Eşime oryantel oynamak isteyince...

eşiniz çok düşüncesizle konuşmuş...evet her erkeğin hoşuna gider sanırım bu oryantal olayı...kusura bakmasında didemde gelip ona oynamaz yani keşke bunu hatırlatsaydınız...bizde didem gibi göğüslere silikon göbeğe piercing ve sürekli dans dersi alıp dans etsek evden dışarı çıkarmazlar benim dansım çok iyidir genelde R&B dansını çok iyi yaparım shakira,boyence hepsinin dansını bilirim kursa gittim zamanında eşimede çok oynarım yabancı müzikte ama hep kızardı dansın sonunda sen clube falan gittiğin zamanlardada böyle oynuyosun dimi oralarda derdi hep bikere oryantal oynadım sana dansöz kıyafeti alıcam deyip durdu çok hoşuna gitti...bence tavrınızda çok haklısınız benimki bana böyle bişey dese gider arabasında uyurdu

şeytan diyor bu konu başlığını eşimin mailine yolla . ve otursun bastan asağı tüm yorumları okusun!!!!

boşver şeytana uyma sen

yapsan keşke ya çok merak ediyorum ne hisseder acaba yorumları okuyunca :)

hiçbir faydası olmaz...
bi etkiside olmaz...
hatta muhtemelen ters teper sana...
gaza gelipte böyle bişey yapma bence...

ya kızlar zaten beni savuncak değil ya der geçer,
ya da aramızdaki münasebeti böyle yorumlarla uluorta nasıl serersin der üste çıkar...

katılıyorum kesinlikle b şıkkını söyler :)

tatlım bende dans dersi aldım . üni. yıllarımda latin dansına gidiyordum. salsa bachata dersleri aldım. chachanın basındayken bıraktım. dansa yatkınlığım fazlasıyla var yani. beni kırdı ama

tatlım bende dans dersi aldım . üni. yıllarımda latin dansına gidiyordum. salsa bachata dersleri aldım. chachanın basındayken bıraktım. dansa yatkınlığım fazlasıyla var yani. beni kırdı ama

ayyy delimi ne karısı güzel dans ediyor birde...hala laf ediyor şimdi daha çok şaşırdım...hani bilmesen oynayamasan hoşuna gitmiyceğini düşünsede bunları dese daha az şaşırırdım valla canım...bırak öyle kocaya oynayacağına aynalara oyna daha iyi...

valla esiniz biraz agir söylemis ama pekte haksiz sayilmaz
birakin dansözlügü dediginiz Didem yapsin
sizin dansöz kiyafeti giyip esinizin karsisinda kivirmaniz cidden cok komik bir görüntü
sadece sebeklik derken biraz ayip etmis
ama ben esinize hak verdim

ayrica her erkek bundan hoslanir demissiniz
kimmis o erkekler
hangi gezegendeler dalga gecmek icin istemislerdir

Son düzenleme:

yok canım sonrada deli diye hakaret eder neyime gerek. bosver oturayım en iyisi...

bence de cok komik bir goruntu, valla didem yapsin biz izleyelim, cok zevk aldigimdan degil de dansoz oynasa oturur izlerim heralde
ben yapsam ben de kendimi sebek gibi hisseder ve rezil oldum diye dusunurdum, yani ne gerek var ki?
bence konu sahibinin esi de bunun fikrinden bile hazzetmemis ama tabiki bu kadar kaba ve kirici olmamaliydi.

Eşiniz özür dilerken bile batırmış yani. O yaparsa sanat sen yaparsan o.... olursun ne demektir.

Ben oryantal dansı çok severim, müziği açar oynarım kurtlarımı dökerim eşimin yanında oğlumun yanında kendi kendime farketmez. Ancak kendim istediğim zaman, siz de böyle yapın kendiniz için ise alın o kıyafeti, ama eşinizi elde tutmak daha hoşnut etmek adına böyle fantazilere girişmeyin. Sizin ki acı bir tecrübe olmuş...

Son düzenleme:
şeytan diyor bu konu başlığını eşimin mailine yolla . ve otursun bastan asağı tüm yorumları okusun!!!!

tavsiye etmem.özel hayatımızı orada burada neden anlatıyorsun diye ters bir tepkiyle de karşılaşabilirsin

tavsiye etmem.özel hayatımızı orada burada neden anlatıyorsun diye ters bir tepkiyle de karşılaşabilirsin

eşime sordum böyle birşey yapsam hoşlanır mısın diye adam gülme krizine girdi,saçmalama dedi

nerden aklına geldi dedi,kk dan bir arkadaş yazmış da dedim..direkt şu oldu tepkisi; milletin özel hayatını bana anlatma,dinlemek istemiyorum dedi ve gitti..

eşim bile bu tepkiyi verdiyse konu sahibinin eşi burayı okursa olacakları düşünemiyorum.

Erkekler kafalarında eşiyle , dişarıda bu tip meslekleri olan kadınları ayırıyorlar .
Muhtemelen tepkisi bundan amaaaaaa,
kendini daha çirkin , daha kötü ifade edemezdi herhalde.
eşiniz ağzından çıkanı ayarlayana kadar sizde ona ayar verin bence.
Ailenizin yanında birşey belli etmeyin ama evde burnunu adamakıllı sürtün ki bundan sonra kelimeleri seçerek kullanmazsa başına ne geleceğini bilsin ..

Eşiniz kendi görüşünü belirtirken ağzına yüzüne bulaştırmış işte. Türk erkekleri biraz oduncana olduğu için genelde yaptıkları bir şey. Bazen öyle şeyler söylüyorlar ki hiç farkında olmadan, "sen sus hiç bir şey söyleme" diye şarkıya giresim geliyor :)
Boşverin, yormayın kendinizi, size şebek de demiyor, tiksinebilirim de demiyor; sadece sizi öyle görmenin hoşuna gitmeyeceğini anlatmaya çalışıyor iletişim dehası...

ERKEKLER genelde düz mantik kullanir seni kirmak icin söyledigini düsünmüyorum beyninden geceni filitreden süzmeden söyleyivermis...BENCE tepkini

göstermissin uzatma artik...Evlilikte bu kadarcik seyler icin huzursuzluk cikarmaya baslarsa taraflarrr oooooooo diyorum:))) YASAYIN VE GÖRÜN:)

aradı daha demin konustuk yine bu konuyu actı. ben sana öyle demek istemedim. ben seni her halinle seviyorum . ama kabullenmek gerekirki her erkeğin (kapalı görüşlü olanlar dısında) ağzı sulanır dansöz izlese filan dedi. beni her halimle beğeniyormus ama oryantel kıyafetlerle incikli boncuklu hayal edemiyormus. onu tahrik etmem için bunlara gerek yokmus cünkü ben onu hertürlü tahrik edebiliyormusum zaten. ben sana öyle demek istemedim. yanlıs anladın deyip durdu. bende dayanamadım kk ya yazdım bu yaptıklarını herkes odun olduğunu söyledi hatta birinin eşi de dahil buna. dedim. vallahimi dedi. tamam özür dilerim ama lütfen yanlıs anladın beni deyip durdu. sevgi sözcükleri söyleyip duruyor. tuhafıma gider hiç alışmadığım birsey deyip duruyor. dedim onca yapan kadın var bunu kocasına. hatta kocası bile sipariş verdiriyor bana oryantel oynasana diye. dedim. baskasına bakacağına kendi eşine bak dedim. didem yanında oynasa olur ama ben yanında oynasam olmaz diye birşey olmamalı ki sen bide bana tuttun hakaret ettin. yenilir yutulur laflar değil kusura bakma gerçekten cok kırıcı. bi insan eşinden bu kadar kolay TİKSİNMEMELİ dedim (

ben senden hiç tiksinmem tiksinmiyorumda zaten. ben senin her halini seviyorum. deyip durdu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…