• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime oryantel oynamak isteyince...

cinsellikte sınır yaşayan iki kişiye aittir bence. konu sahibinin bunu istemesinde, heves etmesinde bi tuhaflık göremedim ben. eşi istememiş yapmayıverirler. ama yapan da yapar yani normal

cinsellikte sınır yaşayan iki kişiye aittir bence. konu sahibinin bunu istemesinde, heves etmesinde bi tuhaflık göremedim ben. eşi istememiş yapmayıverirler. ama yapan da yapar yani normal

ben de aynı düşünüyorum.bana komik gelir ama başkası yapar.belki de benim yaptığım başka birşey diğerine itici gelir.bu artık zevke kalmış birşey..

benim takıldığım tek konu kadın ya da erkeğin cinselliği silah olarak görmesi..ya da sorunları cinsellikle halletmeye çalışması.

hiç unutmuyorum eşinden şiddet gören ve boşanmayı düşünen bir kadına burada bazı arkadaşlar sen de azıcık kadın ol,ilgi çeken şeyler giy falan demişlerdi.şok olmuştum...işte dediğim şey bu.

henüz evli değilim ve cinsel hayatım yok o yüzden ne yapılır ne yapılmaz bilemem tabi ama bana göre bunun kaidesi kuralı yoktur sanırım yine de bilemem:26:

konuya gelince öyle cezalandırmalar falan saçma geldi bana.evet eşi ayıp etmiş hangi konuda olursa olsun bi kadına böyle sözler söylenmemeli.

kırıldığını söylesin eşide özür dilemiş zaten ama şunu giy bunu giyme yatağı ayır falan vs. ne bileyim garip geldi

bide böyle bi konunun mesajlarla konuşulması garibime gitti akşam aynı eve gireceksiniz o zaman yüzyüze konuşmak daha mantıklı değil mi ben sevgilimle bile ( eski sevgilimle tabi :) kırıldığım ettiğim sinir olduğum konuları buluşur öyle konuşurum daha iyi sonuç verir bana göre

ben de aynı düşünüyorum.bana komik gelir ama başkası yapar.belki de benim yaptığım başka birşey diğerine itici gelir.bu artık zevke kalmış birşey..

benim takıldığım tek konu kadın ya da erkeğin cinselliği silah olarak görmesi..ya da sorunları cinsellikle halletmeye çalışması.

hiç unutmuyorum eşinden şiddet gören ve boşanmayı düşünen bir kadına burada bazı arkadaşlar sen de azıcık kadın ol,ilgi çeken şeyler giy falan demişlerdi.şok olmuştum...işte dediğim şey bu.

mutsuz evliliğinden şikayet edene çocuk yap diyen bile gördüm burada. o yanlış tabi

benim kafama takılan bişey daha var, hani cinsellikle terbiye etmemeli falan diyoruz da, bu kadıncağız bu kadar laf duyduktan sonra da içinden gelmeyerek eşiyle birlikte mi olmalı? özellikle bir araç olarak kullanılmasın elbette ama küsken bile sevişilecek mi yani olay bu mu?

mutsuz evliliğinden şikayet edene çocuk yap diyen bile gördüm burada. o yanlış tabi

benim kafama takılan bişey daha var, hani cinsellikle terbiye etmemeli falan diyoruz da, bu kadıncağız bu kadar laf duyduktan sonra da içinden gelmeyerek eşiyle birlikte mi olmalı? özellikle bir araç olarak kullanılmasın elbette ama küsken bile sevişilecek mi yani olay bu mu?

olur mu hiç,o kadar da değil..tabii ki kırgınsa birlikte olacak değil.ama benim dediğim şu;sadece cinsel ödül-ceza verme..al karşına konuş,seni anlamasını sağla..yoksa hiçbir şey yokmuş gibi davranmak mümkün mü?

olur mu hiç,o kadar da değil..tabii ki kırgınsa birlikte olacak değil.ama benim dediğim şu;sadece cinsel ödül-ceza verme..al karşına konuş,seni anlamasını sağla..yoksa hiçbir şey yokmuş gibi davranmak mümkün mü?

haklısın canım o konuda,
biz konuşuyoruz ama konu sahibi ortalarda görünmüyo. mia yoksaaa??? :23:

Zaten eşinle kavgalıyken eşinin de gelip hadi yatalım diyecek hali yoktur. Konu sahibinin durumu bu olduğu için tuhafıma gitti. Havada hakaretler uçuşuyor ama eşi regl gününü hesaplıyor

evet eşin kırıcı davranmış öyle konuşarak ama seninde nerden aklına geldi oryantal kıyafetler alıp dans etmek
ben kendime hiç yakıştıramam şahsen

Felicyam,

garip olan ne biliyor musun?
tum bunlarin kocayi elde tutma cabasi ile yapilmasi ...
cabayla elde duracak koca da zaten o elde hic durmamistir bana gore...

Ayrica yine diger bir gariplik de kadinlarin cinsellikle her seyi cozecegine, eslerinin her istediklerini yerine getirecegine inanmasidir...

Bazen erkeklere hak veriyorum, basta kadinlar kendini cinsel obje olarak goruyorsa
erkekler haydi haydi gorur

Kadesa :)
Bak ben de tam ogrenememisim
bir de kucak dansi mi vardi ne? :)

ayarsız
eşine nolursa olsun bu lafları söyleyebilen bi erkek kadar tiksinç varmıdır ki hayatta

haklısın canım o konuda,
biz konuşuyoruz ama konu sahibi ortalarda görünmüyo. mia yoksaaa???

yok kızlar bugün maç vardı ya annemlerdeydik eve yeni geldm o yüzden yazamadım. annemlerdeyken telefondan yazıyordum sizlere :)

işte benimde içimden gelmiyordu öyle şeyler giyip cinsellik yaşamak acıkcası o yüzden ceza olur bu ona diye düşündüm.
çünkü o kıyafetler içinde de yada dısında da beni şebek gibi görüyor ama belli etmiyor belkide ihtiyaclarını karsılamak için diye düşündüm ve bu dediği laflarlada soğudum ister istemez cinsellik yönünde. sonra düşündümde hem bu ona ceza olur aklı basına gelir dedim. bazı arkadaslarda evet paçalı don giy ya da dantellileri giy ama hiç dokundurtma deyince gaza geldim.

Zaten eşinle kavgalıyken eşinin de gelip hadi yatalım diyecek hali yoktur. Konu sahibinin durumu bu olduğu için tuhafıma gitti. Havada hakaretler uçuşuyor ama eşi regl gününü hesaplıyor

aynen dediğin gibi tatlım. özür diliyor sırnasıyor affet deyip duruyor. ama bir yandan da günü hesaplıyor sorup duruyor. bu da daha cok sinirlerimi bozuyor. bende inadına öyle giyinip yapmak istemiyorum.

kızlar uyumam lazım iyi geceler sizlere. yarın erkenden iş bası yapacağım yine. tekrar gireceğim iş yerinden..

iyi geceler hepinize. iyi yada kötü farketmez yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Felicyam,

garip olan ne biliyor musun?
tum bunlarin kocayi elde tutma cabasi ile yapilmasi ...
cabayla elde duracak koca da zaten o elde hic durmamistir bana gore...

Ayrica yine diger bir gariplik de kadinlarin cinsellikle her seyi cozecegine, eslerinin her istediklerini yerine getirecegine inanmasidir...

Bazen erkeklere hak veriyorum, basta kadinlar kendini cinsel obje olarak goruyorsa
erkekler haydi haydi gorur

Kadesa :)
Bak ben de tam ogrenememisim
bir de kucak dansi mi vardi ne? :)

Kocayı elde tutuma çabası derken? canım bizde boyunlarına ip bağlayıp gözlerini bantlayıp aman kaçmasın aman gözü kimseyi görmesin diye erkekleri zorla tutumaya çalışmıyoruz.
her kadının evlilikte görevleri vardır,ben bunları yaparak yalnızca eşimi değil kendimide mutlu ediyorum,süslenip püslenmek hangi kadının hoşuna gitmez ki kapıyı güler yüzle açıyorum oda beni öyle görünce tüm derdini sıkıntısını unutuyor,önüne peynir ekmek koysam sesini çıkarmaz önce gözü doysun karnını doyurmak daha kolay

evde paspal dolaşmak bana göre değil,çünkü güzel bakımlı temiz dolaşınca enerjim artıyor bu karşımdakinede yansıyor,misal; telefonda karşıdaki kişinin sesi uyuşuk gelse aynı etki bizede yansıyor bir müddet sonra karşıdaki kişiyle aynı moda giriyoruz veya güzel hoş bakımlı bir bayan görsek içimiz açılıyor ona bakmak hoşumuza gidiyor,erkeklerin neden gitmesin.

benim bildiğim evlilikte 2temel problem vardır huzursuzluğa neden olan
1.para
2.cinsellik
tabikide herşey cinsellikle çözülemez,cinsellik olması için yani motivasyon için ortamında şartları uygun olmalı adamda moral kadındada istek olmazsa adam nasıl yapsın evimizde sapık beslemiyoruz sonuçta.

Kocayı elde tutuma çabası derken? canım bizde boyunlarına ip bağlayıp gözlerini bantlayıp aman kaçmasın aman gözü kimseyi görmesin diye erkekleri zorla tutumaya çalışmıyoruz.
her kadının evlilikte görevleri vardır,ben bunları yaparak yalnızca eşimi değil kendimide mutlu ediyorum,süslenip püslenmek hangi kadının hoşuna gitmez ki kapıyı güler yüzle açıyorum oda beni öyle görünce tüm derdini sıkıntısını unutuyor,önüne peynir ekmek koysam sesini çıkarmaz önce gözü doysun karnını doyurmak daha kolay

evde paspal dolaşmak bana göre değil,çünkü güzel bakımlı temiz dolaşınca enerjim artıyor bu karşımdakinede yansıyor,misal; telefonda karşıdaki kişinin sesi uyuşuk gelse aynı etki bizede yansıyor bir müddet sonra karşıdaki kişiyle aynı moda giriyoruz veya güzel hoş bakımlı bir bayan görsek içimiz açılıyor ona bakmak hoşumuza gidiyor,erkeklerin neden gitmesin.

1.para
2.cinsellik

tabikide herşey cinsellikle çözülemez,cinsellik olması için yani motivasyon için ortamında şartları uygun olmalı adamda moral kadındada istek olmazsa adam nasıl yapsın evimizde sapık beslemiyoruz sonuçta.

evlilikte huzursuzluğa sebep olan 2 temel problem
1.sevgi
2.saygının azalmasıdır

hersey bununla baslar

herseyi biz yapacaksak neden evleniyoruz ki

erkekler klubu olsaydı eger bir tane bile erkek karımı elde tutmak için biskolata erkeği gibi olmak istiyorum die konu acarmıydı
malesef hiç sanmıyorum

erkekler kendilerini evin reisi sanar ya

hadi ordan

asıl evin reisi biz kadınlarız

dısarda calısıyoruz
eve gelip yemek bulasık temizlik
cocuk doğurma büyütme
her iş biz de

ya biz neden evleniyoruz bu erkeklerle hiç anlamıyorum

kocası her daim yardımcı kadınları tenzih ediyorum

Son düzenleme:

1.para
2.cinsellik

Süslenip püslenmeyi bende çok severim, yaparım da
ama tutup da bunu eşimin gözü başkasına kaymasın diye yapmam.
Eşim istiyor diye yapmam, gözü doysun diye yapmam,
kendim için yaparım.

Bir kaç sayfa önce konuya yazmıştım.
Konuyu eşime okudum, verdiği cevap
'' Eşini hayvandan farksız gören bir adam ve eşinden beklediği ilgiyi sevgiyi görmeyen,
son çare olarak degerini böyle şeylerle kazanmaya çalışan umutsuz ev kadınlarından biri daha'' demişti.
Meger ne kadar haklıymış :)

Evlilikte para ve cinsellik hiç bir şey aslında.
Asıl önemli olan saygının ve sevginin yitirilmesi.
Saygı ve sevgi olmayan evlilikte cinsellik olsa ne yazar, para olsa ne yazar?

Ha bu arada tüm bunlara ragmen eşin senin için ne yapıyor?

Son düzenleme:
O KOSTUMLERI Bende gordum dun aksam bugun bakabıldım
esıme bende alayımmı dansoz kostumu dedım gulduk
ama dusundumde
sızın cıdden gıyınıp oynamanız ben erkek olsaydımda kadın olsaydımda bana komık gelırdı ıtıcı gelırdı...

bende ozel gecelerde sınırım yoktur ama dansoz kıyafetı gıyıp oynamak , hızmetcı kostumu gıyıp yatak odasında yemek ıkram etmek gıbı bana komedı gelır :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir adamın, kendisini yalnızca mutlu etmek isteyen karısına bu şekilde cevap vermesi ne yazık ki içler acısı bir durum.
Sizin adınıza gerçekten de çok çok üzüldüm.

"Sen giysen o.. olursun" lafı da hiç hoş değil. Bir erkeğin, başka bir kadında beğeni ile baktığı kıyafeti eşine yakıştıramaması da inanılmaz saçma gelir bana. İçten içe kadınlar hakkında düşündüğü şeyleri böyle böyle ortaya koyuyorlar işte.

Bu gibi adamların gözünde kadın, çocuk doğuran, temizlik yapan ve yatakta da yalnızca altta yatan canlı anlamına geliyor genellikle.

Film gibi. Biraz değişik bir şeyler yapmak isteseniz, "Sen nereden öğrendin bu numaraları o..." diyecek neredeyse. Pes.

1.para
2.cinsellik

kesinlikle katılıyorum tatlım :)))

erkek milleti işte, ağzının ayarı yok ki, sıkma canını
tepkini göstermişsin,gereken lafları söylemişsin içinde kalmamış,
daha fazla uzatma bence gönlünü alması için ona fırsat ver,
yeni evlisin daha ne gaflar yapacak sana, hepsi aynı bunların:))

Back