- Konu Sahibi miaselinam
:)))) iğrençlik nasıl olurmuş görsüneheheheh
şok olur dumura uğrar benim adam karı hepten cıldırdı der
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)))) iğrençlik nasıl olurmuş görsüneheheheh
şok olur dumura uğrar benim adam karı hepten cıldırdı der
ya şu da garibime gitti bir dansözü ağzının suyu akarak izliyor sana gelince o............olursun diyor..bu nasıl bi bakış açısı böyle?
ayrıca neden o didem midir nedir onu öyle izlemesine izin veriyorsun? ne münasebet...aynısını biscolata yağuşukluları :) için sen yap bakalım neler oluyo
evet burda didem oynasa suan ağzımın suları akar ama sen yapsan öyle olmaz ded.
eşine yuh diyorum..erkekler odundur bilirim ama bu kadar da değil ya..
canım sen bırak oryantali falan eşine direkt "düşünme terliği" uygula da aklı başına gelsin! ayıp etmiş.
eşinize bikaç gün tavır yapın da çok ta uzatmayın ama
sonra o da inada bindirir filan aranız bozulmasın yani
bi de takıldığım bi konu eşinizin bilgisayarında neden didemin videoları var açıp onları mı izliyo yani orasını anlayamadım
ben olsam sinir olurum çünkü o tarz videolar olmasına
bilgisayarda yükllü değilde zaten bilgisayarımız ortak.
harddisk var ekstra onun içinde var. onlarıda harddiski taktıkca izliyor .onuda sürekli tasır durur oraya buraya zaten. film filan yükler izler müzik yükler izler.
bende sinir oluyordum ama öyle aşırı derecede sürekli izlemediğinden problem etmiyordum acıp dakikalarca bakmıyor . bakmayacaksa da neden yüklemiş bir fikrim yok.
tavır yapacağım zaten hakediyor o bunu.
Talihsiz cümleler kurmuş...
Ama siz de tuhaf bir öneride bulunmuşsunuz
Ben erkek olsam, eşim böyle bir öneride bulunsa epey gülerdim...
Kusura bakmayın
Simdiden hastaligin gectimi diye sormaya basladi.gecmedi gecse bile sana inat dantelli camasirlarimi giyip yatacagim senide inletecegim dedim.ister banyoya git oster baska yere umurumda degil dedim
Simdiden hastaligin gectimi diye sormaya basladi.gecmedi gecse bile sana inat dantelli camasirlarimi giyip yatacagim senide inletecegim dedim.ister banyoya git oster baska yere umurumda degil dedim
Arkadaşım bu kadar açık konuşmak zorunda mısın iki lafının biri dantelli çamaşır, cinsellik okurken ben utandım birbirinize karşı seviyeniz bile kalmamış