Eşime layık olmak istiyorum . Yardımcı yorumlara ihtiyacım var 🥺

2 yasindaki cocuk saat gece 12 de uyumamali. Saat 4-6 arasi öglen uyukusumu olur? Bence dogumdan önce cocugunuz uykusunu düzene sokun. Istisnalar haric cocuk geceye kalmaz. Benim kizimda hic salayipta uyutulmada simdide hergün ama hergün yatmadan ayni düzende kendisi uyuyor. Kendi uyumasi marifet degil bu yasta ama düzene ihtiyaci var.

Değerlerime hic baktirmadm ama kilo aldiktan snra boyle oldugum icin kilodan dolayidir diye dusunuyorum

kilonuz sizi bu kadar rahatsız ediyorsa çocuğunuzu arabaya atın her akşam yürüyün. karnınızdaki bebek için de faydalı olur sizin kilo almanızı da engeller. eşiniz için de ufak tefek bir şeyler yapmaya başlayın onun mutluluğunu gördükçe devamı gelir. bir gün sevdiği tatlıyı yapın başka bir gün küçük bir hediye alın veya güzel sözler söyleyin.

Teşekkür ederim

Çok istiyorum bunlari yapmayi ama erteleme huyumun onune gecemiyorum

Yorgun uyaniyorum ve surekli uyuma istegi var icimde

Beni sanki uyumak mutlu ediyormus gibiyim her bosluk animda uyumak istiyorum bunun onune gecemiyorum

Emzirme donemimde gece cok uyanirdi emzirmeyi kesincede duzensiz uykusu var mesela 11 gibi uyuyorsa sabaha kadr uyuyir ama daha erken yatirsam gece uyaniyor ve uyumuyor geri

Çok istiyorum bunlari yapmayi ama erteleme huyumun onune gecemiyorum
çocuğunuz gün içinde hiç dışarı çıkmıyor mu yani?
Siz kocanıza iyi eş olmak için değil çocuğunuza iyi bir anne olmak için çabalayın bence.
Her çocuğun gün içinde en az bir kere dışarı çıkmask hava alması gerekir. Akranlarını da göremiyor tabii.
Gece geç yatıp geç kalkan, tv de sürekli dizilere maruz kalarak oyun oynayan, sokağa parka çıkamadan büyüyen bir çocuk ileride gerçekten hımbıl asosyal olur. Yazık

Emzirme donemimde gece cok uyanirdi emzirmeyi kesincede duzensiz uykusu var mesela 11 gibi uyuyorsa sabaha kadr uyuyir ama daha erken yatirsam gece uyaniyor ve uyumuyor geri
Emek vereceksiniz hanımefendi.
Çocuğun uyku düzenini kurmak sizin göreviniz.
Vampir değil ya bu çocuk emek verirseniz düzelir.
Bir ay sıkacaksınız dişinizi.
Hepimiz böyle verdik uyku düzenini. Bıraksam benimki de geceye kadar oturur ama sağlığı için zor da olsa erken uyutmaya alıştırdım

Çünkü çocuk gün içinde fiziksel enerji harcayamıyor. Enerjisini atamadığı için derin uyuyamıyor.
Her gün temiz hava alsa parkta oynasa bu çocuk da vaktinde yatar.
Ben mesela her yaz tatilinde manyak olduğum için park bahçe gezip etkinlik kovalamıyorum. Çpcuk enerjisini atsın diye her gün sabah patene scootera bindiriyorum. Akşam üzeri site bahçesine indirip başında bekliyorum. Haftasonu yüzme kursu için yedide kalkıp kahvaltı hazırlıyorum. Manyak değilim yani çocuk için emek vermek zorundayım. Miskin miskin oturarak çocuk büyütülmez. Sokağa şımaracaksınız. Köpeği bile her gün çıkarıyor insanlar çocuk bu çocuk

Beni sanki uyumak mutlu ediyormus gibiyim her bosluk animda uyumak istiyorum bunun onune gecemiyorum
Evdesin de o yüzden.dışarıda olsan 5 saat uykuyla dipçik gibi gezerdin.ev için nasıl motivasyon sağlanır, bilmiyorum valla.bence mümkün değil.2 gün kendini zorlarsın 3 gün zorlarsın.sonra yine salarsin gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…