- 29 Mayıs 2021
- 13.119
- 85.067
- 36
Harika hayat nerede tam olarak?Bar böyle harika hayatları olanlar arkadaşlar ya . Etrafımda da görüyorum çok varlar. Onların yolu tek tük buraya düşüyor. Bu arkadaş gibi.
Ama konu sahibi sorun şu ki burası bir derdim var köşesi buraya dertliler hayatında sıkıntısı olanlar annesi babası eşi tarafından sevilmeyenler ya da hayatta yapayalnız olanlar geliyor öbür konuda da babanızı övmüşsünüz ne güzel bir hayatınız var Allah bozmasın ama bunları lütfen böyle yazmayın paylaşmayın ben dahil çoğu üye kendi durumuna üzülüp size imrenip üslubunuzun doğru olmadığını söylemek zorunda kalıyoruz kele kendi sacini ovmekten farkı yok bunun.
Babam şöyle iyidir demek yerine bir baba şöyle olmalidir şeklinde yorum yazmalısınız . Zira ben dahi esinizi babanızı hayatınızı düşünüp kendime üzüldüm...
Tabi bunu iyi kalpli bir insan iseniz insanları uzmeyeyim derseniz dikkate alırsınız aksi halde ne desem boş zaten
Allah eşiyle muhabbetini artırsın, mutlu mesut yaşasınlar ama ben cidden harika bir hayat okumadım bu konuda.
İmrenme kısmına kişiye göre değişir.
Durduk yere kocam şöyle, mor tencere aldı,mutfağı mora çevirdi, babam evlenirken söyle dedi denmesi rahatsız edici çünkü gereksiz. Yoksa bunların hiçbirine imrenmeyecek bir sürü üye vardır burada.
Konu sahibine verilen tepkilerin hepsi imrenmekten kaynaklanmıyor yani.
Ki çoğumuzun asıl takıldığı mesele çocuktu koca değil.