Hergün cikariyoruz babasi yada ben komsumda surekli gelir cocuguyla oynarlar zaten erkek cocuklar sanirim evde durmaktan hoslanmiyorlar kizlara gore daha hareketliler eve zor getiriyorum cikincaçocuğunuz gün içinde hiç dışarı çıkmıyor mu yani?
Siz kocanıza iyi eş olmak için değil çocuğunuza iyi bir anne olmak için çabalayın bence.
Her çocuğun gün içinde en az bir kere dışarı çıkmask hava alması gerekir. Akranlarını da göremiyor tabii.
Gece geç yatıp geç kalkan, tv de sürekli dizilere maruz kalarak oyun oynayan, sokağa parka çıkamadan büyüyen bir çocuk ileride gerçekten hımbıl asosyal olur. Yazık
O ne demek kızzz.kıskandın mıSadece sorununuzu yazabilirdiniz.
Yani dedikleriniz de tutmuyor ki? Üç katlı dublekste kayınvalideyle oturuyordunuz. Hangi komşu?Hergün cikariyoruz babasi yada ben komsumda surekli gelir cocuguyla oynarlar zaten erkek cocuklar sanirim evde durmaktan hoslanmiyorlar kizlara gore daha hareketliler eve zor getiriyorum cikinca
Parka genelde eşim götürüyor işten sonra diye yazmisti. Kendisi çocuğu dışarı çıkarsa hareket etmiş olur zaten derdi hareket etmemek.Yani dedikleriniz de tutmuyor ki? Üç katlı dublekste kayınvalideyle oturuyordunuz. Hangi komşu?
Yada çocuk hani hareketli değildi: yatıyordu hep
O ne demek kızzz.kıskandın mı.adam iyi ama belki seviyesi düşük ne biliyorsun.ben mesela hiç yakışıklı, delikanlı gibi enerjisi olan bir erkeğin bu kadar iyi olduğunu görmedim,duymadım.Ya da eğtimli, bizim yanımıza yakışacak tarzda ve seviyede erkeklerin de kilolu, çalışmayan bir kadınla evlendiğini de görmedim.gencecik yaşlarda ard arda çocuk yaptığını da görmedim.adamın belki seviyesi o kadar düşük ki bulduğu kadın ona çok büyük bir nimet gibi geliyor.hayat 2, 2 dört eder tarzı birşey değil.bir insan iyi diye tipini, eğitimi, seviyesini yok sayamayız.kaliteli adam için mücadele gerekir.mücadele gerekmese bile bir emek
Altustu mu olmasi lazim ki komsu demem icin hem cocuk hareketsiz demedim uysal kirip dokmuyo rahatlikla tek basina oynayabiliyofr dedimYani dedikleriniz de tutmuyor ki? Üç katlı dublekste kayınvalideyle oturuyordunuz. Hangi komşu?
Yada çocuk hani hareketli değildi: yatıyordu hep
O ne demek kızzz.kıskandın mı.adam iyi ama belki seviyesi düşük ne biliyorsun.ben mesela hiç yakışıklı, delikanlı gibi enerjisi olan bir erkeğin bu kadar iyi olduğunu görmedim,duymadım.Ya da eğtimli, bizim yanımıza yakışacak tarzda ve seviyede erkeklerin de kilolu, çalışmayan bir kadınla evlendiğini de görmedim.gencecik yaşlarda ard arda çocuk yaptığını da görmedim.adamın belki seviyesi o kadar düşük ki bulduğu kadın ona çok büyük bir nimet gibi geliyor.hayat 2, 2 dört eder tarzı birşey değil.bir insan iyi diye tipini, eğitimi, seviyesini yok sayamayız.kaliteli adam için mücadele gerekir.mücadele gerekmese bile bir emek bekler.
Gülümsedim yorumunuza umarim birgun gercekten sevip sevilirsniz ve bunun bir erkegi seviyesi dusuk yapmadigini anlarsnz ustelik esim cok karizmatik bir adamdor cevrede cok sevilen saygi duyulan egitim seviyesi yuksek hiridir keza bende cirkin bir kadim deilim sadece cok kilo aldim bu bir kadini cirkin yapmaz benceO ne demek kızzz.kıskandın mı.adam iyi ama belki seviyesi düşük ne biliyorsun.ben mesela hiç yakışıklı, delikanlı gibi enerjisi olan bir erkeğin bu kadar iyi olduğunu görmedim,duymadım.Ya da eğtimli, bizim yanımıza yakışacak tarzda ve seviyede erkeklerin de kilolu, çalışmayan bir kadınla evlendiğini de görmedim.gencecik yaşlarda ard arda çocuk yaptığını da görmedim.adamın belki seviyesi o kadar düşük ki bulduğu kadın ona çok büyük bir nimet gibi geliyor.hayat 2, 2 dört eder tarzı birşey değil.bir insan iyi diye tipini, eğitimi, seviyesini yok sayamayız.kaliteli adam için mücadele gerekir.mücadele gerekmese bile bir emek bekler.
2 yaş çocuğu oyun kurup oynayamaz mesela gelişimsel olarak mümkün değil. Siz uzanıp dizi izlediğiniz için napsın çocuk oyalıyor kendini demek kiAltustu mu olmasi lazim ki komsu demem icin hem cocuk hareketsiz demedim uysal kirip dokmuyo rahatlikla tek basina oynayabiliyofr dedim
Saatlerce oynuyoruz demiş hanımefendi bana tuhaf geldi hiçbir yetişkin ana baba bir bebekle saatlerce oynayamaz imkansız yani .2 yaş çocuğu oyun kurup oynayamaz mesela gelişimsel olarak mümkün değil. Siz uzanıp dizi izlediğiniz için napsın çocuk oyalıyor kendini demek ki
E yine uymuyor. Hani geç yatma sebebi babasının geç gelmesiydi ne ara geliyor da parka çıkıyor çocukParka genelde eşim götürüyor işten sonra diye yazmisti. Kendisi çocuğu dışarı çıkarsa hareket etmiş olur zaten derdi hareket etmemek.
Gelen cevaplara göre çocuğun huyu, suyu bile değişiyor.
Üstünüze alınmanız normal kusura bakmayın ama ben herşeyin göründüğü gibi olmadığını, kimseyi kıskanmaya gerek olmadığını anlatmaya çalıştım.sizin eşiniz öyle değilse değildir yani.siz daha iyi bilirsiniz.tanımıyorum sonuçta.allah bir yerden veriyorsa diğer yönlerden kısıyor şimdi.bu da inkar edilemez bir gerçek.sevip, sevilmek de bu gerçeği değiştirmiyor.Gülümsedim yorumunuza umarim birgun gercekten sevip sevilirsniz ve bunun bir erkegi seviyesi dusuk yapmadigini anlarsnz ustelik esim cok karizmatik bir adamdor cevrede cok sevilen saygi duyulan egitim seviyesi yuksek hiridir keza bende cirkin bir kadim deilim sadece cok kilo aldim bu bir kadini cirkin yapmaz bence
Aslında söylemek istedgm cocugumla vakit geciriyorum elbette esimde öyle isten gelir gelmez hemen ya disari cikariz ya da odasinda onunla oynarız benim sorunum ev isleriyle alakaliydi ve kendime özen göstermemle alakalıSaatlerce oynuyoruz demiş hanımefendi bana tuhaf geldi hiçbir yetişkin ana baba bir bebekle saatlerce oynayamaz imkansız yani .
Esim 3 vardiyalı calisiyorE yine uymuyor. Hani geç yatma sebebi babasının geç gelmesiydi ne ara geliyor da parka çıkıyor çocuk
Konuma yorum yaptiginiz icin boyle algilamam normal degil miÜstünüze alınmanız normal kusura bakmayın ama ben herşeyin göründüğü gibi olmadığını, kimseyi kıskanmaya gerek olmadığını anlatmaya çalıştım.sizin eşiniz öyle değilse değildir yani.siz daha iyi bilirsiniz.tanımıyorum sonuçta.allah birbyerden veriyorsa diğer yönlerden kısıyor şimdi.bu da inkar edilemez bir gerçek.sevip, sevilmek de bu gerçeği değiştirmiyor.
Ben de diyorum ki asıl sorun eşinize ilgi göstermeniz değil. Üstünüzdeki miskinlikten en çok etkilenen henüz iki yaşındaki oğlunuz.Aslında söylemek istedgm cocugumla vakit geciriyorum elbette esimde öyle isten gelir gelmez hemen ya disari cikariz ya da odasinda onunla oynarız benim sorunum ev isleriyle alakaliydi ve kendime özen göstermemle alakalı
Emzirme donemimde gece cok uyanirdi emzirmeyi kesincede duzensiz uykusu var mesela 11 gibi uyuyorsa sabaha kadr uyuyir ama daha erken yatirsam gece uyaniyor ve uyumuyor geri
Saatlerce oynuyoruz demiş hanımefendi bana tuhaf geldi hiçbir yetişkin ana baba bir bebekle saatlerce oynayamaz imkansız yani .
Ne güzel hayatınız var. Derdınıde sevMerhaba
4.evlilik yıldönümümüzü kutladık 2 gün önce . 2 yaşında oğlum var , 6 aylıkta kızıma hamileyim . Beni çok seven bir eşim ve hayatta kalan birtek annesi var. Kaynanam beni çok sever bende onu, gelinim değil kızımsın der ne temizlik yapmama izin verir ne de köye geldigimizde köy işi yaptırır . Eker biçer hep bize kışlık hazırlar 6 ay köyde tek kalır 6 ayda bizim üst katımızda kalır.
Eşim desem beni benden çok dusunur . Isten gekir oglumuzu alıp parka goturur bana uyu dinlen sen der dışardan yemek alır gelir. Bazen ben bile utanırım neden bu kadar el üstunde tutuyor diye aileme cok saygilidir. Annem, babqm cok severler esimide kaynanamıda , maddi durumumuz çok iyi ben şuan calismiyorum esim tamamiyle ben ve cocuklarım odaklı yasar isteyken surekli arar ozledim der
Ee sorun ne diyeceksiniz.. Sorun benim hayatt enerjimin olmaması, ilk dogumdan asiri kilo aldim ve beklenmeyen ikinci gebelik oluncada veremedim kilolarimi smdi hamileyim ve cok kiloluyum kendime de cok bakan biri degilim daha dogrusu asiri üşengecim . Yemek yapmayq bile üşeniyorum, oglumda cok yaramaz bir cocuk degil ama ben nedense kendimi bırakmıs gibiyim .
Önerilerinize ihtiyacım var. Evlendikten snra benim gibi üşengec olan varmı? Varsa nasl kurtuldunuz bu durumdan , evim cok guzel, esim yemek takimindan tutun tum mutfak malzemelerimi kendi alır, mor severim diye mutfak hep mor ama ben instgramdan bile hikaye atacak hevesi bulmuyorum kendimde hani şu guzel masa hazirlayip hikaye atan kadinlar gbi hayat enerjim yok .
Sizce çok kilolu olmam beni yavaslatiyor strese mi sokuyor..? Nasıl enerjimi yukseltip esimin sevgisine bana yaptiklarina layık olabilirim..?
tiroit değerlerinize baktırdınız mı?Beni sanki uyumak mutlu ediyormus gibiyim her bosluk animda uyumak istiyorum bunun onune gecemiyorum
Bunun ese layik olmayla alakasi yokki. Krndiniz cocugunuz ve bebeginiz icin enerjik olmayi isteseniz anlarim ama kocama layik olmak cumlesi çok itici.Merhaba
4.evlilik yıldönümümüzü kutladık 2 gün önce . 2 yaşında oğlum var , 6 aylıkta kızıma hamileyim . Beni çok seven bir eşim ve hayatta kalan birtek annesi var. Kaynanam beni çok sever bende onu, gelinim değil kızımsın der ne temizlik yapmama izin verir ne de köye geldigimizde köy işi yaptırır . Eker biçer hep bize kışlık hazırlar 6 ay köyde tek kalır 6 ayda bizim üst katımızda kalır.
Eşim desem beni benden çok dusunur . Isten gekir oglumuzu alıp parka goturur bana uyu dinlen sen der dışardan yemek alır gelir. Bazen ben bile utanırım neden bu kadar el üstunde tutuyor diye aileme cok saygilidir. Annem, babqm cok severler esimide kaynanamıda , maddi durumumuz çok iyi ben şuan calismiyorum esim tamamiyle ben ve cocuklarım odaklı yasar isteyken surekli arar ozledim der
Ee sorun ne diyeceksiniz.. Sorun benim hayatt enerjimin olmaması, ilk dogumdan asiri kilo aldim ve beklenmeyen ikinci gebelik oluncada veremedim kilolarimi smdi hamileyim ve cok kiloluyum kendime de cok bakan biri degilim daha dogrusu asiri üşengecim . Yemek yapmayq bile üşeniyorum, oglumda cok yaramaz bir cocuk degil ama ben nedense kendimi bırakmıs gibiyim .
Önerilerinize ihtiyacım var. Evlendikten snra benim gibi üşengec olan varmı? Varsa nasl kurtuldunuz bu durumdan , evim cok guzel, esim yemek takimindan tutun tum mutfak malzemelerimi kendi alır, mor severim diye mutfak hep mor ama ben instgramdan bile hikaye atacak hevesi bulmuyorum kendimde hani şu guzel masa hazirlayip hikaye atan kadinlar gbi hayat enerjim yok .
Sizce çok kilolu olmam beni yavaslatiyor strese mi sokuyor..? Nasıl enerjimi yukseltip esimin sevgisine bana yaptiklarina layık olabilirim..?