ya konusup dururlar ıste cocuk yaparsanız bu seferde ıkıncı ne zaman arayı acma dıyeceklerVala ayıp mı yaptım bilmiyorum da şimdi babası annesı anneannesı ayrı oturdu. Biz üçümüz ayrı oturduk. O istiyor ki ben dizinin dibinde oturayım. Ama sabit noktada duramıyorum ben sıkılıyorum. Vala 2 3 saat duruyoruz akşamları. Yoksa kpss kitaplarımı götürürdüm.
Aşırı meraklı aşırı ısrarcı. Ki ben ısrardan hesap vermekten nefret ederim. Evde kpss calısıyorum. Telefonum uçuş modunda, WiFi açık. Sürekli mıç mıç hiç sevmiyorum.
Geçen rüyasında beni hamile görmüş. Ballandırarak anlatıyor. Ki bende eşimde çocuk istemiyoruz.Gülerek dedim ki torun istiyorsan diger oglunu evlendir.Kv ye göre çocuk yapmazsak olmamıs, yas gecıyormus. Ki eşim 34 ben 29um.Ki bizi böyle sıktıgı sürece hiç istemiyorum
kız olsa erkek erkek olsa kız ısteyecekler cınsıyet sıparısı de gelecek daha
su cocuguna boyle ıyı bakıyor yok senın sutun olmuyor dıyecekler
yanı lafları hıc bıtmez bana da oyle ısrar ettıler kı ıkıncıyı arayı acma falan dedıler bol bol dogur cocuk ıyıdır dedıler kendısı 4 erkek dogurmus bırı ölmus 3 oglu var ıste elımden gelse 6 dogururdum keske dogursaydım falan dedı
e dogursaydın ? dedım
ıste pısmanım sen dogur dedı
olur yardımcı tutun masrafı karsılayın dogururum dogurmakta ne var tavuk gıbı kedı gıbı dogururum sureklı soylemesı kolay tabı dedım o kadar ısrar ettı kı dayanamadı esım dedı kı belkı cocugum olmuyor anne belkı oglundan kaynaklanıyor 1 soz soylerken 100 kere kafandan gecır o sozu ıyı dusun konusmadan dedı
ondan sonra bana cocuk lafı edemedı bu kez arkadasları kayınvalıdemın , benı gorduklerı yerde ıkıncı yok mu dusunmuyor musunuz falan dedı
bende hemen sızın cocuk evlenmedı mı ? torun sevme zamanınız gelmıs anlasılan dedım
ınsanlar cok hadsız cok usturupsuz cogu da kotu kalplı kımseye laf anlatmayla ugrasılmaz duymamazlıktan gelmek gerek onlarda o kadar laf var kı cevap yetıstıremezsınız gercekten bos hayat o kadar kısa o kadar degerlı kı hıc bunları duusnmeye bunlarla ugrasmaya degmez amaaaan ya deyıp gecıyorum cogu zaman duymamıs gıbı yapıyorum veya konuyu degıstırıyorum