- 26 Ağustos 2009
- 3.788
- 344
- 163
- Konu Sahibi miaselinam
şeytan diyor bu konu başlığını eşimin mailine yolla . ve otursun bastan asağı tüm yorumları okusun!!!!
boşver şeytana uyma sen
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şeytan diyor bu konu başlığını eşimin mailine yolla . ve otursun bastan asağı tüm yorumları okusun!!!!
boşver şeytana uyma sen
yapsan keşke ya çok merak ediyorum ne hisseder acaba yorumları okuyunca :)
hiçbir faydası olmaz...
bi etkiside olmaz...
hatta muhtemelen ters teper sana...
gaza gelipte böyle bişey yapma bence...
ya kızlar zaten beni savuncak değil ya der geçer,
ya da aramızdaki münasebeti böyle yorumlarla uluorta nasıl serersin der üste çıkar...
katılıyorum kesinlikle b şıkkını söyler :)
eşiniz çok düşüncesizle konuşmuş...evet her erkeğin hoşuna gider sanırım bu oryantal olayı...kusura bakmasında didemde gelip ona oynamaz yani keşke bunu hatırlatsaydınız...bizde didem gibi göğüslere silikon göbeğe piercing ve sürekli dans dersi alıp dans etsek evden dışarı çıkarmazlar benim dansım çok iyidir genelde R&B dansını çok iyi yaparım shakira,boyence hepsinin dansını bilirim kursa gittim zamanında eşimede çok oynarım yabancı müzikte ama hep kızardı dansın sonunda sen clube falan gittiğin zamanlardada böyle oynuyosun dimi oralarda derdi hep bikere oryantal oynadım sana dansöz kıyafeti alıcam deyip durdu çok hoşuna gitti...bence tavrınızda çok haklısınız benimki bana böyle bişey dese gider arabasında uyurdu
tatlım bende dans dersi aldım . üni. yıllarımda latin dansına gidiyordum. salsa bachata dersleri aldım. chachanın basındayken bıraktım. dansa yatkınlığım fazlasıyla var yani. beni kırdı ama
ayyy delimi ne karısı güzel dans ediyor birde...hala laf ediyor şimdi daha çok şaşırdım...hani bilmesen oynayamasan hoşuna gitmiyceğini düşünsede bunları dese daha az şaşırırdım valla canım...bırak öyle kocaya oynayacağına aynalara oyna daha iyi...
valla esiniz biraz agir söylemis ama pekte haksiz sayilmaz
birakin dansözlügü dediginiz Didem yapsin
sizin dansöz kiyafeti giyip esinizin karsisinda kivirmaniz cidden cok komik bir görüntü
sadece sebeklik derken biraz ayip etmis
ama ben esinize hak verdim
ayrica her erkek bundan hoslanir demissiniz
kimmis o erkekler
hangi gezegendeler dalga gecmek icin istemislerdir
tavsiye etmem.özel hayatımızı orada burada neden anlatıyorsun diye ters bir tepkiyle de karşılaşabilirsin