Eşime oryantel oynamak isteyince...

bencede böyle adamlar haka dansını hakediyo çok kaba ve kusura bakma odun gibi,bencede çok hoş düşünmüşün ne var yani yapmakta isteyebilirsin neresi kötü kocan sonuçta böyle renkler bence güzel milete bakçana oynarken sana baksın..ha bide didem çok çirkin ıyy oynasa nolur midem bulanıyo ne buluyolar o kadında anlamıyorum..iyi yapmışın yüz verme anlasın hatasını

valla yerinde olsam bende aynı tepkiyi verirdim insan istemediğini öyle mi söylermiş canım!!

Herşeyin fazlası zarar. ilginin de, ilgisizliğin de, sevginin de, sevgisizliğinde, seksapelin de, küslüğün de...
Ayrıca yatak odasında ayıp olmaz..
bu soruyu sormak yerine direkt yapsaydınız böyle bir tepkiyle karşılaşmayacağınızı düşünüyorum.
Kırıcı olsa da yatak ayıracak, yüzüne bakmayacak kadar kötü bir durum da yok bence ortada...

kadesa bir yorumunda kötü olsun ya

düşünme terliği mi bu fikri cok sevdimmm

biscolata reklamları cıkınca eşimin yüz ifadesi cok komik oluyor hemen bana bakıyor izliyor muyum die
bende üzülmesin die askım ben böyle uzun boylu kaslı ücgen vucutlu erkekleri begenmiyorum senin gibi orta boylu göbekli erkekleri begeniyorum diorum

Son düzenleme:
eşinize bikaç gün tavır yapın da çok ta uzatmayın ama
sonra o da inada bindirir filan aranız bozulmasın yani
bi de takıldığım bi konu eşinizin bilgisayarında neden didemin videoları var açıp onları mı izliyo yani orasını anlayamadım
ben olsam sinir olurum çünkü o tarz videolar olmasına

bilgisayarda yükllü değilde zaten bilgisayarımız ortak.
harddisk var ekstra onun içinde var. onlarıda harddiski taktıkca izliyor .onuda sürekli tasır durur oraya buraya zaten. film filan yükler izler müzik yükler izler.
bende sinir oluyordum ama öyle aşırı derecede sürekli izlemediğinden problem etmiyordum acıp dakikalarca bakmıyor . bakmayacaksa da neden yüklemiş bir fikrim yok.
tavır yapacağım zaten hakediyor o bunu.

Talihsiz cümleler kurmuş...

Ama siz de tuhaf bir öneride bulunmuşsunuz
Ben erkek olsam, eşim böyle bir öneride bulunsa epey gülerdim...
Kusura bakmayın

İnsanın eşine o... olursun zilli olursun demesii beni hayretler içinde bıraktı resmen.Öncelikle siz iyi niyetli bişeyler düşünmüş olabilirsiniz fakat eşinizin sizden tiksinirim demesi hiç hoş olmamış.Hayatını paylaştığı insana böyle sözler sarfetmesi hiç etik değil.Bence süründürün burnu sürtsün biraz.Yine sabırlıymışsınız.Allah korusun eşim bana böyle sözler sarfedecek onun kafasını didemi izlediği bilgisayara gömer yere fırlatır başının üstünde yıldızların uçuşması yerine didemin uçuşmasını izletirdimÇok fena sinirlendim kusura bakmayın.

buna tavır yaparken bahaneyle o videoları da sildirin bence
bu vesileyle aradan çıksın bu da

Talihsiz cümleler kurmuş...

Ama siz de tuhaf bir öneride bulunmuşsunuz
Ben erkek olsam, eşim böyle bir öneride bulunsa epey gülerdim...
Kusura bakmayın

Ben de böyle düşünüyorum.Oryantel olmayan bir bayanın fantazi için dahi olsa böyle giyinip dans etmesi komik bir durum bence.Çekici olmaktan ziyade komik gelirdi bana.Şu seksi hizmetçi,tavşan kostümleri de bana hep komik gelmiştir.

Son düzenleme:
bunları okudukça evliliğe bakış açım değişiyo :d iyiki varsınız ya çok saolun

eşin kelimelerini yanlış seçmiş kırıcı konuşmuş ama sen de hiç böyle bir öneride bulanma canım biz kadınlar hep erkeklerin ilgisini çekmek için çabalıyoruz sonuç ne böyle saçma sapan tepkiler sözler boşver canım biraz da erkekler bizim için çabalasınlarsen biraz surat yap tavrını belli et ama çok da uzatma.dersini almıştır kocan

Simdiden hastaligin gectimi diye sormaya basladi.gecmedi gecse bile sana inat dantelli camasirlarimi giyip yatacagim senide inletecegim dedim.ister banyoya git oster baska yere umurumda degil dedim

Simdiden hastaligin gectimi diye sormaya basladi.gecmedi gecse bile sana inat dantelli camasirlarimi giyip yatacagim senide inletecegim dedim.ister banyoya git oster baska yere umurumda degil dedim

lütfen herşeyi kelimelere dökme, yap sadece.

tavırlarınla hissettir kırıldığını, böyle biraz komik oluyo

Bir kadının eşinin karşısına geçip de bu tarz oyunlar oynaması oldukça komik. Kaliteli iç çamaşırlar v.s. bunlar önemli ama bu tarz oyunlar falan çok itici. Eşinin tavırları ve tepkisi hiç hoş değil cezayı hak ediyor ama cinselliği ceza olarak kullanmak da hoş bir şey değil tamam aynı yatağa girip sarmaş dolaş olma ama şunu da yapma sana ceza olsun havasında yapma.

bu hastalığın kolay kolay geçmiceni anlasın bakalım o daha çok tutuşacak

Peki kizlar haklisiniz sanirim.ama bazi arkadslar bu tarz yaklasmami onermistin bileyim evlilikte daha cok yeniyim.tavirlarimla belli edeym konusmamak en iyisi bu konular hakkinda

Arkadaşım bu kadar açık konuşmak zorunda mısın iki lafının biri dantelli çamaşır, cinsellik okurken ben utandım birbirinize karşı seviyeniz bile kalmamış

Arkadaşım bu kadar açık konuşmak zorunda mısın iki lafının biri dantelli çamaşır, cinsellik okurken ben utandım birbirinize karşı seviyeniz bile kalmamış

Beni oylede sebek gibi goren bi kocam varsanirim ona inat olsun diye yapiyorum valla.esler arasnda da bu konularda konusulmayaaksa kimle konusaymki.Buradaki arkadaslar boyle ceza ver dedi diye boyle konusuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…