç yaşında bir çocukla kıyaslıyorsunuz?
Bir onceki sayfada yazdim dusuncemi gormedim yazdigini alinti yapamadimGerçekten hak verdin mi? Kendi çocuğu olsa bu kadar bozulmazdı evlat evlattır kimden olduğu çok mu önemli?