**
Ben size bir kaç şey yazmak istiyorum. Motive ediceğini düşünüyorum.
Evli biri değilim bekarım. Şimdi bu kadar bilmiş bilmiş yazmış başına gelince farklı oluyor diye düşünebilirsiniz ama ben cok kalabalık bir ailede yetiştim o yüzden cok gözlemledim ona görede gardımı aldım.
Bakın dünyada bence iyi bir kaynana yoktur. Varsa bile istisnalar kaidayi bozmaz.
Ben kendi annemden biliyorum sessiz sakin bir kadındır ama bu aralar bizim geline taktı kafayı sürekli kızla alakalı bir şeyler konuşuyor haklı tarafları var ama kaynanalık yapmanında luzumu yok anneme her zaman böle söylerim. Herkes kendi işine baksın diyorum. Senin oglun mutluysa o kız bizi mutlu etmek zorunda değil. Öyle bir mecburiyeti yok diye hep söylerim.
Ben şu mantıgı anlamıyorum erkek evlat olunca bir şey mi oluyor da anneler bu kadar muhalefet oluyor.
Yanii sanki kızın annesi babası yok ağaç kavugundan çıkmış , sanki yolda seni mendil satarken bulmuşta almış evine getirmiş terbiye vermeye çalışma yok ahdap öğretmek falan yani bunlar erkek annelerine kalmamalı . Erkekler annelerine müdahale etmedikleri için böyle. Biz konuşuncada saygısız oluyoruz, edepsiz oluyoruz.
Ama kimse kaynanalara sormuyor Kendi kız evladına yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasının kız evladına neden yapıyorsun diye...
Son olarak erkekler kendine hayat arkadaşı alıyor annelerine kız evladı veya bir hizmetci almıyorlar. Ayy bütün içimdeki şeyleri döktüm cünkü en sinir oldugum konular bunlar yeter artık kadınlar üzülmesin yani..