Gene gene gene hep ayni seyler. Neden 2 kisilik iliskilerde baskalari araya girer anlayamiyorum, sorunun yaniti ne olursa olsun erkeklerde bitiyor. Ister vezir eder ister rezil eder boyle. Allah onlarin eline firsat vermesin. Esinde dengesizlesmis, ailesine soyleyemediklerini sana patlamis..ama bu boyle gitmez…seni boyle almis kabul etmis ne diye simdi olur olmadik sekilde kulp takiyor? Ayrica dini boyutundan cok kendi dogrularini dayatma cabasindalar. oyle olmasa dayinin sana namahrem olmadigi bilirdi..oyle olmasa (tam olarak nasil pantolon giyiyorsun ya da ne sekil giyiniyorsun bilmiyorum ama…
tesetture uygun bir sekildede pantolon giyilebilecegini bilirdi ve ailesini karistirtmazdi. Sirf onlarin dogrusunu yapacaksin, cunku onlar bu sekilde egolarini tatmin edecekler. Olay giyip giymemek olayi degil, birseylerin gene dayatilmasi zorla yaptirilmak istenmesi. Annen baban abin vs var mi bilmiyorum, ama damat beyin bi guzel kulagini cekseler iyi olur. Belki kendine gelirde ne kendisi laf eder ne de ailesine ettirir. Cunku daha balim aylari yasamaniz gerekirken su geldiginiz duruma bak. Sana tavsiyem sakin evini birakip gitme, geri donmesi zor olur. Evini terkeden kadin olmus olursun..ama sunuda goruyorumki psikolojin alt ust olmus…cok fazla takmissin herseyi kafaya..ruh sagligini daha ne kadar koruyabilirsin bu ortamda bilemiyorum.