• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime oryantel oynamak isteyince...

bunlar annemlerin zamanındaymış canım yıl 2013 milletin gözü baya açık bunları artık bekleme:)

Evet beklemiyorum böyle birini çünkü onu bulalı baya oldu. Bende öyle diyordum ama hala varmış böyle aşklar. :)

Paçalı dona falan çok güldümde bence en sexy halinle salın ortalarda :23:
Azıcıkta onun canı yansın ve bence yatakları ayırmayın
:ssz:

Son düzenleme:
amin canim, dilerim sizde birbirinizi iyi tanidikca, sorunlari minimuma indirip huzurlu ve mutlu ömür boyu bir evlilik gecirirsiniz.

tartisma esnasinda yaninizda yatan esiniz size söyleseydi (bende her gece baska bir kadini hayal ediyorum ama iste elimde sen varsin idare ediyorum !!) siz esinize bir tokat atmazmiydiniz ? kadinlara tokat atma özgürlügü var ama erkege yok demi ? mimlenmis nasilsa, kadin erkek fark etmez bunu duyan es suratina patlatir bir tane,ben duysaydim bende patlatirdim.

tabi size kalsa bir dansözlük tartismasi yüzünden gitsin kocasina vursun küfür etsin yatagi ayirsin 3-5 yil sonra iyice yüz göz olup birbirlerine sövüp saysinlar demi ? sonra kazayla birde cocuk yapsinlar ama anlasamasinlar siddetli gecimsizlikten vede bosansinlar? bunlarimi istiyorsunuz? ayrica yazilani iyide okuyup anlayamiyorsunuz.ben esler arasindaki karsilikli saygidan bahsettim.size cok mu yabanci bu kavramlar ?

ne kadar hazirsiniz kücük seyler icin yuvalari yikmaya,binbir zahmetle yuva kurmak icin gece gündüz ugrasin sonrada kücük seyler icin hosgörüyü bitirip yillanmis kinle asik oldugunuz insandan bosanin.cok kolay degil mi ? nasilsa emek harcamak gerekmiyor.celiski degildir bu efendim, evlilik hosgörü ister , ben demedim ki hep alttan al.hep erkek güclü.sizler konuyu anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz.isinize öyle geldigi icin.esimle 12 yildir mutluysak bu sadece benim fedakarligimla olabilcek birsey degil ki ? evlilik tek basina yürütülmez,üzülüyorum sizler icin cevrenizde saygi ve sevgi cercevesinde bir örnek yok demek ki.cok yazik.

kesinlikle katiliyorum bu sözlerinize, erkek icin disaridaki kadinla evdeki kadin bir degil.olmamalida zaten.

ayrica kadin olup olmadigimi sizlere ispatlamak zorunda degilim, adil olup evlilik kurumunun korunmasindan yanaysam.ben sizlere feminist erkek düsmani diyormuyum ?

Hadi arkadaşım hadi, hikaye anlatma, ben konuya yorumumu senin haddini bilmez yorumunu okumadan önce yapmıştım, zihniyetim belli benim, kalkıp da kafana göre etiketleyemezsin. Sen yuva yapıcısın da ben mi yıkıcıyım, dayağı basarmış ha! Anlaşıldı sen baya dayak yiyip sineye çekmiş birisin ya da bol dayak atan! Bu işleri iyi bilmenden, dayağa eğiliminden belli. Bana mutlu yuva hikayeleri anlatma. Çok gülerim.:34:

Fazlasıyla haddini aşmış.Demek ki neymis fazla düsünmeyeceksin yok hosuna gitsin keyfi yerine gelsin diye çabalamayacaksın o senin icin ne kadar ugrasıyorsa sende o kadar ugrasacaksın..Ne kadar seversen sev mesafeyi korumak zorundasın yoksa böyle saygısızlıklar kacınılmaz olur.İnsanoglunun icinde var nankörlük..

Umarım şimdiye kadar düzelmiştir aranız..Evlilikte neler sineye cekilmiyor ki..

Günaydın kızlar.
gerçekten moralim çok bozuk ben mi büyütüyorum bilmiyorum.
hep burada okurdum eşe dans etmek oryantel oynamak diye.
geçen gün bir alışveriş sitesinde gezerken oryantel kıyafetlere denk geldim. param olsa alır eşimede didem gibi dans ederdim dedim içimden.
coğu erkek bundan cok hoslanır diye düşündüm . e eşimde hayır demez dedim.
neyse akşam yatakta konusuyorduk herzamanki gibi.
"hayatım ben sana oryantel dans etsem nasıl olur? bir alışveriş sitesinde kıyafetleride satılıyordu böyle giysem dans etsem sana ?" diye sordum.
"ayy sen mi ? burdamııı tiksinirim valla hemen. Şebek gibi olursun güldürme beni" dedi.
nasıl yani dedim.
Ama coğu erkek beğenir bunu dedim.
evet burda didem oynasa suan (kendisi ibo hayranıdır ve didemin videoları filan ibonun videoları hep bilgisayarda kayıtlıdır. hep onun şarkılarını dinler.) ağzımın suları akar ama sen yapsan öyle olmaz ded.
gerçekten tiksinirmisin diye sordum evet dedi. o sinirle kalktım kendi yatağıma gittim. biz kücük odada yatıyoruz normalde tv karsısında uyuruz orda.
mia gel diye seslendi arkamdan kapıyı kitlemiştim şaka yaptım dedi. sonra yok o onun sanatı ama niye böyle yapıosun. ona yakısıo sen yapsan o... olursun dedi. zilli olursun dedi.
bende sinirlendim gittim işte. kendi yatağıma. baktım arıyor beni bakmadım telefona sadece mesaj attm.

hemen tiksineceğin ve şebek olan biriyle yatmaktansa hiç yatma daha iyi. bi şaka yaptım diyorsun bir de ama haklıyım o onun sanatı diyorsun. sen ne dediğini bilmiyorsun . ama ben özetleyeyim : o burda yapsa ağzının suyu akar ben burda yapsam şebek olurum tiksinç olurum . senin anlayısın bu. jartiyerde giyince şebek gibimi görünüyordum acaba. ne de olsa bu benim sanatım değil. o zaman bu sanata sahip olanlara git daha fazla güldürmeyeyim kendimi. dedim. gel buraya hadi dedi üzgün işareti koydu. gelmiyorum artık soğudum senden dedim. o bana ddedi ya soğurum tiksinirim diye . resmen beni incitti aşağıladı.
bu arada oldukca bakımlı fizik olarakta güzel bir kadınım. 23 yasındayım daha . eşimse 30 yasında. siz söyleyin haksızmıyım. artık onunla yatmak bile istemiyorum.

sabah kalktık sarılmak istedi yine aynı cümleler dolandı durdu ağzımızda. tamam istemiyorum ya soğudum senden dedim gelmiyorum yatmıyorum yanında. ne istiosan yap dedim. şaka yapmakta yasak dedi. yapmayacağım bundan sonra dedi. senin yaptığın şaka değildi dedim. cocuğum ya kandırabilecek sanki. öpmeye kalktı istemedim. işe gittim ondan önce giderkende ben işe gidiyorum dedim kapattım kapıyı gittim.

ohhh be içim rahatladı. ŞEBEK SENSİN DEDİM BİR DE!!!!

Canim sen eteklerini 3 parmak kisalt pantolonlarini birazcik daralt gorsun senin adam nasil oluyormus. Kizlar.... erkekler odundur dogru ama kuru odunda icten icten citir citir guzel yanar;)

Günaydın kızlar.
gerçekten moralim çok bozuk ben mi büyütüyorum bilmiyorum.
hep burada okurdum eşe dans etmek oryantel oynamak diye.
geçen gün bir alışveriş sitesinde gezerken oryantel kıyafetlere denk geldim. param olsa alır eşimede didem gibi dans ederdim dedim içimden.
coğu erkek bundan cok hoslanır diye düşündüm . e eşimde hayır demez dedim.
neyse akşam yatakta konusuyorduk herzamanki gibi.
"hayatım ben sana oryantel dans etsem nasıl olur? bir alışveriş sitesinde kıyafetleride satılıyordu böyle giysem dans etsem sana ?" diye sordum.
"ayy sen mi ? burdamııı tiksinirim valla hemen. Şebek gibi olursun güldürme beni" dedi.
nasıl yani dedim.
Ama coğu erkek beğenir bunu dedim.
evet burda didem oynasa suan (kendisi ibo hayranıdır ve didemin videoları filan ibonun videoları hep bilgisayarda kayıtlıdır. hep onun şarkılarını dinler.) ağzımın suları akar ama sen yapsan öyle olmaz ded.
gerçekten tiksinirmisin diye sordum evet dedi. o sinirle kalktım kendi yatağıma gittim. biz kücük odada yatıyoruz normalde tv karsısında uyuruz orda.
mia gel diye seslendi arkamdan kapıyı kitlemiştim şaka yaptım dedi. sonra yok o onun sanatı ama niye böyle yapıosun. ona yakısıo sen yapsan o... olursun dedi. zilli olursun dedi.
bende sinirlendim gittim işte. kendi yatağıma. baktım arıyor beni bakmadım telefona sadece mesaj attm.

hemen tiksineceğin ve şebek olan biriyle yatmaktansa hiç yatma daha iyi. bi şaka yaptım diyorsun bir de ama haklıyım o onun sanatı diyorsun. sen ne dediğini bilmiyorsun . ama ben özetleyeyim : o burda yapsa ağzının suyu akar ben burda yapsam şebek olurum tiksinç olurum . senin anlayısın bu. jartiyerde giyince şebek gibimi görünüyordum acaba. ne de olsa bu benim sanatım değil. o zaman bu sanata sahip olanlara git daha fazla güldürmeyeyim kendimi. dedim. gel buraya hadi dedi üzgün işareti koydu. gelmiyorum artık soğudum senden dedim. o bana ddedi ya soğurum tiksinirim diye . resmen beni incitti aşağıladı.
bu arada oldukca bakımlı fizik olarakta güzel bir kadınım. 23 yasındayım daha . eşimse 30 yasında. siz söyleyin haksızmıyım. artık onunla yatmak bile istemiyorum.

sabah kalktık sarılmak istedi yine aynı cümleler dolandı durdu ağzımızda. tamam istemiyorum ya soğudum senden dedim gelmiyorum yatmıyorum yanında. ne istiosan yap dedim. şaka yapmakta yasak dedi. yapmayacağım bundan sonra dedi. senin yaptığın şaka değildi dedim. cocuğum ya kandırabilecek sanki. öpmeye kalktı istemedim. işe gittim ondan önce giderkende ben işe gidiyorum dedim kapattım kapıyı gittim.

ohhh be içim rahatladı. ŞEBEK SENSİN DEDİM BİR DE!!!!

evet canım tepkınde cok haklısın hiç hoş olmayan bır dialog gecmıs aranızda sen ki onun hoşuna gitmek icin birşeyler yapmaya calısıyorsun onun verdıgı tepkı çok uzucu çok iyi affedilir bşr özür dilemesi lazım bence artık kapına kamyonla gülmü getirir ben bılmem :49:

üzülme anladığım kadarıyla eşini çok seviyosun bu yaptığını unutacaksın ama dersini vermeye çalıştıysan geri adım atma biraz devam et geri adım atarsan hemen kendini haklı çıkarır sebeblerinin haklı olduğunada seni inandırır sen neye kızdığını bile untursun ayrıca çok gençsin o sana böyle konuşarak egosunu tatmin etmeye çalışmış geçer onu kendi silahıyla vur ama çaktırma :)

Gerçekten çok ama çok ayıp etmiş eşiniz. İnsan karısına söyler mi hiç öyle kelimeler :57: Kesinlikle çok güzel sürprizler yapıp hediyeler alarak gönlünüzü almalı ama en önemlisi özür dilemeli...

şaka yapmış eşin bence ne okdar uzatma yaa bırak benim e. arkadaşmda öle saçmalar ama erkeklerin bazıları böle kzıdırmayı sever :)

Oryantallere saygım var ama bir kadının kocasına oryantal yapması ne bilim kırmak istemiyorum da çok tuhaf geldi. Amaa hee ortamı şöyle ayarlarsınız kostümü giyer üzerine şu sexi saten bornozlardan giyersiniz, böyle vücudu parlak gösteren yağlardan sürersiniz :9: adamı yanınıza çeker sana bir sürprizim var tatlım der onu kanepeye koltuğa atarsınız:27:. Sonra müzik başlar şöyle saçları savurur üstünüzdeki bornozu atar ve biraz sexi hareketlerle oynamaya başlarsınız. Yani Yıldız Tilbe gibi deli gibi gerdan kırmak, deli gibi kalça atmak değil de daha naif daha estetik oynarsınız kısa tutup sonra nutku tutulan ve kıvama gelen kocaya yavaş yavaş yaklaşır ve final ;) :52:Tabi bunlar için önceden aynada falan oynama, poz çalışmaları yapmak lazım ki o an sexi olcam diye komik durumlara düşmeyelim hatta ben bu hallerimi çekip izlerdim hatalarımı göreyim diye falan.. Ayak üstü ne fantezi yaptım beee :D

Birde tabi zayıf değil ama sıkı taş gibi vücut lazım be canım bu tür oyunlar için. Bıngıl kollar, yanlardan pörtleyen yağlar, selülitli bacaklarla pek hoş durmaz yani..

Buradaki söz konusu koca beğenmemiş olabilir ama söylediği sözler yanlış. Koca bu tür şeylerden anlamıyor belli o zaman yapmayacaksın, kendini boşa üzmeyeceksin. Dön çıkını uyu adam anlamıyor napcan

Sonradan Edit: Didem mi erkekler nasıl beğeniyor bu hatunu çok zayıf. Tabi onlar Sadie'yi görmemiş ki. Balık etli ama kötü durmuyor ve çok estetik oynuyor.

[video=youtube;Io-E5e9vVLA]http://www.youtube.com/watch?v=Io-E5e9vVLA[/video]

Son düzenleme:
Hanımlar konu kapanmış gitmiş.
Üstüne bir de 5-6 ay geçmiş.
Siz daha neyin tesellisini veriyorsunuz. :9::9::9::9:

Back