- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
özür dilerim hersey için ağzımdan bir daha böyle birsey duymayacaksın sözz ama yanlıs anladın beni yazmıs (
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki yatakları ayırmayayımmı ne yapayım. o sarılıp durcak sırnasıp durcak ama ben sarılmayacağım. o sarılırsada iteyimmi
gerçekten yuhhhhh!
eşim bunu dese osmanlı tokadını yemişti, ben niye odadan gidicem onu gönderirdim evden, sen onu düşünmüşsün ama kocan odun
özür dilerim hersey için ağzımdan bir daha böyle birsey duymayacaksın sözz ama yanlıs anladın beni yazmıs (
didem izlemeyi yasakla
paçalı don fikri de güzel
öpücük yollamıs gülümseme koymus hala. beni kücümsediğin ve aşağıladığın için teşekkürü borc bilirim yazdım.
seni asağıladığım yok sen benimsin herseyinle namusumsun benim. o teshir eder kendini millete sense sadece bana kızdırma beni ne istediğini bil yazmıs.
SANKİ BEN MİLLETE TESHİR EDECEKTİM.
öpücük yollamıs gülümseme koymus hala. beni kücümsediğin ve aşağıladığın için teşekkürü borc bilirim yazdım.
seni asağıladığım yok sen benimsin herseyinle namusumsun benim. o teshir eder kendini millete sense sadece bana kızdırma beni ne istediğini bil yazmıs.
SANKİ BEN MİLLETE TESHİR EDECEKTİM.