- Konu Sahibi miaselinam
ayyy yazınaaa koptum gülmekten ayrıcaa katılıyorum saannaAy inanamadım birden, demek forumda dansöz kıyafeti giyip eşine oynayanlar var...
Hayatta böyle birşey yapmam...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy yazınaaa koptum gülmekten ayrıcaa katılıyorum saannaAy inanamadım birden, demek forumda dansöz kıyafeti giyip eşine oynayanlar var...
Hayatta böyle birşey yapmam...
neyse en azından sizde eşinize bu tarz bir fikirle gittiğinizde böyle tepkiler alabileceğinizi görmüş oldunuz.
Gerçi erkeklerin %90 ı bayılır dedik ama demekki benim eşim %10 luk dilimdeymiş bunu anladım.
ÖKÜZ
aslında tam olarak öyle de demedi. ona yakısıyor onun sanatı bu o ... o ziilli . sende yapsan sende öyle olursun dedi. ama sana yakısmaz gibilerinden konustu. şebek olursun dedi.
evet burda didem oynasa suan ağzımın suları akar ama sen yapsan öyle olmaz ded.
eşine yuh diyorum..erkekler odundur bilirim ama bu kadar da değil ya..
canım sen bırak oryantali falan eşine direkt "düşünme terliği" uygula da aklı başına gelsin! ayıp etmiş.
"düşünme terliği" yine formundasın kadesacığım
konu sahibi arkadaşım, eşin gerçekten terbiyesizlik etmiş sanırım biraz burnu sürtülse fena olmaz...
Kusura bakmayin konuyu esime okudum, cunku dusuncesini merak ettim
soylediklerini aynen yaziyorum
"Esini hayvandan farksiz goren bir adam ve
esinden ilgi, sevgi gormeyip,
degerini boyle seylerle kazanmayi son care goren umutsuz ev kadinlarindan biri daha " dedi....