• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime oryantel oynamak isteyince...

erkek değil mi yavrucum ayılık var onların hamurunda gerçekten hiç bişi yapmıcaksın aslında onlara görücekler
striptiz yapsan da mı komik gelecekmiş acaba ne de olsa o da senin sanatın değil
hem ne demek ağzımın suları aka aka bakarım didem olsa diye cıkcık yaa sinir oluyorumm şu erkeklerin düşüncesizliğine
evlilikten soğudum yemin ederim bu öküzlükleri yüzünden onların ya:41:

bu arada oryantal dansın ilk olarak eski mısır' da erkeklerin eşlerinin doğum sancıları tuttuğunda onların dikkatini dağıtıp sancıyı daha az hissetmelerini sağlamak için yaptıklarını okumuştum. yani oryantal aslında erkek dansıdır siz niye oynuyosunuz kızzz kocalarınız oynasın size oryantali tee.

neyse en azından sizde eşinize bu tarz bir fikirle gittiğinizde böyle tepkiler alabileceğinizi görmüş oldunuz.

Gerçi erkeklerin %90 ı bayılır dedik ama demekki benim eşim %10 luk dilimdeymiş bunu anladım.

ÖKÜZ :47:

Senin eşinin sinir bozan yanï bu işte canım. Başka kadının yaptığı dansı bayıla bayıla izlemek normal, eşine gelince şebeklik veya kötü kadın olarak nitelemesi.

Yoğun istek üzerine eşime 2 kere oynamışlığım vardır bu arada oryantel kıyafetlerle. :9: Hoşuna gitmeyen de var demek ki, normalde dayanamayıp eşinin sipariş vermesini beklerdim.

aslında tam olarak öyle de demedi. ona yakısıyor onun sanatı bu o ... o ziilli . sende yapsan sende öyle olursun dedi. ama sana yakısmaz gibilerinden konustu. şebek olursun dedi.

özürü kabahatinden büyük. çok ayıpladım.dans ediyorlar diye bumu oluyor o kızlar...:20:

Bunun özrü kabahatinden beter bence hemen yumusama, asil ve kendinden emin dur, ama yumusama....
Bununagizinin ayari yok....

Ben yapamazdın ya nasıl düşündün yapmayı eşin de çok saygısızlık yapmışş üzüldüm senn adına

ne kadar boşboğaz bu erkekler yaaa ağızlarından çıkanı kulaklaı duymuyor işte ...
bazen odunlukta sınır tanımıyolar :31:

evet burda didem oynasa suan ağzımın suları akar ama sen yapsan öyle olmaz ded.

eşine yuh diyorum..erkekler odundur bilirim ama bu kadar da değil ya..

canım sen bırak oryantali falan eşine direkt "düşünme terliği" uygula da aklı başına gelsin! ayıp etmiş.

"düşünme terliği" :27: yine formundasın kadesacığım :52:

konu sahibi arkadaşım, eşin gerçekten terbiyesizlik etmiş :50: sanırım biraz burnu sürtülse fena olmaz...

Son düzenleme:
"düşünme terliği" :27: yine formundasın kadesacığım :52:

konu sahibi arkadaşım, eşin gerçekten terbiyesizlik etmiş :50: sanırım biraz burnu sürtülse fena olmaz...

evet bende burnunu sürtmeyi düşünüyorum.
bana hala milyonkere özür deyip duruyor. bende tamam sorun yok kapat konuuyu dedim.
kızgınmısın diyip duruyor. hayır değilim gayet iyiyim ben dedim.

şimdi ona burnunu sürtme zamanı. aşınsın iyice kıvılcım cıksın.....!!!!! :47:

ama nasıl????

inatla dantelli geceliklerimle yatacağım ve hiç bir sekilde isteklerini karsılamayacağım bir müddet.

ama bu seferde kendi kendine denerse? hiç öyle huyu yoktur ama erkek sonucta :S

offf off kadın olmak cok zor :(

tamam söyledikleri ağır olabilir ama tamamen haksız da değil kızlar ya. sonuçta düşünsenize biscolata erkeği hamur yoğururken nasıl içimiz gidiyo bide dans etse vuhuuu :)) bunu eşiniz yapsa komik olmaz mı :)) şahsen ben evli değilim ama sevgilimi öyle görsem çok gülerim heralde :) adama da eşinin oryantel yapması komik gelmiş bence yadırganacak bi durum yok o kadar. ayrıca söyledikleri de ağır gibi ama söyleyiş tarzı da önemli.

ben olsam, attığı her mesaja cvp vermezdim (msj uzadıkça iş laçkalaşıyo)
asla hemen yumuşamazdım.. ayrıca söyledikleri yenilir yutulur cinsten değil.. bi müddet düşünsün algılasın kendince bunu..
hem hevesini kırmış hem gururunu.. kolay affedilcek bişey olmamalı ki, bidaha aynı hataya düşme lüksünü bulmasın kendinde..

ama gerçekten kadın olmak çok zor!!! :20:

benim anlamadığım neden siz eşinizi mutlu etmek için oryantal yapmaya çalışıyorsunuz ki? o sizi etkilemek için kas yapıyor mu?

Eşiniz size karşı saygısını biraz kaybetmiş.Ne yapıp yapmayacağınızı söyleyemem ama yapacağınız şey eşinizin size olan saygısını yeniden kazandıracak bir şey olsun.

eşiniz tam anlamıyla odunun tekiymiş
ne demek didem yapsa ağzımın suya akar sen yapsan şebek olursun
bu nası aşağılayıcı bi laftır ya
istemiyosa bile bunu doğru düzgün tatlı bi dille ifade edebilir seni kırması gerekmiyo
soğumakta çok haklısın valla

Kusura bakmayin konuyu esime okudum, cunku dusuncesini merak ettim

soylediklerini aynen yaziyorum

"Esini hayvandan farksiz goren bir adam ve
esinden ilgi, sevgi gormeyip,
degerini boyle seylerle kazanmayi son care goren umutsuz ev kadinlarindan biri daha " dedi....

Ahaha kusura bakmayın ama konu çok komik, çok şeker ya:) bi yanda eşini mutlu etmek isteyen , etkilemek isteyen genç bir kadin, bi yanda halden anlamayan odun bir adam :) bence eşin patavatsizlik yapmış. Kendini doğru ifade edememiş. Didem oynar, izlenir ama işi dahi olsa bizim toplumumuzda dans eden kadının etiketi hoş değildir maalesef. Seni o kıyafetle düşününce ilk tepkisi talihsiz bir kelime olmuş, ayıp etmiş ama bence dans için illa o kıyafeti giymeye lüzum yok inan mini bir elbiseyle daha seksi olursun. Sen trip yap ama uzatma bence çok da fazla. Ve yerinde olsam o kiyafet işini de aklimdan silerim:)

şeytan diyor bu konu başlığını eşimin mailine yolla . ve otursun bastan asağı tüm yorumları okusun!!!!

Kusura bakmayin konuyu esime okudum, cunku dusuncesini merak ettim

soylediklerini aynen yaziyorum

"Esini hayvandan farksiz goren bir adam ve
esinden ilgi, sevgi gormeyip,
degerini boyle seylerle kazanmayi son care goren umutsuz ev kadinlarindan biri daha " dedi....

doğru söze ne hacet!!! haklı adam.
eşinizi alkışlıyorum :46: :46: :46:

Back