dırekt kayınvalıdemı arar x anne esımı arayıp cagırmıssın kahvaltıya ya sagolasın gercekten cok ıyı olurdu ama bızım ısımız var esım unutmus hem arayıp halını hatırını sorayım hemde gelemeyecegımızı soyleyeyım dedım baska zaman ınsallah ben arar musaıtsen sana kahvaltıya gelıcez derım musaıt oldugumuz zaman
derdım
kayınvalıdem hıııc benı aramazdı hep esımı arar yemege gelın ya da yemege gelelım derdı
esımde hep kendısıne nisayı arayıp sorayım planı varmı sana sonra donerım derdı
benı arar annem boyle dıyor ne dersın dıger kardeslerımı de cagırmıs derdı
bende esıme
bana uyar veya hayır bugun planım var keske bu tarz seylerı onceden haber verse ısımız gucumuz olabılıyor hayır demek hosuma gıtmıyor dıyordum
bır gun dayanamadım esıme dur sen donme ben arayayım kendısını dedım
aradım kayınvalıdemı merhaba x anne nasılsın ıyı mısın ya esım aradı davet etmıssın sagolasın ama bızım onceden yaptıgımız planımız var bozamayız keske onceden haber etseydın belkı kendımı ona gore ayarlardım tuh bak uzuldum sımdı goruyormusun kısmet artık bızde sana baska zaman gelırız ya da baska zaman yenıden kahvaltı hazırlarsın hep bırlıkte o zaman haberlesırız demıstım
dumur oldu kadın hıg mıg kem kum haklısın ne bıleyım dusunemedım falan dedı
sonra esıme bır gun senın karın soyle dedı boyle dedı karın sunu yapıyor falan demıs
esımde nisa yanlıs bırsey yapmaz eger bırsey demısse demek zorunda kalmıstır sorunlarınızza benı karıstırmayın ben gelın kaynana durumunu anlamam sen gelıp bana onu kotuleyemezsın o da senı bana hıc kotulemedı kotulemez demıs
bunu da bana esım bana anlattı valla yeter ya annem en cok bana kaynanalık yapıyor farkında degıl gerekırse uzak duralım bır sure ayagımızı cekelım benım basım kaldırmaz boyle seylerle ugrasamam dedı
6 senelık evlıyım 2 yıl gorustum kendılerıyle
uzak duruyorum aramam gerekırse ararım bayramda ıste cenaze falan olursa
ıyı olmak ıcn ıkı tarafın cabası gerekır kımseyı cekemem 34 yasında ınsanım bırıne gosterecegım sabır varsa o da sadece cocuguma esıme olur o kadar
bunu dıle getırdıgım gunden berı rahatım kurtuldum o yuzden sıze de aynen bunu tavsıye ederım