• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime oryantel oynamak isteyince...

Bakış açısı çok çirkin...

Dansöz görünce kafasını çeviren oryantal dansı sevmeyen bir adam olsa tiksinç gelmesi normal ama dansözleri ağzı açık izle onların yaptığına sanat de sonra karına gelince zilli olursun bilmem ne...

Biz kadınlarda da hata var. Hala sokakta hanımefendi mutfakta en iyi aşçı yatakta da en iyi seks partneri olmaya endeksliyoruz kendimizi. Siz hiç kocalık vazifesini böyle şeylere endeksleyen bir adam gördünüz mü?

Onlar errrkektirr... kilo da alsa, kel de kalsa, göbekleri balkonlarıdır, yakışır onlar herşey... Ama kadınlar kilo alsa, göbeği sarksa, yaşlansa, canı istemese kadınlık vasfından çıkmış olur... Hem cinslerimizi eleştiririz hemen kızım kocan boşayacak ne saldın kendini falan filan...

canım erkek mülletine iyilik yaramaz s....n sevilir ne uğraşıyorsun bırak ayrıca o çok mu mükemmel çok mu sexy sana böyle birşey söyleyebiliyor sende desydin keşke kıvançın karın kasları ile seninkiler aynı mı diye :47:

evet burda didem oynasa suan ağzımın suları akar ama sen yapsan öyle olmaz ded.

bu nasıl bir cümledir? nasıl bir terimdir o? ortada tiksinç bir durum varsa o da eşinin konuşmalarıdır.

ayrıca senin dans etmeni istemeyebilir ama bu şekilde mi söylenir? her şeyin bir adabı vardır.

hem neden eşin dansözün videolarını bilgisayarına kaydediyor ki? ben bunu da istemezdim. zaten dansöz seven erkekler bana çok itici geliyor.

çok ciddi tavır koymalı, affettirmek için kendini neler yaptığını izlemelisin.

eşime sordum böyle birşey yapsam hoşlanır mısın diye adam gülme krizine girdi,saçmalama dedi :9:

nerden aklına geldi dedi,kk dan bir arkadaş yazmış da dedim..direkt şu oldu tepkisi; milletin özel hayatını bana anlatma,dinlemek istemiyorum dedi ve gitti..

eşim bile bu tepkiyi verdiyse konu sahibinin eşi burayı okursa olacakları düşünemiyorum.

Bazen bende eşime sormak istiyorum ama hemen beni ilgilendirmez kimsenin hayatı özellikle kadınlar kulubu eşrafı der :52: Hatta bir kaç kez sordu sen özel bişeyini paylaşmıyorsun demi orda diye:52: Asla diyorum ve bu gerçek...!

ne öküz kocan var ya kusura bakma nolur insan eğlencesine bile olsa yapsana karıcım falan der sırf gülüp eğlenmek için bile olsa bırak fantezi bilmem neyi.ben olsam senin yerinde aynen aynı tepkiyi verirdim zaten biz kadınlar takıntılı oluyoruz biri vücudumuzla ilgili olumsuz eleştirici yapınca nolursa olsun saatlerce onu düşünüyoruz yani ben öyleyim şahsen kesin bi tokat atar kalkar yanından giderdim bna dese öyle birsey sonuna kadar haklısın güzelimm. bırak biraz mesafeli davran sürekli aynı şeyleri tekrarlama yanında konusurken yani bana böyle dedin falan diye artık birazda susarak cezalandır.

cezalandırcam onu inim inim inletçem görür o !!!!!!

dantelli geceliklerle inadına gircem yatağa hiç bi şekilde elini süremeyecek. oh olsun ona . susacağım bundan sonra öyle samimide olmayacağım canım bitanem hayatım diye. tavrımı belli edeceğim. anlasın bir daha yapamayacağını diyemeyeceğini bana böyle şekilde birsey :'( :43:

didem denilen kızı görmesem dünyanın 8. harikası falan zannederdim konuyu okuyunca kız güzel dans ediyor biliyoruz ama estetiksiz bölge kalmadı yüzünde ve vücudunda ayrıca her ne olursa olsun insanın eşine bu tarz sözler sarf etmemesi azım çok kızdım sen ona bi süre yüz verme bence

Eşiniz haklı ama pat diye söyleyince haksız duruma düşmüş.
Gerçekten dansöz kıyafeti giyip oryantel yapan var mıdır eşinin karşısında :44:
Yok yok yoktur...
:18:

Eşiniz haklı ama pat diye söyleyince haksız duruma düşmüş.
Gerçekten dansöz kıyafeti giyip oryantel yapan var mıdır eşinin karşısında :44:
Yok yok yoktur...
:18:

iyi de tatlım yapacağımdan değildi sadece tepkisini ölçmek istemiştim isteseydide hosuma gider deseydi de yapardım herhalde ileriki yıllarda. ama ne bileyim böyle tepki vermesine kızdım ben.

Back