• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime oryantel oynamak isteyince...

özür dilerim hersey için ağzımdan bir daha böyle birsey duymayacaksın sözz ama yanlıs anladın beni yazmıs :((

peki yatakları ayırmayayımmı ne yapayım. o sarılıp durcak sırnasıp durcak ama ben sarılmayacağım. o sarılırsada iteyimmi

bu konuda evli arkadaşlara sormak lazım ama bana kalırsa ayırma, soğuk dur bi süre...

dediğim gibi bunun seni incittiğini bilsin ama özgüvenini kırdığını bilmesin.

gerçekten yuhhhhh!
eşim bunu dese osmanlı tokadını yemişti, ben niye odadan gidicem onu gönderirdim evden, sen onu düşünmüşsün ama kocan odun

gerçekten yuhhhhh!
eşim bunu dese osmanlı tokadını yemişti, ben niye odadan gidicem onu gönderirdim evden, sen onu düşünmüşsün ama kocan odun

bende çakacaktım ama zor tuttum kendimi çekip gittim daha fazla gecenin bir yarısı tartısmamak için.

özür diliyo kızlar ne yazayım sizce. tamam bi daha olmasın deyip geçiştirmek istiyorum. soğuk durcam bir müddet

didem izlemeyi yasakla :47:

paçalı don fikri de güzel :ssz:

ok bi daha olmasın bundan sonrada didemi izlemyeceksin madem o...pu madem ağzının suları akıyor görmeyeceğim onu izlediğini. bende paçalı donla yatıcam artık çünkü o..da giyiyor benim çamasırlarımdan yazdım.

Yanlış anlamayın ama biraz çocuk gibi kavga etmişsiniz,bende ona şebek dedim falan...
Halbuki onun söylediği laf çok ağır ıyy ne demek ağzının suyu akar
Başka bir kadından nasıl rahat bu kadar söz eder
Üstüne sizi nasıl bu kadar küçümser
Katmerli katmerli diyorum başka birşey diyemiyorum...

erkekler çoğu zaman bilinçli olarak özür dilemiyo bence, olayı anlamıyo ama tribi görünce yataklar ayrılmasın dıırdır çekmeyim diye özür diliyolar, canlarını aynı ölçüde yakmadıkça ruhunu anlamıyolar, bu adama denecek laf şuydu aslında: bende her gece başkalarını hayal ediyorum ama naparsın elimde sen varsın idare ediyorum

Bazen gerçek düşünceleri oluyo pat diye söylüyolar ağızlarindan kaçıyo bazen cidden anlatmak istedikleri şeyi yanlış ifade ediyolar ama ne olursa olsun ağzının ayarı olmalı bi insanın..bazen geri onarımı çooook zor olan izler bırakıyolar farkında değiller :47: seni çok iyi anlıyorum cnm,hakta veriyorum.hevesini kırmış dahası canını acıtmış.. Hayır neden erkekler böyle yaratılmışki neden hep canımızı yakiyolar neden hep üzülen kırılan biz oluyoruz?bide aileden saklamaya çalışmak cabası...........

30 yaşında adam 23 yaşında bi genç kız beni beğenmiş evlenmiş diye öpüp başına koymuyoda bide atar yapıyo işe bak, ona de ki: sen nerdeyse küfleniyodun ben aldım seni, başkasına ağzının suyu aksa nolur
sinirlendim sabah sabah

öpücük yollamıs gülümseme koymus hala. beni kücümsediğin ve aşağıladığın için teşekkürü borc bilirim yazdım.

seni asağıladığım yok sen benimsin herseyinle namusumsun benim. o teshir eder kendini millete sense sadece bana kızdırma beni ne istediğini bil yazmıs.

SANKİ BEN MİLLETE TESHİR EDECEKTİM.

Hadi canım ciddi olamazsın. Sanki ben millete teshir edecektim kendimi. Sana oynayacaktım. Ama sen haketmiyormussun bunu anladım . Unut bi daha istesende yapmam dedim.

öpücük yollamıs gülümseme koymus hala. beni kücümsediğin ve aşağıladığın için teşekkürü borc bilirim yazdım.

seni asağıladığım yok sen benimsin herseyinle namusumsun benim. o teshir eder kendini millete sense sadece bana kızdırma beni ne istediğini bil yazmıs.

Pessssss!!! Bide üste çıkıyo.. Hemen affedilmeyi haketmiyo bence :47:

içlikler varya koyun yününden, pazarlarda bile vardır altlı üstlü onlardan al 1 hafta öyle yat yanında, hem kış günü hakkındır giymek, havalar soğuk, ben namusluyum giyemem başka bişey dersin, sen benim namusumsun diyen başka kadınlarada ağız suyu akıtmıcak arkadaş

ay ölecem ya.. bir de böyle ağır abi takılrlar ya daha bi komik oluyor

adam sanki polat memati karışımı bişey.

sen dansöz kıyafeti giyp de balkona çıkıp oynamayacaktın değil mi

gitgide eşine gıcık olmaya başladım

Cok kirilmissiniz, cok ta haklisiniz. Tepki de vereceksiniz tabi ama bu kadarini yapmaniza nedense gonlum razi degil. Surat yapin, konusmayin tamam da, aksam yaninda yatmalisiniz bence. Onceki sayfalarda yaninda yatmayacagim dediginiz icin boyle soyledim. Sizi kirmak istemedigine eminim. Keske esiniz de istemedigini uygun bir sekilde soyleseydi, kullandigi kelimeler kirici. Ama sizi asla tiksindirici buldugunu sanmiyorum. Erkekler bizim gibi ince dusunup konusamiyorlar cogunlukla. Dilerim en kotu tartismaniz bu olur.

....ERkekler elinde olanın kıymetini bilmezler.............BENce bu olay bunu gösteriyor.....

canım tavrını iyi koymuşsun eşinde düzgün konuşamamış seni incitmiş ben sadece şunu derim yatağını kesinlikle ayırma yarın birgün seninde belki istemeden bi lafın onu incitir sonra oda yatağını ayırmasın bunu kendinize adet haline getirmeyin ben dermki surat as ne bileyim kız veya tersle nasıl rahatlaycaksan tabi ama yatağını ayırma

Back